EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Οι… παπάντζες της ΕΥΠ προκειμένου να δικαιολογήσει τ’ αδικαιολόγητα για την απέλαση των ρώσων διπλωματών

Η απόφαση Μητσοτάκη να απελάσει τους 12 ρώσους διπλωμάτες χαρακτηρίζοντάς τους ως «ανεπιθύμητα πρόσωπα», ήταν χειρότερη κι από την απόφαση αποστολής οπλισμού στην Ουκρανία. Πόσο μάλλον όταν έρχεται προσθετικά προς αυτήν.

Η πτώση της πρωτογενούς παραγωγής έφερε εξάρτηση

Σε αυτό το άρθρο, δράττωμαι της ευκαιρίας, με λίγα και απλά λόγια, να εξηγήσω το πώς προέκυψε η εξάρτηση της χώρας μας από τη Ρωσία στο θέμα της πρωτογενούς παραγωγής (αγροτική παραγωγή), πριν αναφερθούμε στις δικαιολογίες της ΕΥΠ για την απέλαση των ρώσων διπλωματών.

Από το 1981 οπότε και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής υπέγραψε την οριστική συμφωνία ένταξης της χώρας μας στην ΕΕ (πρώην ΕΟΚ), οι ευρωπαίοι εταίροι έχουν επιδοθεί σε μία ατελείωτη προσπάθεια να εξαφανίσουν την αγροτική παραγωγή της Ελλάδος.

Οπως φαίνεται και στον παρακάτω πίνακα, η πρωτογενής παραγωγή (μπλε γραμμή) έχει φθίνουσα πορεία από το 1960 και μετά, επί πρωθυπουργίας Κωνσταντίνου Καραμανλή. Από την ένταξη της χώρας στην ΕΕ, ο πρωτογενής τομέας βυθίστηκε τελείως, καθώς δόθηκε ώθηση στη βιομηχανία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την εξάρτηση της χώρας μας από τις εισαγωγές.Πηγή πίνακα: Ναυτεμπορική.

Εναν από τους κυρίαρχους ρόλους στην εισαγωγή προϊόντων έπαιξε η Ρωσία. Κυρίως με αγροτικά προϊόντα. Προϊόντα που η χώρα μας παρήγε πριν τις εντολές κατακρήμνισης του πρωτογενούς τομέα από την ΕΕ. Η αυτάρκεια της χώρας εξανεμίστηκε προς χάριν μίας εκβιομηχάνισης η οποία ταυτόχρονα έφερε και το φαινόμενο της αστυφιλίας, η οποία με τη σειρά της «άδειασε» τις αγροτικές περιοχές και ταυτόχρονα επέκτεινε τις πόλεις.

Σε αυτό το πλαίσιο, η αναγκαιότητα της χώρας προστάζει αποστασιοποίηση από τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία. Πόσο μάλλον όταν στις εισαγωγές έχει προστεθεί και το φυσικό αέριο το οποίο μας πουλάει η Ρωσία σε – συγκριτικά με τις ΗΠΑ – πολύ χαμηλές τιμές. Εν τούτοις, η «κυβέρνηση» Μητσοτάκη, προτίμησε το ακριβώς αντίθετο. Να λάβει θέση υπέρ εκείνων που… δεν προσφέρουν στη χώρα μας απολύτως τίποτα και να κλείσει την πόρτα σε μία χώρα που μας δίνει αγροτικά προϊόντα τα οποία απαιτούνται για τη διατροφή μας και φυσικό αέριο.

Με αυτόν τον τρόπο, στερεί από τους Ελληνες τα απαραίτητα για το φαγητό τους και την ενέργειά τους, ενώ παράλληλα στερεί τη χώρα από έναν πολύτιμο και ισχυρό σύμμαχο. Αυτό είναι ο ορισμός της «πολιτικής αυτοκτονίας».
Οι παπάντζες της ΕΥΠ

Σύμφωνα με δημοσίευμα του in.gr του Mr. Noore One Βαγγέλη Μαρινάκη, που υπογράφει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, φαίνεται ότι η ΕΥΠ παρακολουθούσε για 18 μήνες τους ρώσους διπλωμάτες. Σύμφωνα με την ΕΥΠ:

«κάποιοι εκ των απελαθέντων όχι μόνο προωθούσαν τις ρωσικές θέσεις σε διάφορα ζητήματα αλλά ενίσχυαν αντικυβερνητικές η αποσταθεροποιητικές απόψεις».

Ας αρχίσουμε από τα βασικά…

Για όσους δεν το γνωρίζουν, «διπλωμάτης» είναι ένας εξευγενισμένος όρος που χρησιμοποιείται αντί του όρου «κατάσκοπος». Δηλαδή, όταν ακούμε τον όρο «αμερικανός διπλωμάτης», το μυαλό μας θα πρέπει αυτόματα να το μεταφράζει ως «αμερικανός πράκτορας». Ομοίως το «βρετανός διπλωμάτης», το «ισραηλινός διπλωμάτης», «Ελληνας διπλωμάτης» κοκ.

Αφού ξεκαθαρίσαμε αυτό, καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι πρόκειται για πράκτορες της ρωσικής αντικατασκοπίας, ήτοι της FSB (πρώην KGB). Στην όλη επιχείρηση, σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr, συμμετείχαν πράκτορες της αμερικανικής CIA και της βρετανικής MI6.

Σε παρελθόντα άρθρα, είχαμε πολλάκις στηλιτεύσει τη λειτουργία της ΕΥΠ, η οποία αποτελεί φερέφωνο της CIA και της ισραηλινής Mossad, με μία μικρή απόχρωση από… MI6. Η ανικανότητα των πρακτόρων της ΕΥΠ, ειδικά μετά την έκθεση του κορυφαίου Ελληνα πράκτορα Στηβ Λάλα, είναι δεδομένη. Ειδικά στο θέμα παρακολουθήσεων, είναι μία τραγωδία κυριολεκτικά! Κι αυτό το πιστοποιώ κι από προσωπική εμπειρία, αφού κάθε φορά που με παρακολουθούν τους καταλαβαίνω αμέσως. (Επί τη ευκαιρία… καιρό έχω να σας δω στο κατόπι μου ρε λεβέντες… έπεσαν περικοπές;)

Η ΕΥΠ λοιπόν μας λέει ότι οι ρώσοι πράκτορες που ανήκαν στο μόνιμο προσωπικό του ρωσικού προξενείου στη Θεσσαλονίκη, προωθούσαν ρωσικές θέσεις… Μάλιστα! Και λοιπόν; Οι αμερικανοί πράκτορες προωθούν αμερικανικές θέσεις, οι ισραηλινοί ισραηλινές, οι γάλλοι γαλλικές, οι βρετανοί βρετανικές και πάει λέγοντας.

Στην πραγματικότητα η ΕΥΠ, έκανε πάλι το «θαύμα» της! Για άλλη μία φορά εξέθεσε την «κυβέρνηση» Μητσοτάκη, πιστοποιώντας ότι ακολουθεί πιστά τις εντολές του ΝΑΤΟ. Το βλέπουμε, το ξέρουμε, ήρθε κι η σφραγίδα της ΕΥΠ σε αυτό. (Κι όταν λέω ότι στην ΕΥΠ υπάρχουν μόνο ηλίθιοι, κάποιοι παρεξηγούνται…)

Το δεύτερο μέρος αυτής της δήλωσης αναφέρει ότι ενίσχυαν αντικυβερνητικές η αποσταθεροποιητικές απόψεις… Προφανώς, για την ΕΥΠ, το να τα έχεις καλά με μία χώρα από την οποία εισάγεις αγροτικά προϊόντα και φυσικό αέριο, είναι «αποσταθεροποιητική άποψη»! Δηλαδή, πόσο πιο υπόδουλοι στη CIA και το ΝΑΤΟ θα μπορούσαν να δηλώσουν;

Αυτό που γίνεται εμφανές με τον πλέον κραυγαλέο τρόπο, είναι ότι τόσο η «κυβέρνηση» Μητσοτάκη όσο και η ΕΥΠ, δε δίνουν δεκάρα τσακιστή για το συμφέρον του ελληνικού λαού. Τους νοιάζει μόνο η ικανοποίηση των συμφερόντων του ΝΑΤΟ και της CIA. Ο ελληνικός λαός, αποτελεί το αναλώσιμο πόπολο για την ΕΥΠ και την «κυβέρνηση» Μητσοτάκη.

Τι κι αν ο λαός δεν έχει να φάει; Τι αν τα ράφια των super markets αδειάζουν το ένα μετά το άλλο; Τι αν το κόστος των προϊόντων έχει εκτιναχθεί στα ύψη και η τιμή του ρεύματος έφτασε στη στρατόσφαιρα; Σημασία γι’ αυτούς έχει το ΝΑΤΟ κι όχι ο λαός.

Πιο προδότες… δε γίνεται…ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ
Οι πληροφορίες και άλλα δεδομένα που δημοσιεύονται στο παρόν άρθρο, μαζί με συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους, είναι καθαρά ενημερωτικά και απολύτως ανεπίσημα.
epiosyinfo.comΠηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo ως news aggregator ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID