EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

“Το Great Reset χρειάζεται πόλεμο για να λειτουργήσει… Δεν θα υπάρξει επιστροφή στην κανονικότητα” – Μάρτιν Άρμστρονγκ

Ο θρυλικός αναλυτής του οικονομικού και γεωπολιτικού κύκλου, Μάρτιν Άρμστρονγκ, πιστεύει ότι το λεγόμενο σχέδιο της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» της Νέας Παγκόσμιας Τάξης για την ανθρωπότητα, χρειάζεται πόλεμο για να λειτουργήσει.

Θα μπορούσε να συμβεί τις επόμενες εβδομάδες. 

Ο Άρμστρονγκ εξηγεί: “Θα έλεγα ότι πρόκειται για κακοδιαχείριση των κυβερνήσεων σε παγκόσμια κλίμακα. Το πρόβλημα είναι ότι οι κεντρικές τράπεζες δεν έχουν κανέναν έλεγχο στην οικονομία.

Προσθέστε ότι αυτός ο τύπος πληθωρισμού είναι ουσιαστικά διαφορετικός από μια κερδοσκοπική έκρηξη. Αυτός ο πληθωρισμός βασίζεται στις ελλείψεις. Αυτοί οι ηλίθιοι με τον Covid… με τα lockdown, κατέληξαν να καταστρέψουν τις αλυσίδες εφοδιασμού …

Άρα, ό,τι γίνεται στην Ευρώπη, με τα αρνητικά επιτόκια, έχει εξαφανίσει όλα τα συνταξιοδοτικά ταμεία. Χρειάζονται 8% για να εξισωθούν, όχι αρνητικά ποσοστά. Δεν υπάρχει συνταξιοδοτικό ταμείο στην Ευρώπη που να είναι φερέγγυο στην φάση που βρισκόμαστε… Η Ευρώπη καταρρέει. Εάν καταλήξει να χρεοκοπήσει, θα έχετε εκατομμύρια ανθρώπους εκεί πέρα να εισβάλλουν με πιρούνια στα κοινοβούλια. Άρα, για να το αποφύγουν, χρειάζονται πόλεμο…

Η κυβέρνηση Μπάιντεν έχει σκόπιμα καταστρέψει την παγκόσμια οικονομία».

Εάν γίνει πόλεμος στην Ευρώπη, «το δολάριο θα γίνει ισχυρότερο αρχικά και όχι πιο αδύναμο» σύμφωνα με τον Άρμστρονγκ. Ο Άρμστρονγκ λέει επίσης:

«Όλα αυτά είναι σκόπιμα. Δεν υπάρχει επιστροφή στην κανονικότητα. Δυστυχώς, εκεί οδηγούμαστε».

Ο Άρμστρονγκ υποστηρίζει ότι ο πόλεμος στην Ευρώπη θα μπορούσε να ξεσπάσει σε μερικές εβδομάδες και η ΕΕ και το ΝΑΤΟ πιέζουν προς αυτή την κατεύθυνση.

«Θέλουν η Ρωσία να κάνει κάτι… Αυτό που κάνουν με τη Ρωσία έχει ξαναγίνει. Δυστυχώς, οδεύουμε προς τον πόλεμο».

Ο Άρμστρονγκ συνιστά στους ανθρώπους «να αποθηκεύσουν τρόφιμα για δύο χρόνια».

Λέει επίσης ότι ο Πρόεδρος Τραμπ είναι ο μόνος Πρόεδρος που νοιαζόταν για τους Αμερικανούς στρατιώτες που πέθαιναν στη μάχη. Αυτός είναι ο λόγος που ο Τραμπ ήθελε να φέρει τα στρατεύματα πίσω στις ΗΠΑ και οι πολεμοκάπηλοι του Βαθέως Κράτους τον μισούσαν γι’ αυτό.

Ο Άρμστρονγκ δίνει επίσης τις προβλέψεις του για το ποιος θα κερδίσει τις ενδιάμεσες εκλογές τον ερχόμενο Νοέμβριο. Θα έχει σημασία ποιο κόμμα θα βγει;

Κλείνοντας, ο Άρμστρονγκ λέει:

«Δεν επιστρέφουμε στην κανονικότητα. Το σύστημα καταρρέει από μέσα. Είναι ακριβώς όπως η πτώση της Ρώμης».

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ
Οι πληροφορίες και άλλα δεδομένα που δημοσιεύονται στο παρόν άρθρο, μαζί με συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους, είναι καθαρά ενημερωτικά και απολύτως ανεπίσημα.
epiosyinfo.comΠηγή makeleio.gr


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo ως news aggregator ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID