EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Η παγκόσμια λαϊκή ΕΞΕΓΕΡΣΗ επιταχύνεται καθώς οι λαοί του κόσμου απορρίπτουν την τυραννία, τα λουκέτα, τη διαφθορά και τη διαστροφή

Γράφει ο Mike Adams

Η ανθρωπότητα μπορεί τελικά να έρθει στα συγκαλά της. Παρόλο που πολλοί εξακολουθούν να παρασύρονται διανοητικά σε κάθε «επόμενο πράγμα» που προωθούν τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης, όλο και περισσότεροι άνθρωποι ξυπνούν και συνειδητοποιούν πώς ζουν κάτω από ένα παγκόσμιο εγκληματικό καρτέλ σε όλη τους τη ζωή. Έχουν φτάσει σε ένα σημείο «Αρκετά!» και τώρα αντιτίθενται ενεργά στην τυραννία, τα λουκέτα, τη διαφθορά και τη διαστροφή – όλα αυτά που ορίζουν το παγκοσμιοποιημένο καρτέλ του εγκλήματος που προσποιείται ότι υποστηρίζεται από τη «δημοκρατία».

Στο Περού, οι εξεγέρσεις ενάντια στον πληθωρισμό που προκαλείται από το τύπωμα χρήματος εξαπλώνονται τώρα. Στη Σαγκάη, τα βάναυσα λουκέτα που έχουν δει τις αρχές να δολοφονούν τα κατοικίδια των «θετικών στα κόβια» κατοίκων, απλώς ενισχύουν το αυξανόμενο αίσθημα δυσαρέσκειας απέναντι σε ένα αυταρχικό καθεστώς.

Στην Αμερική, τα διεστραμμένα, παιδεραστικά σχολικά συμβούλια καταλαμβάνονται από γονείς με κοινή λογική που απομακρύνουν τους διεστραμμένους από την εξουσία, και στη Φλόριντα, ο κυβερνήτης DeSantis υπέγραψε νόμο που απαγορεύει την περιποίηση των παιδιών στα δημόσια σχολεία. (Παρεμπιπτόντως, αυτό έχει προκαλέσει πολλούς παιδόφιλους διεστραμμένους που παριστάνουν τους δασκάλους να δηλώσουν δημοσίως ότι θα εγκαταλείψουν τη Φλόριντα και θα μετακομίσουν στη Νέα Υόρκη για να μπορούν να λυμαίνονται τα παιδιά εκεί. Καλά ξεκουμπίδια!)

Σε όλο τον κόσμο, οι εντολές για εμβόλια απορρίπτονται (όπως μόλις συνέβη στη Γερμανία), οι εντολές για μάσκες καταργούνται και οι άνθρωποι μιλούν ενάντια στη διαφθορά και την τυραννία των εθνικών τους ηγετών. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, υπάρχει τώρα ανοιχτή συζήτηση για το περιεχόμενο του φορητού υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν, ένα τέλμα με καταδικαστικά στοιχεία που πιθανότατα θα οδηγήσει σε ποινικές διώξεις τόσο του Χάντερ όσο και του Τζο Μπάιντεν.

Όπως εξηγώ στο podcast μου (παρακάτω), ο Τζο Μπάιντεν θα παραπεμφθεί σε δίκη, στη συνέχεια θα παραιτηθεί και θα λάβει χάρη από την Καμάλα, η οποία θα αναγκαστεί να αποχωρήσει αργότερα.
Ακόμα και οι τύραννοι δεν μπορούν να ξεφεύγουν για πάντα από την κακοποίηση του λαού

Μετά από δύο χρόνια που υπέφεραν κάτω από τον Κοβίντ και τώρα βλέποντας τις τιμές των καυσίμων και των τροφίμων να εκτοξεύονται στα ύψη, πολλοί άνθρωποι έχουν φτάσει στα όρια της κακοποίησης. Τους επόμενους μήνες, θα δείτε μια ραγδαία, παγκόσμια έκρηξη διαδηλώσεων και ταραχών, καθώς οι άνθρωποι θα ξεσπούν ενάντια στην άθλια διαφθορά και την εγκληματικότητα των πολιτικών τους ηγετών.

Φυσικά, κάποιοι άνθρωποι θα παραμείνουν με πλύση εγκεφάλου σχετικά με τους λόγους για τους οποίους οι τιμές των τροφίμων και της ενέργειας εκτοξεύονται στα ύψη, αλλά για έναν αυξανόμενο αριθμό ανθρώπων, οι αυταπάτες θα καταρρεύσουν και γρήγορα θα συνειδητοποιήσουν ότι τους έχουν πει ψέματα όλο αυτό το διάστημα.

Αυτή η στιγμή της «αφύπνισης» είναι που τρομοκρατεί τις εξουσίες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προσπαθούν να επιταχύνουν τη μαζική πείνα, τον θερμοπυρηνικό πόλεμο και την παγκόσμια κατάρρευση του πλαστικού νομίσματος – επειδή προσπαθούν να σκοτώσουν δισεκατομμύρια ανθρώπους πριν αυτά τα δισεκατομμύρια έρθουν στα συγκαλά τους και ξεσηκωθούν ενάντια στο καρτέλ του παγκοσμιοποιημένου εγκλήματος.

Τώρα, είναι ένας αγώνας δρόμου ενάντια στο χρόνο: Θα αφυπνιστεί η ανθρωπότητα αρκετά γρήγορα για να γκρεμίσει το αντιανθρώπινο καρτέλ του εγκλήματος που κυβερνά σήμερα τον κόσμο; Ή μήπως η ανθρωπότητα θα παραμείνει σε υπνωτικό λήθαργο, ενώ τα φίδια του WEF και της παγκοσμιοποίησης θα γλιστρούν σε θέση στραγγαλισμού και θα της ξεζουμίζουν τη ζωή;

Όσοι δεν ξυπνήσουν, πιθανότατα θα εξοντωθούν μέσω της πείνας, των βιολογικών όπλων εμβολίων, της οικονομικής κατάρρευσης και της οργισμένης βίας. Όσοι όμως προετοιμαστούν για αυτό που έρχεται, θα έχουν πολύ καλές πιθανότητες να τα καταφέρουν μέσα από την προγραμματισμένη κατεδάφιση του ανθρώπινου πολιτισμού.

Έτσι, τα νέα είναι στην πραγματικότητα πολύ καλά για όσους προετοιμάζονται. Η κατάρριψη του παγκόσμιου καρτέλ του εγκλήματος θα μπορούσε να είναι στην πραγματικότητα αρκετά γρήγορη μόλις ξεκινήσει, και η «επανεκκίνηση» της κοινωνίας θα μπορούσε να λάβει χώρα μέσα σε λίγους μήνες αντί για χρόνια. Φυσικά, δεν γνωρίζουμε με βεβαιότητα ποιο θα είναι το χρονοδιάγραμμα, και η ασφαλέστερη αρχή είναι να προετοιμαστείτε για τη μεγαλύτερη διάρκεια της κατάρρευσης που μπορείτε να καλύψετε. (Προς το παρόν συνιστώ σε όλους να έχουν τουλάχιστον ένα ετήσιο απόθεμα τροφίμων και ένα μέσο για να αρχίσουν να καλλιεργούν τα δικά τους τρόφιμα αμέσως).


Ο πρόσφατα αναβαθμισμένος ιστότοπός μου PrepWithMike.com σας προσφέρει βίντεο και συμβουλές προετοιμασίας που μπορούν να σας βοηθήσουν να μείνετε ζωντανοί. Ελέγξτε τα βίντεο εκεί για να μάθετε πώς να:
  • Να φτιάχνετε τα δικά σας φυτικά βάμματα σε περίπου 45 λεπτά.
  • Να χρησιμοποιείτε λάδι καρύδας για να καθαρίζετε και να λιπαίνετε πυροβόλα όπλα και άλλες μηχανικές συσκευές.
  • Να οργανώνετε γεμιστήρες πυρομαχικών για διάφορους σκοπούς, συμπεριλαμβανομένης της αυτοάμυνας.
  • Φτιάξτε τις δικές σας συσκευές επείγουσας ανάγκης για να παραμείνετε ζεστοί ή να δροσίζετε τα γεύματα.
  • Πώς να φυτέψετε τα δικά σας αποθέματα τροφίμων έκτακτης ανάγκης μέσα σε λίγες μόνο ημέρες χρησιμοποιώντας ένα βάζο.
  • Επιλέξτε πυροβόλα όπλα και πυρομαχικά που είναι κατάλληλα για αυτοάμυνα και προστασία της κοινότητας.

Ελέγξτε το στο PrepWithMike.com:Επίσης, φροντίστε να προεγγραφείτε για το νέο, επερχόμενο (και ΔΩΡΕΑΝ) ηχητικό βιβλίο μου με τίτλο «Resilient Prepping». Εγγραφείτε τώρα στο ResilientPrepping.com.Μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για την παγκόσμια εξέγερση κατά της τυραννίας στο σημερινό podcast Ενημέρωση για την Κατάσταση:Βίντεο από Brighteon. Για να δείτε το βίντεο, πατήστε στην εικόνα.

Μετάφραση από το πρωτότυπο: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)

Πηγή: Natural News


ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ
Οι πληροφορίες και άλλα δεδομένα που δημοσιεύονται στο παρόν άρθρο, μαζί με συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους, είναι καθαρά ενημερωτικά και απολύτως ανεπίσημα.
epiosyinfo.comΠηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo ως news aggregator ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID