EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Δεν είναι ότι κάνουν μαύρη προπαγάνδα είναι ότι μας περνούν για ηλίθιους

Φαντάζεστε κάποιον, που έχει ξεκινήσει για να πάει στην Αράχοβα, αλλά μένει από καύσιμα έξω από την Θήβα;; Ε, αυτό το επίπεδο ενημέρωσης λαμβάνουμε από "αναλυτές", που μας εξηγούν περισπούδαστα, ότι το ρωσικό κομβόι μήκους 60 χιλ, έμεινε από καύσιμα πριν φτάσει στο Κίεβο! Και μιλάμε για τον δεύτερο σε ισχύ στρατό του κόσμου, όχι για τον Μήτσο με το Τογιότα!

Όποιος, λοιπόν, παρακολουθήσει τι γράφουν και τι μεταδίδουν από τον πόλεμο στην Ουκρανία τα ελληνικά και δυτικά ΜΜΕ, μένει με τις εξής εντυπώσεις:

1. Μόνο οι Ουκρανοί πολεμάνε, οι Ρώσοι στην καλύτερη περίπτωση παραδίνονται και στην χειρότερη τους σκοτώνουν οι Ουκρανοί σαν μπεκάτσες.
2. Μόνο οι Ουκρανοί βαράνε στο ψαχνό με ό,τι έχουν, ενώ οι Ρώσοι μάλλον τους πετάνε λουκούμια και σοκολάτες. Έτσι εξηγείται γιατί οι Ρώσοι έχουν μεγάλες απώλειες (11.000 λένε), αλλά οι Ουκρανοί από ελάχιστους έως κανέναν, αφού έχουν το κοκαλάκι της νυχτερίδας!
3. Οι Ρώσοι έχουν αποτύχει, διότι δεν κατέλαβαν το Κίεβο και τις άλλες πόλεις τις λίγες πρώτες ημέρες εξαιτίας του ηρωισμού των Ουκρανών και όχι λόγω του εμποδίου των αμάχων.
4. Η πανθομολογουμένη και κοινώς αποδεκτή ρωσική στρατιωτική ισχύς κατατροπώθηκε από τις μολότοφ, τα τυφέκια και τα αντιαρματικά της ουκρανικής εθνοφρουράς.
5. Εκατοντάδες ρωσικά τανκς καταστρέφονται, μάλλον επειδή είναι ορατά, ενώ τα ουκρανικά που είναι "αόρατα" δεν φαίνονται πουθενά.
6. Το ρωσικό κομβόι θα μπορούσε να χτυπηθεί, αλλά για κάποιο λόγο η "αόρατη" ουκρανική αεροπορία δεν το έχει χτυπήσει.
7. Δεκάδες Ρώσοι με χαμηλό ηθικό συλλαμβάνονται ή παραδίδονται, αλλά κάτι ειδησούλες με εκατοντάδες αντίστοιχους Ουκρανούς που παραδίδονται απλά εξαφανίζονται .
8. Οι Ρώσοι βομβαρδίζουν νοσοκομεία και αμάχους, αλλά οι Ουκρανοί (νεοναζί) αντέχουν ακόμα, κρυμμένοι μέσα σε νοσοκομεία και πολυκατοικίες.
9. Οι Ουκρανοί θέλουν να εκκενώσουν τις πόλεις από τους αμάχους, αλλά είναι οι Ρώσοι που δεν τους αφήνουν.
10. Είναι τέτοια η επιτυχία των Ουκρανών, που οι Ρώσοι σκέφτονται σοβαρά να παραδοθούν και να ζητήσουν συγνώμη από τον Ζελένσκι! κλπ, κλπ...

Η γενική εντύπωση, λοιπόν, είναι, ότι οι Ουκρανοί κερδάνε από μόνοι τους αυτούς, που ακόμα και το ΝΑΤΟ φοβάται! Έτσι, όταν θα επέλθει αναπόφευκτα το μοιραίο, όλοι θα αναρωτιούνται υποκριτικά τι ακριβώς συνέβη και η Ουκρανία ηττήθηκε από εκεί που σχεδόν νικούσε!

Μοιάζει με εκείνο το ανέκδοτο που λέει: "'έριξα κι εγώ μερικές, αλλά έφαγα κιόλας (τις περισσότερες)".

Ας είναι λοιπόν ευχή μας να τελειώσει ο πόλεμος σύντομα και έτσι να σωθούν ζωές, γιατί όσο παρατείνεται τα θύματα θα αυξάνουν. Και αφού η Ουκρανία χωρίς βοήθεια δεν μπορεί να νικήσει την Ρωσία, ας ευχηθούμε τουλάχιστον να συνθηκολογήσει όσο γίνεται νωρίτερα...

Γ.Γ.Γ.Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo ως news aggregator ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID