EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Η Ρωσία επιστρέφει στο Gold Standard.

Η Ρωσία επιστρέφει στο Gold Standard.

Η κυβέρνηση της Ρωσίας αποφάσισε να αφαιρέσει τον ΦΠΑ (φόρο) από τους ράβδους χρυσού. Αυτό το νομοσχέδιο υποβλήθηκε σήμερα 4 Μαρτίου στην Κρατική Δούμα. Με μια αιφνιδιαστική κίνηση  η Ρωσία έκανε το Ρωσικό Ρούβλι το πιο σταθερό νόμισμα σε ολόκληρο τον κόσμο. Επιπλέον,γάμησαν τόσο άσχημα το Δολάριο ΗΠΑ και το ΕΥΡΩ, που κανένα νόμισμα δεν είναι πιθανό να επιβιώσει.

Κανείς σε όλο τον κόσμο δεν θα ευνοήσει ένα δολάριο ΗΠΑ, που δεν θα υποστηρίζεται από τίποτα, από ένα έθνος 30 τρισεκατομμυρίων δολαρίων χρέος, έναντι ενός ρουβλίου που υποστηρίζεται από χρυσό.

Η Ρωσία στην κυριολεξία τσάκισε τις ΗΠΑ και την Ε.Ε. Νομίζετε ότι κάνω πλάκα;;Καθόλου σας πληροφορώ.  Όταν ο Μουαμάρ Καντάφι στη Λιβύη σχεδίαζε ένα νόμισμα με χρυσό για όλη την Αφρική, η Δύση μπήκε στη Λιβύη και τον ανέτρεψε. Όταν ο Σαντάμ Χουσεΐν στο Ιράκ ανακοίνωσε ότι θα ξεκινούσε να πουλά πετρέλαιο σε νομίσματα διαφορετικά από το Δολάριο ΗΠΑ, δύο μήνες αργότερα έγινε ο πόλεμος στο Ιράκ 2 - και τον κρέμασαν! 

Το δολάριο ΗΠΑ που είναι το μοναδικό αποθεματικό νόμισμα για αυτόν τον πλανήτη είναι ο λόγος για τον οποίο διεξάγονται πόλεμοι και τώρα η Ρωσία τον έχει συντρίψει εντελώς, ολοκληρωτικά.

Όλο αυτό που έλεγαν οι ΗΠΑ μέχρι σήμερα θα αλλάξει ολοκληρωτικά. Οι ΗΠΑ που μέχρι σήμερα έλεγαν «όχι πυρηνικός πόλεμος» και ακόμη και ο υπουργός Άμυνας Lloyd Austin έλεγε  «Όλη αυτή η συζήτηση για πυρηνικό πόλεμο είναι επικίνδυνη, σταματήστε το» πρόκειται να αλλάξει σχεδόν εν μία νυκτί. Οι ΗΠΑ βρίσκονται τώρα σε μια υπαρξιακή κρίση. Το νόμισμά τους μόλις καταστράφηκε τελείως από την απόφαση της Ρωσίας να στηρίξει το ρούβλι με χρυσό.  

 Παρακολουθήστε τη ρητορική των ΗΠΑ για τη Ρωσία από εδώ και μετά. Γιατί, μάλλον θα αρχίσουν να κατηγορούν τα ρωσικά στρατεύματα ότι πέταξαν μωρά από θερμοκοιτίδες στα νοσοκομεία της Ουκρανίας (όπως κατηγόρησαν το Ιράκ) για να δικαιολογήσουν τον πόλεμο με τη Ρωσία. 

Κατά την προσωπική μου άποψη, ο πόλεμος με τη Ρωσία είναι πλέον δεδομένος. Οι ΗΠΑ και η Ευρώπη δεν έχουν άλλη επιλογή. Για να επιβιώσουν το δολάριο και το ΕΥΡΩ, η Ρωσία πρέπει να σκοτωθεί. 

Πριν από δύο ημέρες, στις 2 Μαρτίου 2022, θυμάμαι ότι είδα μια ΜΟΝΑΔΙΚΗ είδηση που έγραφε απλώς «η ΕΕ έχει απαγορεύσει την πώληση και εισαγωγή τραπεζογραμματίων της ΕΕ στη Ρωσία. " Θυμάμαι ότι σκέφτηκα ότι αυτό είναι περίεργο. Πώς μπορεί κάποιος να περιορίσει την κίνηση των μετρητών και γιατί να το κάνει;; Τώρα, ξέρουμε.

Σαφώς η Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) ενημερώθηκε ότι η Ρωσία επρόκειτο να υποστηρίξει το νόμισμά της με χρυσό και η ΕΕ ήθελε να βεβαιωθεί ότι κανείς στην Ευρώπη δεν θα μπορούσε να πουλήσει ή ακόμα και να φέρει τα μετρητά του ΕΥΡΩ στη Ρωσία για να τα ανταλλάξει με χρυσό συνάλλαγμα! Η ΕΕ γνώριζε ότι αυτό ερχόταν. . . ή τουλάχιστον το φοβόντουσαν έντονα.

Έτσι τώρα, οι άνθρωποι στην Ευρώπη έχουν παραλύσει. Δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΑ για να αγοράσουν κάποιο άλλο είδος χρημάτων χωρίς πρώτα να μετατρέψουν αυτά τα χρήματα σε χρήματα κάποιου άλλου που δεν υπόκειται σε περιορισμό εισόδου στη Ρωσία. Αυτοί οι Τραπεζίτες ΕΙΝΑΙ τύραννοι. Άκρως μοχθηροί τύραννοι.

ΣχετικόΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ
Οι πληροφορίες και άλλα δεδομένα που δημοσιεύονται στο παρόν άρθρο, μαζί με συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους, είναι καθαρά ενημερωτικά και απολύτως ανεπίσημα.
epiosy.comΠηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!


« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID