EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Η μεγαλύτερη απάτη στη σύγχρονη ιστορία: - Με fake news παρουσίασαν ότι τα εμβόλια σώζουν ζωές – Τι έδειξαν 400 μελέτες

Η μεγαλύτερη απάτη στη σύγχρονη ιστορία είναι ο εμβολιασμός.

Με τρόπο αήθη, προσβλητικό στην ελευθερία επιλογής και με καταναγκαστικά μέτρα προσπάθησαν να επιβάλλουν τον εμβολιασμό ως λύση για την πανδημία.

Τα στοιχεία είναι συγκλονιστικά.

Οι Μονάδες Εντατικής Θεραπείας γεμίζουν με εμβολιασμένους.
Στο Ισραήλ η πλειοψηφία των βαριά νοσούντων είναι εμβολιασμένοι.

Στην Μεγάλη Βρετανία ορισμένες δημόσιες υπηρεσίες αποφάσισαν να μην γνωστοποιούν τα στοιχεία γιατί… χρησιμοποιούνται κατά το δοκούν αλλά η πραγματικότητα είναι ότι οι εμβολιασμένοι ασθενείς αυξάνονται κατακόρυφα.

Στις ΗΠΑ αναγνώρισαν ότι όντως τα εμβόλια δεν προστατεύουν από την μετάδοση.
Εκατοντάδες μελέτες αρχίζουν να αναφέρουν πλέον ότι τα εμβόλια είναι κατώτερα των προσδοκιών δεν επιτέλεσαν το έργο τους αλλά προωθήθηκαν με προκλητική απληστία.

Παγκοσμίως πλέον πολλοί υποστηρίζουν ότι η προπαγάνδα του ψεύδους δεν μπορεί να συνεχιστεί…

Μελέτες για τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού ή covid 19 διαπίστωσαν ότι δεν σταματούν αποτελεσματικά τη μετάδοση της νόσου, θέτοντας υπό αμφισβήτηση την αναγκαιότητα επιβολής τους ως λύση για την πανδημία.

Ο επιδημιολόγος Paul Alexander δημοσίευσε πρόσφατα μια συλλογή μερικών από τα νεότερα στοιχεία που θέτει υπό αμφισβήτηση την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων για τον covid 19.
Μεταξύ των μελετών που συνόψισε ήταν μια από το Ισραήλ που έδειξε ότι τα εμβολιασμένα άτομα που δεν είχαν ποτέ μολυνθεί με SARS-CoV-2 είχαν 13 φορές αυξημένο κίνδυνο να μολυνθούν από την παραλλαγή Delta σε σύγκριση με εκείνα που δεν είχαν εμβολιαστεί ή είχαν μολυνθεί στο παρελθόν, δείχνοντας ότι η φυσική ανοσία είναι πιο αποτελεσματική.

Μια άλλη μελέτη από το European Journal of Epidemiology διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει σημαντική σχέση μεταξύ των κρουσμάτων COVID-19 και του αριθμού των ατόμων που εμβολιάζονται σε επίπεδο χώρας.

Με άλλα λόγια, ο εμβολιασμός σε περισσότερους ανθρώπους δεν μειώνει απαραίτητα την εξάπλωση του ιού.

Η μελέτη αυτή ήταν ένα γερό χτύπημα στις μπούρδες που ανέφεραν επιδημιολόγοι και κυβερνήσεις υπέρ του καθολικού εμβολιασμού.

Επίσημα στοιχεία από το Ηνωμένο Βασίλειο έδειξαν επίσης ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι ενήλικες έχουν πλέον υψηλότερο κίνδυνο μόλυνσης από τον COVID-19, νοσηλείας και θανάτου σε σύγκριση με τους μη εμβολιασμένους.

Με βάση τις μελέτες, ο επιδημιολόγος Paul Alexander κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα εμβόλια κατά του COVID δεν αναμένεται να συμβάλουν στην εξάλειψη της εξάπλωσης του ιού ή στην επίτευξη της ανοσίας της αγέλης.

Ανέφερε επίσης ότι οι μελέτες «ξετυλίγουν το σκεπτικό για τις εντολές εμβολίων και τα πιστοποιητικά».

Πάνω από 400 μελέτες δείχνουν ότι τα μέτρα για τον COVID-19 είναι αποτυχημένα… τα lockdown δεν λειτουργούν, οι μάσκες δεν λειτουργούν και το κλείσιμο των σχολείων δεν βοηθά κανέναν.

Ο επιδημιολόγος Paul Alexander σημείωσε επίσης ότι με τον εμβολιασμό αυξάνεται ο κίνδυνος μόλυνσης ενός ατόμου.

Αυτό ονομάζεται αρνητική αποτελεσματικότητα, η οποία είναι ορολογία για επιδράσεις που προάγουν την ασθένεια.

Στην περίπτωση του εμβολίου, αυτό σημαίνει ότι το εμβολιασμένο άτομο έχει περισσότερες πιθανότητες να μολυνθεί σε σύγκριση με το μη εμβολιασμένο.

Αυτό είναι πολύ άσχημο, επειδή τα στοιχεία δείχνουν ότι τα εμβόλια δεν είναι αποστειρωμένα και ότι δεν σταματούν τη μόλυνση, τη μετάδοση, τη νοσηλεία ή τον θάνατο.
Επί της ουσίας δεν δούλεψαν ποτέ.

Για τον επιδημιολόγο Paul Alexander, αυτό που συμβαίνει με τα εμβόλια κατά του COVID θυμίζει την αρνητική αποτελεσματικότητα των εμβολίων για τον δάγκειο πυρετό που σκότωσαν παιδιά στις Φιλιππίνες το 2017, όπου τα εμβόλια δεν έπρεπε να είχαν χρησιμοποιηθεί.

Σήμερα, οι επιπτώσεις των εμβολίων κατά του COVID δείχνουν μια τεράστια αύξηση στους αριθμούς θνησιμότητας από όλες τις αιτίες όπως έχουν αναφέρει οι ασφαλιστικές εταιρείες.

Οι υπερβολικοί θάνατοι εμφανίζονται επίσης σχεδόν σε όλες τις ηλικιακές ομάδες και δεν μπορούν να εξηγηθούν από άλλες αιτίες, και το εμβόλιο COVID-19 αναφέρεται πλέον ως η «μεγαλύτερη απάτη» στη σύγχρονη ιστορία.

Ενώ η δουλειά συνεχίζεται για τις Big Pharma εταιρείες, όπως η Pfizer και η Moderna, είναι θέμα χρόνου μέχρι να γίνει εμφανής σε όλους η αλήθεια για τα αναποτελεσματικά εμβόλια.

Αλλάζουν το αφήγημα

Υπήρξε επίσης μια ενδιαφέρουσα αλλαγή στην αφήγηση από παράγοντες της ιατρικής, αξιωματούχους δημόσιας υγείας και άλλους κύριους υποστηρικτές των εμβολίων για τον COVID.

Τώρα, οι άνθρωποι υποτίθεται ότι πιστεύουν ότι τα εμβόλια δεν είχαν σκοπό να σταματήσουν τη μετάδοση, ούτε υποτίθεται ότι θα αποτρέψουν άλλους από το να μολυνθούν από την ασθένεια.
Σήμερα, τα εμβόλια λέγεται ότι αποτρέπουν μόνο σοβαρές ασθένειες, νοσηλεία και θανάτους, με τη διευθύντρια του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) Rochelle Walensky να παραδέχεται ευθαρσώς ότι τα εμβόλια δεν μπορούν πλέον να αποτρέψουν τη μετάδοση.

Αυτές οι τακτικές των κυβερνήσεων, της Big Pharma των μεγάλων φαρμακευτικών εταιριών και άλλων «επαγγελματιών» ιατρών ονομάζεται χειραγώγηση.

Το αρχικό αφήγημα ήταν ότι τα εμβόλια που παρήχθησαν σε χρόνο ρεκόρ θα «τερματίσουν την πανδημία» και όσοι είναι πλήρως εμβολιασμένοι είναι οι μόνοι που επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση στις δουλειές τους και να πηγαίνουν σε δημόσιους χώρους.

Οι άνθρωποι αποδέχθηκαν τις ανήθικες αποφάσεις από τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής σχετικά με τις αποφάσεις τους να άρουν τις εντολές εμβολίων για επαγγελματίες αθλητές και καλλιτέχνες, αλλά όχι για αστυνομικούς ή εργαζόμενους στον τομέα της υγείας, πολλοί από τους οποίους έχασαν ήδη την καριέρα τους λόγω των εντολών που έχουν εφαρμόσει προηγουμένως οι τοπικές κυβερνήσεις με το πρόσχημα της δημόσιας ασφάλειας.

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το περιγράψουμε: το εμβόλιο για τον COVID-19 είναι η μεγαλύτερη απάτη στη σύγχρονη ιστορία…

Μην αφήσετε την αλήθεια για τα «εμβόλια» του Covid να κρυφτεί – Να ξεσκεπαστεί η απάτη

Αν κρίνουμε από όσα δημοσιεύονται στα περισσότερα ειδησεογραφικά πρακτορεία και όσα μεταδίδονται στις περισσότερες εκπομπές, το Pandemic Panic Theatre φαίνεται να ανήκει στο παρελθόν.

Πολύ λίγοι εναντιώνονται στα ιατρικά ψέματα, έχει καλλιεργηθεί η πεποίθηση ότι οι εντολές για μάσκες και εμβόλια έχουν ολοκληρωθεί.

Δεν έχουν τελειώσει.

Σταμάτησαν για χάρη του πολέμου Ουκρανίας - Ρωσίας.

Αυτό θα πρέπει να μας προβληματίσει γιατί το αφήγημα της πανδημίας μπορεί να επανέλθει με πρόσχημα μια νέα παραλλαγή ή αύξηση κρουσμάτων και θανάτων.

Υπάρχουν εκατομμύρια που δεν γνωρίζουν τους κινδύνους των εμβολίων.

Τα μέσα ενημέρωσης δεν αναφέρονται ποτέ για τα δεδομένα VAERS ή για ανεπιθύμητες παρενέργειες των εμβολίων.

Με βάση υποεκτιμημένα στοιχεία από τα εμβόλια έχουν πεθάνει 26.059 άνθρωποι και οι παρενέργειες που προκλήθηκαν ανήλθαν σε 1,19 εκατ.

Μόνο το 2022 έχουν αναφερθεί 4.735 θάνατοι από τα εμβόλια.

Λαμβάνοντας υπόψη την έκθεση Lazarus μόλις το 2% με 4% των παρενεργειών παρουσιάζονται στο σύστημα VAERS, άλλοι επιστήμονες έχουν αναφέρει ότι τα στοιχεία που παρουσιάζονται είναι έως και 5 φορές λιγότερα από την πραγματικότητα.

Τι σημαίνει αυτό;

Ότι οι θάνατοι από τα εμβόλια είναι 5 Χ 26.059 = 130.000 και οι συνολικές παρενέργειες 1,19 εκατ Χ 5 = 5,95 με 6 εκατ.

Υποβαθμίζουν την πραγματικότητα ότι τα εμβόλια είναι αναποτελεσματικά και απλώς προωθούν την εξίσου ψευδή αφήγηση ότι προστατεύουν τους ανθρώπους από νοσηλεία και θάνατο.

Σήμερα, οι επιπτώσεις των εμβολίων κατά του COVID δείχνουν μια τεράστια αύξηση στους αριθμούς θνησιμότητας από όλες τις αιτίες όπως αναφέρουν οι ασφαλιστικές εταιρείες.

Οι υπερβολικοί θάνατοι εμφανίζονται επίσης σχεδόν σε όλες τις ηλικιακές ομάδες και δεν μπορούν να εξηγηθούν από άλλες αιτίες.
ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ
Οι πληροφορίες και άλλα δεδομένα που δημοσιεύονται στο παρόν άρθρο, μαζί με συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους, είναι καθαρά ενημερωτικά και απολύτως ανεπίσημα.
epiosy.comΠηγή   www.bankingnews.gr

Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo ως news aggregator ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID