EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

«Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ»! Μήνυμα «ΒΟΜΒΑ» σε όλους τους ανθρώπους κατά την δεύτερη παγκόσμια σύνοδο κορυφής COVID

Έρχονται νέα ΔΕΙΝΑ από Φθινόπωρο…


Την ώρα που συνεχίζεται το πολεμικό «παιχνίδι» της Δύσης με την Ρωσία στην Ουκρανία, στις 12 Μαΐου έλαβε χώρα εικονική σύνοδος για τον κορωνοϊό, η οποία φιλοξένησε πέντε χώρες: την Γερμανία, η οποία ασκεί επί του παρόντος την προεδρία της G7, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ινδονησία ως πρόεδρο της G20, την Σενεγάλη για την Αφρικανική Ένωση και το Μπελίζ για την Κοινοπολιτεία Κρατών της Καραϊβικής (Caricom).

Στην εικονική συνάντηση συμμετείχαν επίσης πολλοί αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων, καθώς και εκπρόσωποι διεθνών οργανισμών και μη κυβερνητικών οργανώσεων. Οι ΗΠΑ είχαν διοργανώσει την πρώτη διεθνή σύνοδο κορυφής για τον κορωνοϊό τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Η ομόφωνη δήλωση, που βρέθηκε ομόφωνα στις μεμονωμένες ομιλίες των συμμετεχόντων, ήταν ότι, σύμφωνα με διάφορους κυβερνητικούς αρχηγούς, αλλά και πολιτικούς από αρμόδια υπουργεία και εκπροσώπους φορέων, η πανδημία δεν έχει ακόμη τελειώσει.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν είπε στην ομιλία του:

«Υπάρχουν ακόμα τόσα πολλά να γίνουν. Αυτή η πανδημία δεν έχει τελειώσει».

Ο Καγκελάριος Όλαφ Σολτς τόνισε στην ομιλία του:

«Η πανδημία δεν έχει τελειώσει ακόμα. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι περισσότερα χρήματα για την καταπολέμηση του COVID-19, περισσότερους εμβολιασμούς και τοπική παραγωγή εμβολίων σε όλο τον κόσμο».

Ο Πρόεδρος του ΠΟΥ. Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους. τόνισε:

«Αν και τα αναφερόμενα κρούσματα και οι θάνατοι μειώνονται τώρα παγκοσμίως, είναι λάθος να πιστεύουμε ότι αυτή η πανδημία έχει τελειώσει. Η πανδημία δεν έχει τελειώσει πουθενά μέχρι να τελειώσει παντού».

Η Ursula von der Leyen, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σημείωσε στην ομιλία της:

«Η σημερινή παρουσία ηγετών από όλο τον κόσμο στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα. Κανένα θέμα δεν είναι πιο σημαντικό από την ευημερία των ανθρώπων. Δεν πρέπει να εφησυχάζουμε. Επειδή η πανδημία δεν έχει τελειώσει ακόμη».

Το Ίδρυμα Gates με τον Bill Gates συμμετείχε επίσης ως συμμετέχων οργανισμός. Αυτό το Ίδρυμα εξακολουθεί να αναγνωρίζεται ως ο μεγαλύτερος ιδιωτικός χρηματοοικονομικός συνεισφέρων στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Ο Γκέιτς ανακοίνωσε στην ομιλία του ότι θα ξεκινήσει «μια νέα δέσμευση του Ιδρύματος Γκέιτς ύψους έως και 125 εκατομμυρίων δολαρίων για την καταπολέμηση του COVID και την επιτάχυνση της ανάπτυξης νέων εργαλείων».

Για το status quo της πανδημίας είπε:

«Η πανδημία δεν έχει τελειώσει ακόμα. Αυτό μου έγινε ακόμη πιο ξεκάθαρο αυτή την εβδομάδα όταν βγήκα θετικός στον COVID. Είναι επίσης σαφές ότι ο κόσμος δεν ήταν προετοιμασμένος για αυτήν την πανδημία. Τα καλά νέα είναι ότι ξέρουμε πώς μπορούμε να αποτρέψουμε την επόμενη πανδημία».

Συνοψίζοντας την εικονική σύνοδο κορυφής, ο επίσημος ιστότοπος της κυβέρνησης των ΗΠΑ αναφέρει :

«Τώρα είναι η ώρα να ελέγξουμε το COVID-19 και να προετοιμαστούμε για την επόμενη πανδημία. (…) Μαζί μπορούμε να περιορίσουμε τον αντίκτυπο του COVID-19 και να προστατέψουμε όσους κινδυνεύουν περισσότερο μέσω εμβολιασμού, δοκιμών και θεραπείας».

Η κοινή φράση όλων, όπως είδατε, ήταν το «Η πανδημία δεν έχει τελειώσει», κάτι που μεταφράζεται: «ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ»!

Δυστυχώς μάλλον από Φθινόπωρο έρχονται νέα ΔΕΙΝΑ για την ανθρωπότητα!!!


ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ
Οι πληροφορίες και άλλα δεδομένα που δημοσιεύονται στο παρόν άρθρο, μαζί με συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους, είναι καθαρά ενημερωτικά και απολύτως ανεπίσημα.
epiosyinfo.comΕνα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo ως news aggregator ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID