EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Η Ελληνική Κυβέρνηση έδωσε τη χαριστική βολή στις σχέσεις μας με τη Ρωσία

Ο Μητσοτάκης και ο Δένδιας μας προέκυψαν όψιμα υποστηρικτές της διεθνούς νομιμότητας και, μαζί με άλλους 37 "ειρηνόφιλους", προσέφυγαν στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για ρωσικά εγκλήματα πολέμου στην Ουκρανία!

Ουαί υμίν υποκριτές! "Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω", θα τους έλεγε ο Ιησούς.

Η Ελλάδα, αλίμονο, είχε «ξεχάσει» να προσφύγει στη Χάγη για τα μεγάλα εγκλήματα της Τουρκίας και των Τούρκων εισβολέων στον Α΄ και Β΄ Αττίλα στην Κύπρο, επειδή αυτά είχαν και έχουν τις ευλογίες των ΗΠΑ και ΝΑΤΟ.

Η Ελλάδα, αλίμονο, δεν προσφεύγει στη Χάγη για να καταγγείλει τους Τούρκους που αλωνίζουν προκλητικά τον ουρανό του Αιγαίου και διεκδικούν τα νησιά μας.

Η Ελλάδα, αλίμονο, είχε «ξεχάσει» να προσφύγει στη Χάγη όταν το ΝΑΤΟ βομβάρδιζε τη Γιουγκοσλαβία, με στόχο να την κατακερματίσει και να δημιουργήσει, πλην των άλλων, κι ένα κρατίδιο στα βόρεια σύνορά μας που σφετερίστηκε το όνομα και την ιστορία της Μακεδονίας μας.

Η Ελλάδα, αλίμονο, είχε «ξεχάσει» να προσφύγει στη Χάγη όταν οι φιλοπόλεμοι σύμμαχοί της στο ΝΑΤΟ βομβάρδισαν και διέλυσαν τη Λιβύη.

Η Ελλάδα, αλίμονο, δεν προσέφυγε στη Χάγη για να καταγγείλει τα εγκλήματα πολέμου των "συμμάχων" στο Ιράκ, στη Συρία, στην Υεμένη και αλλού.

Ντροπή σε όλες τις ελληνικές κυβερνήσεις που είτε έκαναν τα στραβά μάτια είτε συμμετείχαν ενεργά σε όλες τις θηριωδίες των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ εναντίον κυρίαρχων κρατών.

Το αίμα των αδικοχαμένων θυμάτων των χωρών αυτών ζητά εκδίκηση, και δυστυχώς ο ελληνικός λαός πληρώνει βαρύ τίμημα για τις αμαρτίες των κυβερνήσεών του.

Ας μάθουν οι ανεγκέφαλοι που μας κυβερνούν ότι η βία απ' όπου κι αν προέρχεται είναι έγκλημα. Ας μάθουν ότι τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας δεν καθαγιάζονται επειδή η Δύση τα διέπραξε για να εδραιώσει δήθεν τη δημοκρατία σε χώρες με ολοκληρωτικά καθεστώτα.Ποια δημοκρατία; Ολόκληρη η "Δημοκρατική" Δύση στενάζει κάτω από ένα μισάνθρωπο ολοκληρωτικό καθεστώς του οποίου οι εθνικές κυβερνήσεις είναι τα πιόνια.

Εμείς οι Έλληνες το ζούμε οδυνηρά στο πετσί μας από το 2010, τότε που κάποιος αχυράνθρωπος πρωθυπουργός παρέδωσε την Ελλάδα στο πιάτο στους βλοσυρούς δανειστές της. Και το ζήσαμε και το ζούμε ακόμη πιο έντονα τα τελευταία 2 χρόνια με τη στέρηση στοιχειωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, δήθεν για το καλό μας!

Συγκινήθηκαν για τα θύματα της Ουκρανίας - κι εγώ συγκινούμαι και κλαίω - αλλά δεν συγκινούνται για τους χιλιάδες Έλληνες που πέθαναν τα τελευταία δύο χρόνια λόγω των πειραματικών εμβολίων καιτης κακής ή ανύπαρκτης νοσοκομειακής περίθαλψης στο διαλυμένο υπαιτιότητί τους ΕΣΥ.

Δεν συγκινούνται όταν υπεξαιρούν 100 ευρώ το μήνα από τα γερόντια, επειδή δεν έκατσαν να τρυπηθούν με πειραματικό εμβόλιο, επειδή αρνήθηκαν να παραδώσουν το σώμα τους - κατά τας Γραφάς "ναό του Αγίου Πνεύματος", ειρήσθω εν παρόδω - προς απαλλοτρίωση στους άπληστους της Big Pharma και στους εντολοδόχους τους.

Σας λυπάμαι βρε κακομοίρηδες, διότι έχετε πουλήσει την ψυχή σας στο διάβολο νομίζοντας ότι θα τον πιάσετε φίλο. Όχι βρε αθεόφοβοι, ο διάβολος - μεταφυσικός ή ενσαρκωμένος στους υποκριτές συμμάχους σας - δεν πιάνεται φίλος, και σας το έχει αποδείξει. Αλλά τι σας νοιάζει εσάς; Τα πλούτη σας να 'ναι καλά κι ας υποφέρει ο λαός σας...

Τα εγκλήματα του Πούτιν δεν είναι πιο ειδεχθή από εκείνα του Ζελένσκι που προηγήθηκαν και συνεχίζονται εναντίον των ρωσόφωνων πολιτών της Ουκρανίας, ούτε πιο βάρβαρα από εκείνα των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ που πυροδοτούν πολέμους όπου γουστάρουν, βομβαρδίζοντας λαούς και καταστρέφοντας χώρες και πολιτισμούς..

Κι επειδή δεν υπάρχει διεθνές δικαστήριο που να δικάσει όλους τους εγκληματίες πολέμου, σας παραδίνω στον Μέγα Κριτή για να αποδώσει Εκείνος Δικαιοσύνη. Και θα την αποδώσει, μην έχετε καμία αμφιβολία. Και όταν έρθει η ώρα της Νεμέσεως τα πλούτη σας δεν θα σας σώσουν και θα τρέμουν τα φυλλοκάρδια σας, ενώ ο διάβολός σας θα καγχάζει χαιρέκακα. Διότι χωρίς Θεό, δεν θα έχετε από πού να πιαστείτε.

Και ένα τελευταίο μήνυμα για τον κ. Μητσοτάκη:

Όσα "Πάτερ ημών" κι αν διαβάσεις, Κυριάκο, δεν περνάνε το ταβάνι της εκκλησίας ή του σπιτιού σου, αν δεν μετανοήσεις ειλικρινά εν σάκκω και σποδώ για τις βαριές αμαρτίες που διέπραξες εναντίον του ελληνικού λαού.

Αποκατάστησε άμεσα όλες τις ελευθερίες στον Ελληνικό λαό, δώσε εντολή να επιστρέψουν στις εργασίες τους οι σε αναστολή παρανόμως τεθέντες υγειονομικοί και πλήρωσέ τους το μισθό για όλους τους μήνες που φυτοζωούσαν.

Ακύρωσε άμεσα τον κατάπτυστο παράνομο νόμο για το πρόστιμο των €100 στους ατρύπητους άνω των 60, και διάγραψε τα ήδη βεβαιωμένα πρόστιμα. Μείωσε τους φόρους, στήριξε τους αγρότες, αναχαίτισε την ακρίβεια στα αγαθά πρώτης ανάγκης.

Μην επιτρέπεις άλλο στον εαυτό σου να γίνεται ρεζίλι διεθνώς για τις φασιστικές σου επιδόσεις εναντίον του λαού και για τους ναζιστές συνεργάτες που έχεις επιλέξει.Μ' ακούει κανείς έξω εκεί!


                 


Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo ως news aggregator ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!


« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID