EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

«ΒΟΜΒΑ»! Αλλάζει η Ευρωπαϊκή Ένωση και γίνεται ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ! Τέλος τα ΕΘΝΙΚΑ ΒΕΤΟ, ζήτω η ΧΟΥΝΤΑ! (βίντεο)

Οι Ευρωπαίοι πολιτικοί σε μια διάσκεψη που διοργανώθηκε για την αναμόρφωση της ΕΕ υπέγραψαν το Σάββατο ένα σχέδιο για βαθύτερη ολοκλήρωση, ωθώντας μια ομάδα δεξιών ευρωβουλευτών να αποσυρθούν από το σχέδιο, καθώς πλέον η Ευρώπη μετατρέπεται σε Σοβιετική Ένωση δημιουργώντας ένα σύγχρονο σιδηρούν παραπέτασμα!

Όπως αναφέρει, το politico, σε μια σύνοδο στο Στρασβούργο το Σάββατο, η ολομέλεια της διάσκεψης — αποτελούμενη από εκπροσώπους των θεσμικών οργάνων της ΕΕ, εθνικών κοινοβουλίων και επιτροπών πολιτών — ενέκρινε περισσότερες από 300 προτάσεις. Περιλαμβάνουντην κατάργηση των εθνικών βέτο, την παραχώρηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο του δικαιώματος να προτείνει νομοθεσία, περισσότερες επενδύσεις για τον μετριασμό της δήθεν κλιματικής αλλαγής, την δρομολόγηση «κοινών ενόπλων δυνάμεων» (ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ) και διακρατικών καταλόγων ψηφοφορίας.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΒΕΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΥΠΕΡΚΡΑΤΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ (ΗΠΑ, ΚΑΝΑΔΑΣ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΤΛ.)!

Το κείμενο σημειώνει ότι υπήρχε «διαφορά απόψεων» ως προς το εάν η ένταξη νέων χωρών της ΕΕ θα πρέπει να απαιτεί ακόμη την ομόφωνη συμφωνία των σημερινών μελών και «μια σειρά απόψεων» σχετικά με το «μέρος στον οποίο θα πρέπει να υπάρχουν κοινές ένοπλες δυνάμεις».

«Είμαι πραγματικά πολύ συγκινημένη σήμερα γιατί αυτή είναι μια ιστορική στιγμή για την ευρωπαϊκή μας δημοκρατία», είπε στους δημοσιογράφους η Ντουμπράβκα Σούιτσα, η Ευρωπαία Επίτροπος για την Δημοκρατία και την Δημογραφία.

Οι προτάσεις πηγαίνουν τώρα στο εκτελεστικό συμβούλιο της διάσκεψης , το οποίο αναμένεται να παρουσιάσει την τελική έκθεση στους προέδρους των θεσμικών οργάνων της ΕΕ στις 9 Μαΐου. Το πόσο από τα σχέδια θα γίνουν πραγματικότητα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις κυβερνήσεις των μελών της ΕΕ! Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΓΝΩΣΤΗ!!!«Υπήρχε πολύς σκεπτικισμός στην αρχή όλης αυτής της διαδικασίας», δήλωσε ο ευρωβουλευτής Γκι Φερχόφσταντ της ομάδας Renew Europe, συμπρόεδρος του εκτελεστικού συμβουλίου μαζί με τον Šuica. Αλλά τώρα, υποστήριξε, «όλοι είδαν ότι ήταν ένα πολύ σοβαρό εγχείρημα και… ένας πολλά υποσχόμενος δρόμος προς τα εμπρός για την Ευρωπαϊκή Ένωση».

Ένα ευρύ φάσμα Ευρωπαίων νομοθετών — από το διεθνιστικό αριστερόστροφο κεντροδεξιό Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα έως την ομάδα της παραδοσιακής Αριστεράς — υποστήριξαν τις προτάσεις.

«Το ομοσπονδιακό κράτος της #Ευρώπης θα γίνει πραγματικότητα!» έγραψε στο Twitter ο ευρωβουλευτής των Πρασίνων , Niklas Nienaß .«Αυτό θα διαμορφώσει τον κόσμο για πάντα!»

Οι ευρωβουλευτές από τις δεξιές ομάδες Identity and Democracy (ID) και Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών (ECR) αρνήθηκαν να υποστηρίξουν τις προτάσεις, με το επιχείρημα ότι δεν αντικατοπτρίζουν την κοινή γνώμη στην ΕΕ, καθώς οδηγούν προφανώς σε σοβιετισμό.

«Η επιλογή των πολιτών που συμμετείχαν στην Διάσκεψη ήταν από μόνη της πολύ εσφαλμένη», ανέφερε η ομάδα ECR σε μια δήλωση . «Η έρευνα δείχνει ότι οι πολίτες που τάσσονται υπέρ μιας πιο συγκεντρωτικής Ένωσης ήταν πολύ πιο πιθανό να αποδεχτούν μια πρόσκληση να συμμετάσχουν στα πάνελ πολιτών της Διάσκεψης παρά όσοι ήταν πιο σκεπτικιστές».

Η ομάδα είπε ότι απορρίπτει «τα συμπεράσματα που δεν αντιπροσωπεύουν έκφραση της βούλησης των Ευρωπαίων και … [αποσύρεται] από την Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης.“

«Η έξοδος από αυτή την φάρσα ήταν η μόνη σωστή κίνηση», είπε ο Σουηδός ευρωβουλευτής του ECR Charlie Weimers στο Twitter.

ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ! ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ;;;

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ
Οι πληροφορίες και άλλα δεδομένα που δημοσιεύονται στο παρόν άρθρο, μαζί με συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους, είναι καθαρά ενημερωτικά και απολύτως ανεπίσημα.
epiosyinfo.com


Πηγές: el.gr και Διόδοτος


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo ως news aggregator ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID