EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΣ

Μετά το σάλο που ξέσπασε από τις αποκαλύψεις σχετικά με τις μεταβιβάσεις των μη εξυπηρετούμενων δανείων μέσα στα πλαίσια των τιτλοποιήσεων των Τραπεζών σε εταιρείες Ειδικού σκοπού-Φαντάσματα όπου όλες δηλώνουν διεύθυνση στο Δουβλίνο Ιρλανδίας και στο κτήριο όπου βρίσκεται επί της οδού George Dock 3 και στον 4ο όροφο, δίχως να έχουν φυσική παρουσία, δίχως κανείς να ξέρει την ύπαρξη τους, δίχως να έχουν πάρει άδεια λειτουργίας από τις αρμόδιες εποπτικές αρχές, δίχως να δηλώνουν φορολογικά στοιχεία και να παρουσιάζονται με μετοχικό κεφάλαιο 1000 ευρώ αλλά παράλληλα στην Ελλάδα να προβαίνουν σε χιλιάδες πλειστηριασμούς Ελλήνων πολιτών δίχως κανένα έλεγχο και αντίσταση. Ετοιμάζεται νέο σχέδιο Αρπαγής της ιδιωτικής περιουσίας.
Ποιος όμως κρύβεται πίσω από αυτό το πλιάτσικο ιδιωτικής περιουσίας του Ελληνικού λαού; Οπως βλέπεται στο εν λόγω κτήριο στεγάζεται το Αμερικανικό επενδυτικό Fund Wilmington Trust γνωστών συμφερόντων και το οποίο φέρεται ως εταιρεία ομπρέλα-θεματοφύλακας, όλων των εταιρειών αυτών που υποτίθεται έχουν εξαγοράσει δισεκατομμυρίων ευρώ μη εξυπηρετούμενα δάνεια στην Ελλάδα..

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό της τιτλοποίησης δανείων που προέβη η τράπεζα Eurobank όπου μεταβίβασε κόκκινα δάνεια σε μια εταιρεία φάντασμα με την επωνυμία ERB RECOVERY η οποία και αυτή δηλώνει έδρα στην διεύθυνση George Dock 3 4 όροφος.


Το πλιάτσικο όμως της ιδιωτικής περιουσίας του Ελληνικού λαού δεν σταματά μονάχα στην διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων δανείων μέσω αυτών των εταιρειών αλλά η διεθνής τραπεζική Μαφία σε συνεργασία με την εγχώρια πολιτική συμμορία ετοιμάζουν δεύτερο κύμα πλειστηριασμών μέσω της ΔΕΗ. 

Αφού με τεχνικούς τρόπους και κερδοσκοπικά παιχνίδια έχουν αυξήσει τα τιμολόγια της κατά 100% με αποτέλεσμα χιλιάδες καταναλωτές να μην μπορούν να αποπληρώσουν τους λογαριασμούς τους, έρχεται η ΔΕΗ και κοινοποιεί με εξώδικα τα οποία τα στέλνει κατά χιλιάδες σε πελάτες της ότι έχει τιτλοποιήσει και έχει μεταβιβάσει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές σε μια εταιρεία ειδικού σκοπού με την επωνυμία PPC ZEUS DAC με έδρα και αυτή το Δουβλίνο Ιρλανδία και κατά διαβολική σύμπτωση έχει έδρα στην διεύθυνση George Dock 3 4ος όροφοςκαι εμείς αναρωτιόμαστε στην περίπτωση των τραπεζών και των υποτιθέμενων εταιρειών φαντασμάτων που μεταβιβαστήκανε τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια η κυβέρνηση μπορεί να μην έχει λάβει υπόψιν όλο το οικονομικό σκάνδαλο, αλλά στην περίπτωση της ΔΕΗ που έχετε διορισμένο διευθύνων σύμβουλο δεν έχετε πάρει χαμπάρι κύριοι της κυβέρνησης;

Εδώ πλέον αποκαλύπτεται το μέγεθος της πολιτικής και τραπεζικής απάτης σε όλα τα επίπεδα..

Ομως ακόμη μεγαλύτερη αξία έχει να δούμε ποιοι κρύβονται πίσω από αυτό το πάρτυ αρπαγής της ιδιωτικής περιουσίας του Ελληνικού λαού..Το εν λόγω επενδυτικό fund Wilmington Trust που ξαφνικά έχει αγοράσει όλες τις υποχρεώσεις των Ελλήνων έχει πληρώσει πρόστιμο στις Αμερικανικές εποπτικές αρχές και έχει καταδικαστεί από τα Αμερικανικά δικαστήρια με ποσά άνω των 18 εκατομμυρίων δολαρίων για απόκρυψη τιτλοποιημένων δανείων από τις οικονομικές της καταστάσεις ύψους 330 εκατομμυρίων δολαρίων. Αυτούς φέρανε στην Ελλάδα οι κύριοι της κυβέρνησης ως επενδυτές που θα μας φέρουν την ανάπτυξη μέσα από χιλιάδες πλειστηριασμούς όπου μετά τις τράπεζες ετοιμάζεται νέος κύκλος πλειστηριασμών από την ΔΕΗ.


ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ
Οι πληροφορίες και άλλα δεδομένα που δημοσιεύονται στο παρόν άρθρο, μαζί με συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους, είναι καθαρά ενημερωτικά και απολύτως ανεπίσημα.
epiosyinfo.comΠηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo ως news aggregator ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID