EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

ΧΑΜΟΣ στο Νταβός! Μίλησε ο Ζελένσκι, ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ οι Κινέζοι! ΟΗΕ: Έρχεται «ΚΟΛΑΣΗ ΕΠΙ ΓΗΣ», vid

Φέρνουν θύελλα σε όλα τα επίπεδα

Το ότι «ο πλανήτης βρίσκεται στο κατώφλι επισιτιστικής κρίσης  και περιμένουν την επόμενη χρονιά μια ΚΟΛΑΣΗ ΕΠΙ ΓΗΣ», φρόντισε να γίνει κατανοητό ο διευθυντής επισιτιστικού προγράμματος του ΟΗΕ, Ντέιβιντ Μπίσλευ, με φόντο το φόρουμ του Νταβός του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ.

Εκεί που έφεραν την πρόεδρο-μαριονέτα της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι να μιλήσει!
Ο Zelensky ζήτησε από την Δύση να τερματίσει όλες τις εμπορικές συναλλαγές με την Ρωσία (κίνηση που ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΕΙ περαιτέρω την Ευρώπη), να βάλει στην μαύρη λίστα όλες τις ρωσικές τράπεζες και να επιβάλλει πλήρες εμπάργκο στις εισαγωγές πετρελαίου, καθώς και να «δημιουργηθεί ένα προηγούμενο για την πλήρη απόσυρση όλων των ξένων εταιριών από τη ρωσική αγορά.

«O κόσμος είναι αντιμέτωπος με ένα σημείο καμπής και πρέπει να εντείνει τις κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας ως προειδοποίηση σε άλλες χώρες που σκέφτονται τη χρήση ωμής βίας. Η ιστορία βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο, ήρθε η στιγμή κατά την οποία αποφασίζεται εάν η ωμή βία θα κυβερνήσει τον κόσμο», δήλωσε ο Zelensky απευθυνόμενος στο φόρουμ.

Από την ομιλία Ζελένσκι αποχώρησαν οι Κινέζοι, κάτι που προκάλεσε έκπληξη!

Συγκείμενα, η κινεζική αντιπροσωπεία δεν χειροκρότηση τον Ουκρανό πρόεδρο και αποχώρησε επιδεικτικά από την αίθουσα μετά την διαδικτυακή ομιλία του Ζελένσκι στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός, με την εικόνα να είναι χαρακτηριστική! Αποχωρούν στην μέση της αίθουσας, ενώ φαίνεται ένας Κινέζος που σκύβει, καθώς φεύγει, και στην αρχή.

Πλέον το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ γίνεται θέμα στα ελληνικά κανάλια, κάτι που νωρίτερα έδειχνε μόνο το ΕΛ και όσοι αναπαρήγαγαν τα άρθρα του (με ή χωρίς πηγή):








ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ
Οι πληροφορίες και άλλα δεδομένα που δημοσιεύονται στο παρόν άρθρο, μαζί με συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους, είναι καθαρά ενημερωτικά και απολύτως ανεπίσημα.
epiosyinfo.com



Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo ως news aggregator ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!


« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID