EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Global reset σε πλήρη εξέλιξη

Γράφει ο JD Heyes

Μετάφραση: Διόδοτος


Εάν έχετε δώσει κάποια προσοχή στο χρηματιστήριο τις τελευταίες ημέρες, γνωρίζετε ότι οι μετοχές έχουν υποχωρήσει ραγδαία.

Οι ατομικοί συνταξιοδοτικοί λογαριασμοί έχουν χάσει εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια, αν όχι περισσότερα, εν ριπή οφθαλμού, καθώς η οικονομία του Μπάιντεν συνεχίζει να βυθίζεται και να παίρνει μαζί της την οικονομική ασφάλεια των Αμερικανών. Χωρίς καμία αμφιβολία, ο Τζο Μπάιντεν έχει αποδειχθεί ο χειρότερος πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ, και δεν είναι καν κοντά.

Όμως η κατάρρευση της οικονομίας και των χωρών σε όλο τον κόσμο είναι σκόπιμη: Γίνεται στο πλαίσιο μιας παγκόσμιας «επανεκκίνησης» που δρομολογήθηκε από την πλανητική ελίτ ως μέσο για την εδραίωση του ελέγχου τους σε κυριολεκτικά κάθε άτομο και κάθε δραστηριότητα, κάθε μέρα.

Και ένας τρόπος που σχεδιάζουν να το κάνουν αυτό είναι να αναλάβουν τον πλήρη έλεγχο της προσφοράς χρήματος.

Όπως αναφέρει η Blacklisted News:

Μια νέα έκθεση από την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών εκτιμά ότι έως και το 90% των εθνικών κεντρικών τραπεζών βρίσκονται τουλάχιστον στα στάδια σχεδιασμού για την κυκλοφορία ενός ψηφιακού νομίσματος κεντρικής τράπεζας (CBDC). …

Αυτό απηχεί μια έκθεση του Μαρτίου από το ΔΝΤ, η οποία υποστήριζε ότι πάνω από εκατό έθνη βρίσκονται τουλάχιστον στα στάδια σχεδιασμού για την κυκλοφορία του δικού τους CBDC.

Φαίνεται ότι τα προγράμματα ψηφιακού χρήματος που εκδίδουν οι κυβερνήσεις κερδίζουν δυναμική σε όλο τον κόσμο τουλάχιστον από το 2020 και, προφανώς, τώρα υπάρχουν σε περισσότερες από τις μισές χώρες του πλανήτη.

«Εννέα στις 10 κεντρικές τράπεζες διερευνούν τα ψηφιακά νομίσματα κεντρικών τραπεζών (CBDC) και περισσότερες από τις μισές τα αναπτύσσουν τώρα ή εκτελούν συγκεκριμένα πειράματα. Ειδικότερα, οι εργασίες για τα CBDCs λιανικής έχουν περάσει σε πιο προχωρημένα στάδια», αναφέρεται στην έκθεση.

Η Βραζιλία και η Ναμίμπια είναι οι δύο χώρες που ανακοίνωσαν πιο πρόσφατα τα σχέδιά τους, κάνοντας το τον Απρίλιο, ανέφερε το πρακτορείο.

Και φυσικά, όπως συμβαίνει με όλα τα στοιχεία της παγκοσμιοποιητικής ατζέντας, αυτή η ώθηση για τα CBDCs είναι απλώς μέρος του «τρέχοντος πράγματος», όπως ήταν οι πολιτικές κλειδώματος του COVID-19, όλες οι πρωτοβουλίες για την κλιματική αλλαγή, ακόμη και η απάντηση στην εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Η μέθοδος έχει μεταφέρει την ώθηση για ψηφιακά νομίσματα από μια περιθωριακή ιδέα που μόλις και μετά βίας συζητιόταν στο κοινωνικό ρεύμα μέσα σε λίγα μόλις χρόνια, και τώρα εννέα στις 10 χώρες προχωρούν είτε στην υιοθέτηση ενός τέτοιου νομίσματος είτε το έχουν ήδη κάνει.

Η Blacklisted News συνέχισε να σημειώνει ότι μια πτυχή των ψηφιακών νομισμάτων για την οποία σπάνια γίνεται λόγος, αν γίνεται καθόλου, είναι η δυνατότητα να είναι «προγραμματιζόμενα» – «ένα υποθετικό χαρακτηριστικό του ψηφιακού νομίσματος που θα επέτρεπε στον εκδότη να θέτει όρια και ελέγχους στη χρήση του».

«Ουσιαστικά, κάθε CBDC θα έδινε είτε στο κράτος, είτε στην κεντρική τράπεζα, είτε στην εταιρεία που εκδίδει τα χρήματα ως μισθούς την εξουσία να ελέγχει πώς και πού ξοδεύονται τα χρήματα», αναφέρεται στην έκθεση, υπονοώντας ότι αυτό θα ισοδυναμούσε με «έλεγχο των χρημάτων σας από τρίτους».

Το πρακτορείο προειδοποίησε:

Αυτό έχει τεράστιες επιπτώσεις στην ίδια την ιδέα της ατομικής ελευθερίας. Δεδομένου του πώς εξελίχθηκαν τα τελευταία δύο χρόνια, δεν είναι καθόλου δύσκολο να φανταστεί κανείς πώς θα μπορούσε να γίνει κατάχρηση ενός τέτοιου συστήματος.

Παύση πληρωμών για την «προστασία του NHS», κατάσχεση μισθών για την «καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής» ή ατομικές οικονομικές κυρώσεις επειδή δεν έχετε εμβολιαστεί.

Θυμηθείτε τις πρόσφατες διαμαρτυρίες των φορτηγατζήδων στον Καναδά: Η ψηφιακή πλατφόρμα συγκέντρωσης χρημάτων GoFundMe προχώρησε, κατόπιν αιτήματος της καναδικής κυβέρνησης, στην κατάσχεση εκατομμυρίων δολαρίων που είχαν δωρηθεί για να στηρίξουν τους οδηγούς και τις οικογένειές τους, καθώς αντιστέκονταν σε μια εντολή που τους ανάγκαζε να κάνουν ένα άχρηστο, δυνητικά επικίνδυνο εμβόλιο.

Και όταν μια άλλη πλατφόρμα επιχείρησε να αναλάβει τις δωρεές, προειδοποιήθηκε για νομικές ενέργειες.

Οι ελίτ έχουν καταλήξει να πιστεύουν ότι ο μεγαλοπλούτος τους τους δίνει το δικαίωμα σε κάτι περισσότερο από μια υπέροχη ζωή: Πιστεύουν ότι τους δίνει το δικαίωμα να ελέγχουν πώς ζει ο υπόλοιπος κόσμος.

Εμείς διαφωνούμε.

Πηγή: globalism.news,

βασισμένο σε στοιχεία από

BlacklistedNews.com

και

NaturalNews.com

Πηγή μεταφρασμένου κειμένου: Διόδοτος

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ
Οι πληροφορίες και άλλα δεδομένα που δημοσιεύονται στο παρόν άρθρο, μαζί με συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους, είναι καθαρά ενημερωτικά και απολύτως ανεπίσημα.
epiosyinfo.comΠηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo ως news aggregator ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID