EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Μια «Νέα Τάξη Πραγμάτων» γεννιέται! Αλλά ΟΧΙ όπως την φαντάστηκαν στο «ΚΟΤΕΤΣΙ» της Δύσης – ΒΙΝΤΕΟ

Γύρω από την Ρωσία συσπειρώνεται ο υπόλοιπος πλανήτης…
«Οι ΗΠΑ μιλούν για νέα τάξη πραγμάτων. Μήπως όμως αυτή η νέα τάξη ΔΕΝ θα έχει τις ΗΠΑ στην κορυφή;;;».

Έτσι τελειώνει ρεπορτάζ του RT, οποίο παραθέτει τις τελευταίες εξελίξεις, οι οποίες δείχνουν πως οι χώρες της Μέσης Ανατολής και της Ασίας γυρίζουν την πλάτη στην Αμερική και την Δύση, γενικότερα, κατηγορώντας της για δύο μέτρα και σταθμά!

Αυτό γιατί, όπως αναφέρουν ηγέτες των κρατών εκεί, οι δυτικοί κόπτονται δήθεν για την Ουκρανία, ενώ δεν έχουν φροντίσει για τα δεινά που περνούν οι Άραβες, οι Παλαιστίνοι, οι Λίβυοι κοκ.

Μάλιστα η κίνηση των διεθνιστών της Δύσης να απομονώσουν την Ρωσία, την έχει φέρει όλο και πιο κοντά τόσο με τις χώρες της Μέσης Ανατολής, όσο και με Κίνα-Ινδία.

Οπότε καταρρίπτεται η υποτιθέμενη μοναξιά της Ρωσίας. Πρέπει να είσαι τυφλός, ανόητος ή διεφθαρμένος για να συνεχίζεις να το πιστέυεις.

Η Κίνα χρειάζεται την Ρωσία για πολλούς λόγους, που κυμαίνονται από ζωτικά γεωστρατηγικά ζητήματα μέχρι τον Νέο Δρόμο του Μεταξιού και ενεργειακά ζητήματα. Η Ινδία χρειάζεται την Ρωσία για τις διαμάχες και τις ζήλιες της με την Κίνα, επιπλέον του γεγονότος ότι το 75 τοις εκατό των όπλων της προέρχεται από την Ρωσία.

Το «κοτέτσι» των δυτικών ρίχνεται στην μάχη ενάντια στη Ρωσία σαν ένας στρατός από τρολ από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, με μια παθολογική μανία που απελευθερώνει το καταστροφικό του πάθος! Το γεγονός αυτό επιταχύνει, σύμφωνα με αναλυτές, τον πολιτικό θάνατο της Ευρώπης. Δεν θα είναι πια Ευρώπη, αλλά το μέτωπο του Ατλαντικού στρατού των ΗΠΑ, έτοιμο να αφανιστεί από την Ρωσία, την οποία έκανε εχθρό.

Τίποτα δεν θα κλείσει, όπως όλα δείχνουν, το ρήγμα που έχει ανοίξει! Ακόμα κι αν εξομαλυνθούν, εν τίνι μέτρω, οι σχέσεις, το γυαλί έχει ραγίσει.

Η Ρωσία έχει τα πάντα, από απεριόριστη ενέργεια έως ανεξάντλητους γεωργικούς πόρους και πυρηνικά όπλα. Ο Πούτιν διέταξε να τεθούν σε εγρήγορση ως υπενθύμιση στο κοτέτσι της Δύσης.

Χιλιάδες Ουκρανοί πολεμούν εν αγνοία τους σε έναν πόλεμο που δεν είναι δικός τους, που προκαλείται από μια δύναμη που δεν δίστασε να τους εγκαταλείψει. Στο κοτέτσι αυτό, τα κοτόπουλα δεν σκέφτονται.

Η Ρωσία δεν θα εγκαταλείψει την Ουκρανία μέχρι να δηλώσει ότι είναι ουδέτερη χώρα. Και η Νέα Τάξη Πραγμάτων δεν θα είναι, όπως την φαντάζεται η Δύση, καθώς ο υπόλοιπος κόσμος συσπειρώνεται, στην παρούσα φάση, γύρω από την Ρωσία.

Δείτε το βίντεο:


ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ
Οι πληροφορίες και άλλα δεδομένα που δημοσιεύονται στο παρόν άρθρο, μαζί με συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους, είναι καθαρά ενημερωτικά και απολύτως ανεπίσημα.
epiosy.comΠηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo ως news aggregator ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID