EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Απίστευτη παραδοχή από στέλεχος της Bayer: Τα εμβόλια mRNA δεν είναι πραγματικά εμβόλια, είναι… γονιδιακή θεραπεία

Αποκαλυπτική είναι ομιλία στελέχους της Bayer, που ανέφερε ότι τα εμβόλια με αγγελιοφόρο RNA (mRNA) είναι γονιδιακή θεραπεία.

Ο Stefan Oelrich, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Bayer και επικεφαλής του τμήματος φαρμακευτικών προϊόντων, έδωσε μια ομιλία στην Παγκόσμια Σύνοδο Κορυφής για την Υγεία τον Οκτώβριο 2021 με επίκεντρο τη βιοτεχνολογική καινοτομία.

Είπε ότι η εταιρεία του «κάνει πραγματικά αυτό το άλμα… στην κυτταρική και γονιδιακή θεραπεία».

Άλμα στη... γονιδιακή θεραπεία

«Τελικά, τα εμβόλια mRNA είναι ένα παράδειγμα για αυτήν την κυτταρική και γονιδιακή θεραπεία», δήλωσε ο Oelrich στα εγκαίνια της εκδήλωσης στο Βερολίνο.

«Πάντα μου αρέσει να λέω, αν είχαμε κάνει έρευνα πριν από δύο χρόνια στο κοινό —θα ήσασταν πρόθυμοι να κάνετε γονιδιακή ή κυτταρική θεραπεία και να την κάνετε μέσω ένεσης στο σώμα σας; — πιθανότατα θα είχαμε ένα ποσοστό άρνησης 95%». αυτός πρόσθεσε.

Η πανδημία έδωσε στη φαρμακοβιομηχανία ευκαιρίες που μπορεί να μην ήταν δυνατές στο παρελθόν, είπε ο Oelrich.

«Πιστεύω ότι αυτή η πανδημία άνοιξε επίσης τα μάτια πολλών ανθρώπων στην καινοτομία με τον τρόπο που ίσως δεν ήταν δυνατό πριν», είπε το στέλεχος της Bayer.

«Αλλά δεν είναι μόνο ο κλάδος που πρέπει να καινοτομεί, αλλά σε όλες τις αλυσίδες αξίας, ξεκινώντας από τον ακαδημαϊκό χώρο και το πανεπιστήμιο, και πάλι, την Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για την Υγεία».

Η Bayer δεν προέβη σε σχολιασμό της εν λόγω ομιλίας του στελέχους της.

Είναι τελικά εμβόλια;

Κάποιοι, όπως οι fact checkers υποστηρίζουν ότι το κομμάτι της ομιλίας του Oelrich αποσπάστηκε από το γενικότερο πλαίσιο και παραποιήθηκε, υποστηρίζοντας ότι ο Oelrich επεσήμανε ότι «τα εμβόλια που βασίζονται στο mRNA είναι παράδειγμα τεχνολογικής καινοτομίας, όπως η γονιδιακή και κυτταρική θεραπεία που προτείνει η Bayer».

Οι πιο σκεπτικιστές υποστηρίζουν πως τα εμβόλια mRNA για τον Covid είναι γονιδιακή θεραπεία και όχι αυτό που είναι τα αληθινά εμβόλια, καθώς δεν προστατεύουν από μόλυνση, ιική αναπαραγωγή ή μετάδοση. Μάλλον λειτουργούν περισσότερο σαν ένα φάρμακο που αποτρέπει σοβαρές ασθένειες και θάνατο.

Γιατί άλλαξε ο ορισμός;

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) επικαιροποίησαν τον ορισμό του εμβολίου ως «παρασκεύασμα που χρησιμοποιείται για την τόνωση της ανοσολογικής απόκρισης του οργανισμού έναντι της νόσου» τον Σεπτέμβριο του 2021.

Η ομοσπονδιακή υπηρεσία είπε στους The Epoch Times ότι ο νέος ορισμός είναι πιο διαφανής για να μην «παρερμηνευθεί ότι τα εμβόλια είναι 100% αποτελεσματικά».

Την ίδια ώρα όποιος αποκαλεί τα νέα εμβόλια γονιδιακή θεραπεία ή αμφισβητεί την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά τους συνεχίζει να λογοκρίνεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως γράφουν οι Epoch Times.

Αποκλείονται φωνές

Ο πρωτοπόρος της τεχνολογίας εμβολίων mRNA, ο Dr. Robert Malone, ο οποίος αποκαλεί το εμβόλιο έναντι του Covid γενετικό εμβόλιο έχει τεθεί σε επικοινωνιακή καραντίνα.

Οι κυβερνήσεις και οι παρασκευαστές εμβολίων αρνούνται τον ισχυρισμό ότι το εμβόλιο mRNA είναι γονιδιακή ή κυτταρική θεραπεία και λένε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος τα εμβόλια να ενσωματωθούν στο DNA μας ή να εισέλθουν στον πυρήνα του κυττάρου που στεγάζει το DNA.

Ωστόσο, μια σουηδική μελέτη έδειξε ότι το εμβόλιο της Pfizer για τον Covid μπορεί να εισέλθει στα ανθρώπινα ηπατικά κύτταρα και να μετατρέψει το mRNA σε ακίδα DNA μέσα σε έξι ώρες.
Επιπλέον, αυτά η ακίδα DNA βρέθηκε στον πυρήνα.

Απαιτούνται περισσότερες μελέτες για να εξεταστεί εάν το DNA της ακίδας ενσωματώνεται στο γονιδίωμά μας.

Η Pfizer υποστηρίζει ότι το mRNA δεν αλλάζει το DNA.

«Το εμβόλιο μας για τον Covid δεν αλλάζει την αλληλουχία DNA ενός ανθρώπινου κυττάρου», δήλωσε εκπρόσωπος της Pfizer στους The Epoch Times .

«Δίνει στο σώμα μόνο οδηγίες για την οικοδόμηση ανοσίας», πρόσθεσε.

Η σουηδική μελέτη που σοκάρει

Σύμφωνα με μελέτη από την Σουηδία τα εμβόλια της Pfizer εισέρχονται σε ηπατικά κύτταρα και μετατρέπονται σε DNA

Το αγγελιοφόρο RNA (mRNA) από το εμβόλιο COVID-19 της Pfizer μπορεί να εισέλθει στα ανθρώπινα ηπατικά κύτταρα και να μετατραπεί σε DNA, σύμφωνα με Σουηδούς ερευνητές στο Lund university.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι όταν το εμβόλιο mRNA εισέρχεται στα ανθρώπινα ηπατικά κύτταρα, ενεργοποιεί το DNA του κυττάρου, το οποίο βρίσκεται μέσα στον πυρήνα, για να αυξήσει την παραγωγή της έκφρασης του γονιδίου LINE-1 για τη δημιουργία mRNA.

Στη συνέχεια, το mRNA φεύγει από τον πυρήνα και εισέρχεται στο κυτταρόπλασμα του κυττάρου, όπου μεταφράζεται σε πρωτεΐνη LINE-1. Ένα τμήμα της πρωτεΐνης που ονομάζεται ανοιχτό πλαίσιο ανάγνωσης-1, ή ORF-1, επιστρέφει στη συνέχεια στον πυρήνα, όπου προσκολλάται στο mRNA του εμβολίου και μεταγράφεται αντίστροφα σε DNA ακίδας.

Αντίστροφη μεταγραφή είναι όταν το DNA κατασκευάζεται από RNA, ενώ η κανονική διαδικασία μεταγραφής περιλαμβάνει ένα τμήμα του DNA που χρησιμεύει ως πρότυπο για τη δημιουργία ενός μορίου mRNA μέσα στον πυρήνα.

«Σε αυτή τη μελέτη παρουσιάζουμε στοιχεία ότι το εμβόλιο mRNA του COVID-19 BNT162b2 μπορεί να εισέλθει στην ανθρώπινη κυτταρική σειρά του ήπατος», έγραψαν οι ερευνητές στη μελέτη, που δημοσιεύτηκε στο Current Issues of Molecular Biology.

«Το BNT162b2 mRNA μεταγράφεται αντίστροφα ενδοκυτταρικά σε DNA γρήγορα σχεδόν 6 ώρες μετά τον εμβολιασμό με BNT162b2».

Το BNT162b2 είναι ένα άλλο όνομα για το εμβόλιο Pfizer-BioNTech COVID-19 που διατίθεται στην αγορά με την επωνυμία Comirnaty.

Η όλη διαδικασία έγινε γρήγορα μέσα σε έξι ώρες.

Το mRNA του εμβολίου που μετατρέπεται σε DNA και βρίσκεται μέσα στον πυρήνα του κυττάρου είναι κάτι που το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων CDC των ΗΠΑ έχουν αναφέρει ότι δεν μπορεί να συμβεί.

«Το γενετικό υλικό που παρέχεται από τα εμβόλια mRNA δεν εισέρχεται ποτέ στον πυρήνα των κυττάρων σας », ανέφερε το CDC στην ιστοσελίδα του με τίτλο «Μύθοι και γεγονότα για τα εμβόλια COVID-19».

Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι ερευνητές απέδειξαν πώς ένα εμβόλιο mRNA μετατρέπεται σε DNA σε μια ανθρώπινη κυτταρική σειρά ήπατος και το εντυπωσιακό είναι ότι οι ειδικοί υγείας έχουν αναφέρει ότι κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να συμβεί.

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης των Νοσημάτων CDC υποστηρίζουν ότι «τα εμβόλια COVID-19 δεν αλλάζουν ούτε αλληλεπιδρούν με το DNA σας με οποιονδήποτε τρόπο», επισημαίνοντας ότι όλα τα συστατικά στα εμβόλια mRNA που χορηγούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες απορρίπτονται από το σώμα μόλις παραχθούν αντισώματα.

Αυτά τα εμβόλια παρέχουν γενετικό υλικό που καθοδηγεί τα κύτταρα να αρχίσουν να παράγουν πρωτεΐνες ακίδας που βρίσκονται στην επιφάνεια του SARS-CoV-2 και που προκαλούν τον COVID-19 να παράγει μια ανοσολογική απόκριση.

Πηγή

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ
Οι πληροφορίες και άλλα δεδομένα που δημοσιεύονται στο παρόν άρθρο, μαζί με συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους, είναι καθαρά ενημερωτικά και απολύτως ανεπίσημα.
epiosy.com
Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID