EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Coca Cola με zero ηθική και light συνείδηση…

Αργησα ν’ ασχοληθώ με το θέμα της Γεωργίας Μπίκα, της κοπέλας που υπέστη βιασμό ανήμερα πρωτοχρονιάς, από τους γόνους «καθώς πρέπει» οικογενειών. Επρεπε όμως να καθυστερήσω, γιατί από την εμπειρία μου, πολλές ανάλογες υποθέσεις αποδείχθηκαν στην πορεία «φούσκα». Επρεπε να είμαι σίγουρος ότι η συγκεκριμένη υπόθεση, έχει ισχυρή βάση, ώστε να μπορέσω να γράψω γι’ αυτήν.

Τι με παρακίνησε τελικά; Μα τι άλλο; Αυτή η άθλια επιμονή των συστημικών ΜΜΕ να κάνουν ότι δεν ξέρουν τίποτα και να θυμούνται την υπόθεση μόνο όταν θέλουν να βγάλουν κάτι αρνητικό για την 24χρονη Γεωργία. Αρνητικό όμως που σύντομα εξατμίζεται κάτω από το αβάσταχτο βάρος των αποδείξεων.

Λίγο πολύ, η υπόθεση μας είναι γνωστή. Η κοπέλα με μία φίλη της, πήγαν σε ένα πάρτι. Ο κόσμος αδιάφορος. Το συζήτησε με τη φίλη κι εκείνη πρότεινε να φύγουν. Κι από ‘δω ξεκινάει η οδύσσεια…

Η Γεωργία, καθώς έμενε μόνη, δεν ήθελε πρωτοχρονιάτικα να κλειστεί σε τέσσερις τοίχους. Και – δυστυχώς – την καταλαβαίνω. Οταν είσαι μόνος σου, κλεισμένος σε τέσσερις τοίχους μία τέτοια ημέρα γιορτής και κεφιού, εκείνο που θ’ ακούσεις να σου χτυπάει την πόρτα, δε θα είναι ο γείτονας που ήρθε να κεράσει ποτό και κοψίδια, αλλά η κατάθλιψη.

Για να μην τα πολυλογώ, ο μετρ του «Αχίλλειον» Μάνος Παπαδόπουλος πιέζει τη Γεωργία να πάνε σε ένα πάρτι, η κοπέλα ήταν ήδη σε κατάσταση μέθης σχεδόν και κάποιοι – που προφανώς την έβαλαν στο μάτι – «εκμεταλλεύτηκαν» την κατάσταση δέοντος.

Οταν γράφω «την έβαλαν στο μάτι», δεν εννοώ από προηγούμενες ημέρες. Αυτά τ’ «αρπαχτικά» που διασκεδάζουν κάνοντας άλλους να υποφέρουν, έχουν ένα έμφυτο ραντάρ που συνδέει το πάθος τους με τον αρρωστημένο τους εγκέφαλο και τα μάτια. Εντοπίζουν το θύμα τους σε δευτερόλεπτα! Και το θύμα έχει περιγραφή: «νέα γυναίκα, όμορφη, μόνη». Μόλις εντοπιστεί το θύμα, ξεκινάνε την προσέγγιση και τη δράση.

Θα αποφύγω τις φριχτές κι ανατριχιαστικές περιγραφές για να πάμε στις επόμενες ώρες και ημέρες.


Η Γεωργία, σε εμφανή κατάσταση προκεχωρημένης μέθης, όπως άλλωστε φαίνεται και στο παραπάνω βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος που δημοσίευσε το zougla.gr, μη μπορώντας να επιστρέψει σπίτι της, επέστρεψε στο ξενοδοχείο να κοιμηθεί.

Οταν ξύπνησε, πήγε και ανέφερε το γεγονός στην αστυνομία. Εκεί ξεκίνησε ένας Γολγοθάς του παραλόγου! Το ΑΤ Λευκού Πύργου, μάλλον εκείνη τη στιγμή είχε σε υπηρεσία μισογύνηδες μπάτσους (αστυνομικοί πάντως δεν είναι), οι οποίοι θεώρησαν καλό να μην ακολουθήσουν το πρωτόκολλο, αλλά να ταλαιπωρήσουν την καταγγέλουσα Γεωργία Μπίκα, σε τέτοιο σημείο ώστε να τη στείλουν μόνη της στο φαρμακείο να βρει ουροσυλλέκτη, να την κρατήσουν τρεις ημέρες άπλυτη για να τη δει ιατροδικαστής και γενικώς να την υποβάλλουν σε μαρτύρια τα οποία είχαν έναν και μόνο στόχο: να την αποτρέψουν από το να προχωρήσει σε καταγγελία και μήνυση. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.

Γιατί; Γιατί δεν έχουν όρεξη για χαρτομάνι… Κι εκτός αυτού… «σιγά και τι έγινε…. τα ‘θελε ο κώλος της…» (ακόμα δεν είχε φτάσει η μανούλα των κατηγορουμένων)

Αναφέρθηκα στο πρωτόκολλο. Τι λέει λοιπόν το πρωτόκολλο στην περίπτωση αναφοράς βιασμού;
  • Ειδοποιείται άμεσα ιατροδικαστής
  • Ο ιατροδικαστής δίνει νοσοκομειακά ρούχα στο θύμα, αν αυτά που φοράει είναι τα ρούχα που φορούσε κατά την τέλεση της πράξης, προκειμένου αυτά να εξετασθούν για τυχόν στοιχεία
  • Ο ιατροδικαστής λαμβάνει αίμα από το θύμα
  • Ο ιατροδικαστής λαμβάνει ούρα από το θύμα
  • Ο ιατροδικαστής εξετάζει άμεσα σωματικά το θύμα
  • Οταν τελειώσει η ιατροδικαστική εξέταση και αφού το θύμα πλυθεί ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ δίνει κατάθεση

Κανονικά, από τη στιγμή που θα γίνει καταγγελία βιασμό, μαζί με τον ιατροδικαστή πρέπει να καλείται και ειδικός ψυχολόγος προκειμένου να στηρίξει το θύμα, αλλά αυτό το αφήνουμε γιατί αφορά κράτη με σοβαρές υποδομές και σεβασμό για τα θύματα. Οχι τη χώρα μας που οι υποδομές της είναι από γελοίες έως ανύπαρκτες και που τα θύματα βιασμού αντιμετωπίζονται ως… (να μην το γράψω καλύτερα…)

Στην προκειμένη περίπτωση, ΟΛΑ έγιναν ανάποδα! Τα πάντα! Κι όλα με τραγική καθυστέρηση! Και κάπου μέσα στην καθυστέρηση, κι αφού συνελήφθη ο υιός Λεβέντης, να σου κι η γλυκειά μανούλα που έσπευσε να σώσει τα καμάρια της, καθώς και οι δύο γιοι της είναι κατηγορούμενοι…

Και τι έκανε η γλυκειά μανούλα Λεβέντη; Πήγε να μιλήσει με το θύμα να μάθει τι συνέβη; Οοοοόχι! Αρπαξε από τ’ αυτιά τα καμάρια της; Απαπαπα! Συμπαραστάθηκε στο θύμα και του ζήτησε συγγνώμη; Σιγά μην πέσει σ’ αυτό το επίπεδο η μαντάμ Σουσού!

Τι έκανε λοιπόν; Προσέλαβε έναν μεγαλοδικηγόρο που ειδικεύεται στην υπεράσπιση ενόχων, Τσάκος λέγεται, και προχώρησε στην επίθεση! Γιατί; Γιατί τόλμησε η «τσοκαρία» να τα κατηγορήσει αυτούς που είναι γόνοι… «καλής κοινωνίας»…

Κι επειδή ξέρουμε πώς πάνε αυτά τα θέματα, είμαι σίγουρος ότι τσάντες με χρήματα άρχισαν νά «κόβουν βόλτες» πέρα – δώθε με πολλούς παραλήπτες και ο λογαριασμός του τηλεφώνου της ανέβηκε μερικές εκατοντάδες ευρώ για να στηθεί ένα σκηνικό σπίλωσης του θύματος. Κλασσικά πράγματα! Αλλωστε η φαμίλια Λεβέντη διαθέτει το 23,3% της Coca Cola HBC AG, με έδρα τη Ζυρίχη. Κι επειδή κατηγορούμενος είναι και ο υιός Δαυίδ, βαλ’ τε άλλα 23,3% των μετοχών της ίδιας εταιρείας…


Σε αυτόν τον πίνακα φαίνονται η οικογένεια Δαυίδ και οι εκπρόσωποι της οικογένειας Λεβέντη.

Ενας από τους δικηγόρους της άλλης πλευράς είναι κι ο ΣΥΡΙΖΑίος Θεόφιλος Αλεξόπουλος, ο οποίος μέσα στο αστυνομικό τμήμα επιτέθηκε στη Γεωργία με εξαιρετικά άσχημο τρόπο, προσπαθώντας να την αναγκάσει να αναιρέσει την κατάθεσή της. Μάλλον κάπως έτσι βλέπουν οι ΣΥΡΙΖΑίοι τα θύματα: απειλή για το κεφάλαιο! Πάντως το ΣΥΡΙΖΑ (πάλι καλά), έσπευσε να τον αναστείλει την κομματική του ιδιότητα, σώζοντας κατά το δυνατόν τα προσχήματα.

Εννοείται ότι ακολούθησε και μία σειρά από ψυχολογικές πιέσεις με στόχο τη Γεωργία και μία σειρά από αλαζονικές δηλώσεις, είτε στα κοινωνικά δίκτυα των κατηγορουμένων και των φίλων τους, είτε στα ελεγχόμενα από τις οικογένειες Δαυίδ και Λεβέντη ΜΜΕ. Μία τακτική που αγγλιστί λέγεται «victim blaming». Δηλαδή το να κατηγορεί κάποιος το θύμα. Είναι μία τακτική που εφαρμόζουν οι ένοχοι λεφτάδες, για καταρράκωση των φτωχών θυμάτων τους…

Το εργαστήριο στην Ελβετία που έλαβε ένα δείγμα προκειμένου να κάνει αξιολόγηση, γίνεται καταπέλτης κατά των ελληνικών αρχών, λέγοντας ότι τα έκαναν όλα λάθος! Διεθνώς ρεζίλι γίναμε δηλαδή…

Σε όλον αυτόν το μαραθώνιο, εκείνο που πραγματικά είναι αποτρόπαιο, είναι η σκύλευση από ορισμένους (να μην τους χαρακτηρίσω), οι οποίοι δεν ξέρουν ούτε να κρατούν το στόμα τους, ούτε τα χέρια τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο πρώην συνεργάτης του Δημάρχου Αργους – Μυκηνών, Χρήστος Αγγελόπουλος, ο οποίος μετά τις εξοργιστικές του δηλώσεις στο λογαριασμό του στο Facebook, έλαβε και την απόλυσή του…Με αφορμή την ηλιθιότητα του πρώην συνεργάτη του Δημάρχου Αργους – Μυκηνών, θα μου επιτρέψετε να εκφράσω μία προσωπική μου θέση και άποψη:

Ακόμα και εκδιδόμενο να είναι το θύμα ενός βιασμού, το έγκλημα δεν είναι μικρότερης σημασίας. Μία εκδιδόμενη συνευρίσκεται με τη θέλησή της με κάποιον πελάτη της. Κάθε συνεύρεση που είναι παρά τη θέλησή της, είναι βιασμός. Τέλος!

Κι αυτό είναι η θέση μου απέναντι στην αθλιότητα αυτού του Αγγελόπουλου.

Η έρευνα για την υπόθεση συνεχίζεται. Από αυτά που γνωρίζω, τα ευρήματα φαίνεται να είναι καταδικαστικά εναντίον των κατηγορουμένων. Το ερώτημα είναι το τι θα πράξει το δικαστήριο. Θα παραμείνει στα στοιχεία, ή θα θαμπωθεί από τα εβραϊκά δισ των Δαυίδ – Λεβέντη;

Τα ερωτήματα είναι πάρα πολλά:

Για πόσο ακόμα αυτή η «προοδευτική» κοινωνία θα βλέπει τη γυναίκα ως ένα κομμάτι κρέας; Αυτή είναι η «πρόοδος»; Για πόσο ακόμα οι λεφτάδες θα βλέπουν τους υπόλοιπους ανθρώπους ως μέσο ικανοποίησης των αρρωστημένων ορέξεών τους; Γιατί θα πρέπει το κάθε θύμα να τρέχει σε κάποιον δημοσιογράφο για να βρει το δίκιο του; Ως πότε η αστυνομία και η δικαιοσύνη θα κάνουν ό,τι θέλει το χρήμα και όχι ό,τι επιτάσσει η Δικαιοσύνη;

Και πολλά άλλα ερωτήματα, που ο καθ’ ένας μπορεί να φανταστεί τι αφορούν και πού απευθύνονται.

Εμείς, θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε από κοντά την υπόθεση, κι όταν χρειαστεί θα επανέλθουμε…

Εκτός από την εικόνα εξωφύλλου, όλες οι υπόλοιπες εικόνες και βίντεο είναι από το zougla.grΠηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID