EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Τα παιχνίδια της παγκόσμιας ελίτ – Τα 7 σενάρια πίσω από την ευλογιά των πιθήκων: Νέο βιοόπλο ή πλήρης κατάρρευση της οικονομίας;

Πολλές συμπτώσεις… τυχαίο γεγονός ή ένα νέο θέατρο του παραλόγου;

Δεν πρόλαβε να ανασάνει ο πλανήτης από την πανδημία του κορωνοϊού και τα εξαντλητικά lockdown που οδήγησαν σε πλήρη κόπωση τους πολίτες απανταχού, την πόρτα μας χτύπησε, η ευλογιά των πιθήκων.

Είναι όμως ο εν λόγω ιός μια μεγάλη απειλή στον ορίζοντά μας ή ένα μεγάλο, τεράστιο… τίποτα που έχει σχεδιαστεί για να μας αποσπά την προσοχή από τις πραγματικές προκλήσεις;
Αυτή η εβδομάδα ήταν ήδη «θεαματική» και μόλις… ξεκίνησε.

Έχουμε τη Συνθήκη για την Πανδημία του ΠΟΥ που ολοκληρώνεται και υπογράφεται αυτή την εβδομάδα, επίσης την ίδια ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η σύνοδος κορυφής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός ….

Αλλά τα βλέμματα είναι στραμμένα αλλού και αυτό δεν πρέπει να είναι και τόσο τυχαίο τελικά…
Τι γνωρίζουμε για την Monkeypox (Ευλογιά των πιθήκων)

Ας ξεκινήσουμε όμως από τα όσα ήδη γνωρίζουμε μέχρι τώρα για τον ιό, αν και οι πληροφορίες είναι ήδη συγκεχυμένες (όχι βέβαια ότι στην αποκαλούμενη πανδημία του κορωνοϊού υπήρχαν ξεκάθαρες επιστημονικές θέσεις, καθώς άλλαζαν από εβδομάδα σε εβδομάδα).

Όπως αναφέρεται επί του παρόντος υπάρχουν εκατοντάδες γνωστά κρούσματα σε τουλάχιστον 17 χώρες.

Γνωρίζουμε ότι εξαπλώνεται με μέσα που δεν είναι απαραίτητα όπως ο τρόπος που διαδόθηκε στο παρελθόν.

Η Ευλογιά των πιθήκων, η οποία πρωτοεμφανίστηκε τη δεκαετία του 1950, εξαπλώνεται με την σωματική επαφή.

Σήμερα, φαίνεται να εξαπλώνεται και με άλλα μέσα, διαφορετικά δεν θα εξαπλωνόταν τόσο γρήγορα.
Οι πρώτες ενδείξεις λένε ότι η περίοδος επώασης κυμαίνεται από 5 έως 21 ημέρες, πράγμα που σημαίνει ότι οι άνθρωποι θα μπορούσαν να μολυνθούν και να εξαπλώσουν τη νόσο τρεις εβδομάδες πριν εμφανίσουν κάποιο σύμπτωμα.

Τέλος, γνωρίζουμε ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ισχυρίζεται ότι μεταδίδεται μέσω της σεξουαλικής επαφής, αν και ξέχασαν ανεύθυνα να αναφέρουν ότι μεταδίδεται μέσω άλλων μέσων, όπως η αφή και πιθανώς μέσω των αναπνευστικών σταγονιδίων.

Αναφέρθηκαν «γεγονότα υπερ – μετάδοσης» στο Βέλγιο και στις Καναρίους Νήσους στις αρχές Μαΐου.

Τυχαία ή προγραμματισμένη;

Η κοινή λογική μας λέει ότι αυτό δεν ήταν τυχαίο γεγονός.

Γιατί; Επειδή υπάρχουν ήδη πάρα πολλά στοιχεία που δείχνουν ότι πρόκειται για μια προγραμματισμένη, κατασκευασμένη και σκόπιμα διαδεδομένη ασθένεια.

Όπως αποκαλύφθηκε την περασμένη εβδομάδα, υπήρξε ένα διεθνές συνέδριο βιοασφάλειας στο Μόναχο πέρυσι στο οποίο προσομοίωσαν μια «παγκόσμια πανδημία που περιελάμβανε ένα ασυνήθιστο στέλεχος της ευλογιάς των πιθήκων».

Πότε αυτή η προσομοίωση προέβλεψε ότι θα μπορούσε να συμβεί ένα ξέσπασμα;
Μέσα Μαΐου, 2022. Χμμ.

Βλέποντας πόσο γρήγορα εξαπλώνεται, μπορούμε να υποθέσουμε πέρα ​​από κάθε εύλογη αμφιβολία ότι έχει αλλάξει δραστικά από την αρχική του μορφή. Διαφορετικά, θα είχαμε δει μια πανούκλα στην Αφρική τη στιγμή που μεταλλάχθηκε.

Οι φυσικές μεταλλάξεις έχουν ξεκάθαρα επίκεντρα και εξαπλώνονται με λογικούς τρόπους.
Οι τεχνητά μεταλλαγμένες ασθένειες που παράγονται και σκόπιμα εξαπλώνονται με αποτέλεσμα θα εμφανίζονταν σε πολλές χώρες ταυτόχρονα, όπως ακριβώς βλέπουμε σήμερα.

Την ίδια ώρα μια κοινή ρωσο-κινεζική ομάδα εργασίας έχει επιφορτιστεί να καθορίσει: από πού προέρχεται, εάν είναι ανιχνεύσιμη και εάν υπάρχει σύνδεση με βιολογική έρευνα που διεξήχθη από τις ΗΠΑ για την ευλογιά στην Ουκρανία.Ποιος βρίσκεται πίσω από όλο αυτό;

Όπως αναφέρει ο Dr. Benjamin Braddock «Ο ΠΟΥ είναι πίσω από αυτό», επειδή σίγουρα εμπλέκονται και μπορεί τελικά να είναι οι πιο υπεύθυνοι.

Υπάρχουν όμως και άλλοι που έχουν συμφέρον πίσω από την έξαρση ενός νέου ιού, συγκεκριμένα το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα, η Ρωσία, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και το Deep State της ίδιας της Αμερικής.

Ο τρόμος του κορωνοϊού με το θέατρο του παραλόγου πέτυχε πολλούς στόχους, συμπεριλαμβανομένης της αποδυνάμωσης της οικονομίας, της βοήθειας προς τους Δημοκρατικούς να κλέψουν τις εκλογές του 2020 και της υποστήριξης παγκοσμιοποιών όπως ο Anthony Fauci και ο Tedros Adhanom Ghebreyesus.

Δεν είναι τραβηγμένο να πιστέψουμε ότι χρησιμοποιούν την ευλογιά των πιθήκων για να προωθήσουν πολλά κομμάτια της ατζέντας τους.

Το Μεγάλο Βιοόπλο

Μετά τον Covid-19 η ευλογιά μπορεί να είναι διαφορετική.

Γενικά έχει πολύ υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητας από τον Covid, τουλάχιστον κατά τις προηγούμενες εκδόσεις.

Δεν υπάρχει καμία ένδειξη εάν αυτό έχει τροποποιηθεί ή όχι με τρόπο που να το κάνει πιο μεταδοτικό αλλά λιγότερο θανατηφόρο.

Θα μπορούσε να είναι ακόμη πιο θανατηφόρο.

Δεν ξέρουμε τι δεν ξέρουμε σε αυτό το σημείο, αλλά φαίνεται πιθανό ότι αυτό είναι το βιοόπλο που θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν για μαζική ερήμωση. Νομίζω ότι είναι το λιγότερο πιθανό σενάριο, αλλά επειδή είναι το χειρότερο…

Δεύτερο Στάδιο για την παράνοια του εμβολιασμού

Η όρεξη για νέα εμβόλια Covid είναι πρακτικά ανύπαρκτη και οι ενισχυτικές βολές παραλείπονται όλο και περισσότερο.

Τι καλύτερος τρόπος για να πυροδοτήσετε μια αναζωπύρωση περισσότερων βελόνων σε περισσότερα χέρια από το να πετάξετε μια νέα πανδημία;

Προστασία εκλογών 2022

Οι Δημοκρατικοί θα χάσουν σε μεγάλο βαθμό κατά τις ενδιάμεσες εκλογές, εκτός εάν καταφέρουν να εξαπατήσουν ξανά με μαζικό, ευρείας κλίμακας τρόπο.

Χρειάζονται ακόμη περισσότερη βοήθεια από ό,τι χρειαζόταν ο Biden το 2020.
Αλλά θα ήταν πολύ πιο εύκολο να κλέψουμε τις ενδιάμεσες εκλογές εάν υπάρξει νέο lockdown και πανταχού παρούσα ψηφοφορία δια επιστολής.

Απόσπαση προσοχής από το Νταβός

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ διοργανώνει, όπως είπαν ορισμένοι, την πιο σημαντική ετήσια συνάντηση στο Νταβός που είχαν ποτέ.

Περισσότερα βλέμματα παρακολουθούν φέτος από ποτέ.

Θα μπορούσε η ευλογιά να τραβήξει την προσοχή μακριά από την Ελβετία, τον Klaus Schwab και άλλους…

Αποδυνάμωση των Δυτικών Οικονομιών

Τα lockdown κατέστρεψαν την οικονομία μας.

Τα νέα lockdown στην ήδη αποδεκατισμένη οικονομία μας θα μπορούσαν να μας αποτελειώσουν αφαιρώντας την κυριαρχία μας στην παγκόσμια οικονομία, αφαιρώντας το δολάριο ως παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα και αναγκάζοντας μια οικονομική κατάρρευση υπό το βάρος ενός τεράστιου εθνικού χρέους.

Πιέσεις στη Συνθήκη για την Πανδημία

Από όλα τα σενάρια, αυτό φαίνεται να είναι το πιο πιθανό. Ξεκίνησαν την ευλογιά των πιθήκων για να μπορούν να πάνε στη συνάντησή τους για τη Συνθήκη πανδημίας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για να την «εμπλουτίσουν» με φρέσκο ​​φόβο; Αν αυτός δεν είναι ο κύριος λόγος για να ξεκινήσει το ευλογιά τώρα, είναι σχεδόν σίγουρα ένας από αυτούς.

Όλα τα παραπάνω

Όλα τα σενάρια δεν αλληλοαποκλείονται. Οποιοδήποτε ή όλα θα μπορούσαν να είναι μέρος του έργου. Και εμείς θεατές…


ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ
Οι πληροφορίες και άλλα δεδομένα που δημοσιεύονται στο παρόν άρθρο, μαζί με συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους, είναι καθαρά ενημερωτικά και απολύτως ανεπίσημα.
epiosyinfo.com  Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo ως news aggregator ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID