EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

WEF: Οι 8 αλλαγές που θα συνταράξουν τον κόσμο ως το 2030

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Ο Σβάμπ, ο ψεκασμένος ναζί πρόεδρος της Παγκοσμίου Οικονομικής Αγοράς ή Φόρουμ (WEF), («αγορά», εκ του αγορεύω, ομιλώ δημοσίως), δήλωσε με προκλητική βεβαιότητα ότι «η προηγούμενη ζωή μας δεν θα επιστρέψει ποτέ». Η βεβαιότητά του αυτή πηγάζει από το ότι οι ίδιοι οι παγκοσμιοποιητές δημιουργούν πρωτόγνωρες συνθήκες ζωής στην Γη, που αυτές έχουν ως συνέπεια την αδρανοποίηση των χύδην όχλων, οι οποίοι με την σειρά τους υφίστανται αλλεπάλληλες συγκλονίσεις μ’ όσα ζουν, υποφέροντας όλο και περισσότερο. Και όσο περισσότερο συγκλονίζονται τόσο περισσότερο αδρανοποιούνται. Το σημείο εξεγέρσεως των όχλων είναι απροσδιόριστο, και είναι ο μόνος παράγων που τρομάζει την ελίτ, όταν δεν είναι ελεγχόμενο από την ίδια.

Για να επιτύχουν τον σκοπό τους οι «ρεπτίλιανς» χρησιμοποιούν τα Μέσα Μαζικής Προπαγάνδας. Η προπαγάνδα είναι το βασικό όπλα χειραγώγησης των ανθρωπομαζών. Η πλύση εγκεφάλου που υφίσταται η ανθρωπότης είναι πρωτοφανής και θα συνεχισθεί με έξαρση σύμφωνα με τις εντολές που δίνει η ελίτ σε ποταπά δημοσιογραφίδια. Η ελίτ είναι αμετακλήτως αποφασισμένη να οδηγήσει την ανθρωπότητα στην σκλαβιά. Όσοι λοιπόν πιστεύουν στα ψέματα των ηγετών τους, που διανέμονται ασυστόλως μέσω τηλεοράσεων, ότι θα έλθουν καλύτερες ημέρες, ζουν σ’ έναν φανταστικό κόσμο.

Το παγκόσμιο κέντρο συντονισμού της πορείας προς την Νέα Τάξη, το WEF, δημοσιοποίησε επισήμως οκτώ «προφητείες» που θα υλοποιηθούν έως το 2030. Οκτώ καίριες αλλαγές που θα συμβούν στην ζωή των κατοίκων του ηλιθιοποιημένου πλανήτου. Δημοσιοποιήθηκαν από το WEF στο οποίο, κατά διαβολική σύμπτωση, οι συμμετέχοντες συνωμότες συμφωνούν σ’ όλα μεταξύ τους.

Εδώ θ’ αναφερθούν οι επικείμενες 8 αλλαγές, σύμφωνα με τα σχέδιά τους, δίδοντας μεγαλύτερη προσοχή στις συνέπειες που θα έχουν στην προσφιλή μας Ελλάδα.

1. Οι άνθρωποι δεν θα κατέχουν τίποτα. Τα αγαθά είτε θα είναι δωρεάν είτε θα παρέχονται από το κράτος ως δανειζόμενα.

Έρχεται λοιπόν γρήγορα η κατάργηση της ιδιοκτησίας. Ήδη όποιος έχει ιδιοκτησία, τον έχουν κάνει να υποφέρει κυρίως με την γραφειοκρατία και την υπερφορολόγηση. Στην Ελλάδα η ιδιοκτησία διώκεται για να σωθεί η… οικονομία, και όχι οι Έλληνες. Προσοχή εδώ. Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση, η περιουσία των Ελλήνων ανέρχεται σε εκτιμώμενη αξία 761,38 δισεκατομμύρια ευρώ. Σήμερα αυτή είναι η αξία, αύριο μπορεί να είναι μεγαλύτερη αλλά και μικρότερη. Μόνο τα χρέη δεν ακολουθούν τους νόμους της «ελεύθερης» οικονομίας και πάντα γίνονται υψηλότερα!

Το χρέος της χώρας, σύμφωνα με αμερικανικό οργανισμό που ασχολείται με τα χρέη των χωρών, είναι ‘πάνω 527 δισεκατομμύρια. Εάν, η αξία της περιουσίας των Ελλήνων συμπέσει με το χρέος της χώρας, τότε είναι η τέλεια ευκαιρία να κατασχεθεί η περιουσία όλων των Ελλήνων. Κάποιος προδότης, απ’ τους πολλούς που υπάρχουν, θα βρεθεί να δηλώσει ότι η Ελλάς αδυνατεί να εκπληρώσει τις δανειακές της υποχρεώσεις και τότε βάσει των μνημονίων, του αγγλικού δικαίου, της ελεύθερης οικονομίας, κλπ, μπορούν οι ξένοι να κατασχέσουν τις περιουσίες όλων των Ελλήνων, για να μην υπάρχουν και διακρίσεις.

«Τα αγαθά θα είναι δωρεάν». Τίποτα και ποτέ δεν δίνεται δωρεάν, πόσο μάλλον από κράτος. Αυτό το «δωρεάν» μπορεί να σημαίνει χωρίς χρήματα μεν, αλλά θα δίνονται ανάλογα με την κοινωνική πίστωση του καθενός και όχι σύμφωνα με τις ανάγκες του. Άρα το κράτος, καθαρά εκβιαστικά, θα δίνει στον καθένα ανάλογα με το πόσο θα σκύβεις το κεφάλι του, τόσο ώστε να του παραδώσεις μέχρι και την ψυχή σου. Και θα είναι «δανειζόμενα» για να μπορεί να παίρνει όποτε θέλει πίσω, ειδικά στην περίπτωση που κάποιος παρουσιάσει αντικρατική συμπεριφορά.

2.Οι ΗΠΑ δεν θα είναι πλέον η ηγετική υπερδύναμη, αλλά θα κυριαρχούν μια χούφτα χώρες.

Οικονομικά, ήδη το βλέπουμε να υλοποιείται. Η πρωτοφανής σε μέγεθος εκτύπωση δολαρίων από τα εκτυπωτικά μηχανήματα της FED, με την παράλληλη ενίσχυσή του δολαρίου έναντι του ευρώ (ενώ οι αξίες αγαθών είναι σε κάθετη πτώση), φανερώνει ότι η νομισματική έκρηξη είναι κοντά και αλλοίμονο στις χώρες που δεν έχουν δικό τους νόμισμα, όπως η Ελλάς.

Στρατιωτικά, οι ΗΠΑ αδυνατούν ν’ ανταποκριθούν σε πολυμέτωπο πόλεμο, αρκούνται τώρα στην παρατήρηση μέχρι να αδυνατίσουν οι αντίπαλοι, ότι έκαναν δηλαδή και στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, και τότε θα σκεφθεί να επέμβει. Τώρα όμως είναι αδύνατο να ξεπέσουν Ρωσία – Κίνα στο επίπεδο που θα ήθελαν οι ΗΠΑ λόγω αυτάρκειας κρισίμων αγαθών. Νέο Σχέδιο Μάρσαλ είναι αδύνατο να υπάρξει λόγω δολαρίου, άρα έχουμε χάος στις ΗΠΑ και παύει η ισχύς της.

Οι ΗΠΑ δημιουργήθηκαν από την μετακόμιση των κεφαλών της ελίτ εκεί, την εκμεταλλεύθηκαν, και τώρα την «φτύνουν». Η ραγδαία ανάπτυξη των ΗΠΑ προήλθε επειδή την έκαναν βάση τους οι παγκοσμιοιποιητές και εκ του ασφαλούς, λόγω γεωγραφικής θέσεως, υλοποιούσαν τα σχέδιά τους. Οι ΗΠΑ αποτελούν σημαντικό παράδειγμα που μας δείχνει ότι η ευημερία ενός λαού εξαρτάται πρωτίστως από την εξουσία και ότι οι εκλογές είναι απάτη.3.Τα όργανα των ανθρώπων που θα χρειάζονται μεταμόσχευση θα είναι εκτυπωμένα.

Αυτό σημαίνει ότι έχουν ήδη λύσει το πρόβλημα της συμβατότητος των οργάνων, κάτι που σημαίνει, και αυτό είναι το σημαντικότερο, ότι θα μπορούν να μεταλλάξουν τους ανθρώπους και να τους κάνουν τέρατα ή μεταλλαγμένες σάρκινες μηχανές, ασύρματα συνδεδεμένες μεταξύ τους, με συγκεκριμένες δυνατότητες και εργασίες. Ο άνθρωπός τους πλέον παύει να είναι άνθρωπος και έτσι κατορθώνουν τελικά να κλέψουν από τον Θεό ΚΑΙ το καλύτερο δημιούργημά του, ώστε να πάρουν αυτοί την θέση του Θεού! Ύβρις! Και κάθε ύβρις έχει και τις συνέπειές της.

Φαίνεται ότι έχουν κατανοήσει πλήρως την δομή του κάθε οργάνου του ανθρώπου, άρα μπορούν να επεμβαίνουν σε κάθε κύτταρο, άρα και να θεραπεύουν κάθε αρρώστια. Αλλ’ αυτό θα είναι μόνο για την ελίτ που θέλει να κερδίσει την αιωνιότητα. Ουδείς Έλλην, άνθρωπος με ελληνικό DNA, προβλέπεται να ευνοηθεί όσο μεγάλος προδότης και αν υπήρξε, διότι το ελληνικό DNA πρέπει να εκλείπει από την Νέα Τάξη.

4.Θα ελαχιστοποιηθεί η κατανάλωση κρέατος.

Έχουν σκοπό ν’ απαγορεύσουν την κατανάλωση κρέατος από τους ανθρώπους. Ήδη λαμβάνουν μέτρα κατά της κτηνοτροφίας και σε συνδυασμό με την ακρίβεια και την ανεπάρκεια του κρέατος, σταδιακά θα το εξαφανίσουν. Το νέο «κρέας», το δημιουργημένο από εκτυπωτές τριασδιάστατων αντικειμένων είναι έτοιμο προς κατανάλωση. Τι κρέας είναι αυτό; Ο «εκτυπωτής» αντί να έχει μελάνια έχει ουσίες τις οποίες τοποθετεί στον χώρο δημιουργώντας συνθέσεις τριών διαστάσεων. Όταν αντί για μελάνια βάζει ο χειριστής, λίπη, πρωτεΐνες, αίμα, κλπ, η εκτυπωτική σύνθεση του εκτυπωτού ονομάζεται… κρέας.ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ
Οι πληροφορίες και άλλα δεδομένα που δημοσιεύονται στο παρόν άρθρο, μαζί με συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους, είναι καθαρά ενημερωτικά και απολύτως ανεπίσημα.
epiosyinfo.comΠηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo ως news aggregator ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID