EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία ήταν απόλυτα δικαιολογημένη για 5 λόγους – ΝΑΤΟ και ΕΕ αποδείχθηκαν θίασος σκιών

Όσο και εάν ακούγεται προκλητικό και προσβλητικό καθώς πάντα η ειρήνη πρέπει να πρυτανεύει… η Ρωσία έπρεπε να επιτεθεί στην Ουκρανία για 5 βασικούς λόγους

Παρήλθαν 100 ημέρες πολέμου στην Ουκρανία μετά την ρωσική εισβολή και πολλοί ακόμη διερωτώνται έπρεπε να υπάρξει εισβολή;

Χωρίς καμία αμφιβολία η ρωσική επίθεση ήταν απόλυτα δικαιολογημένη…όχι γιατί οι Ουκρανοί είχαν εξαθλιώσει τους Ρωσόφωνους στο Donbass αλλά γιατί η Ουκρανία ήταν έτοιμη να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ, εξέλιξη που θα αποτελούσε κατάφορη πρόκληση στα σύνορα της Ρωσίας.

Ο πόλεμος φέρνει νεκρούς, δυστυχία, φτώχεια, μετανάστευση οπότε δεν μπορεί να αποτελεί την ιδανική λύση και δεν είναι ιδανική λύση, ενίοτε όμως αποτελεί την έσχατη στρατηγική αντιμετώπιση όταν είναι αδιέξοδες οι προειδοποιήσεις…

Η Ρωσία ορθώς επιτέθηκε στην Ουκρανία.

Όσο και εάν ακούγεται προκλητικό και προσβλητικό καθώς πάντα η ειρήνη πρέπει να πρυτανεύει… η Ρωσία έπρεπε να επιτεθεί στην Ουκρανία για 5 βασικούς λόγους

1) Ο Zelensky ο πρόεδρος της Ουκρανίας, οι μυστικές στρατιωτικές υπηρεσίες GUR και τα τάγματα Azov ακολουθούσαν τακτικές δολιοφθορών, τακτικές φθοράς και εκατοντάδες ρωσόφωνοι Ουκρανοί είχαν σκοτωθεί σε αιματηρές εμπλοκές.

Οι περιοχές του Luhansk και Donetsk δηλαδή η περιοχή του Donbass στην Ανατολική Ουκρανία που αποτελεί και την βιομηχανική ζώνη της Ουκρανίας κατοικούνται από ρωσόφωνους οι οποίοι είχαν βρεθεί, σε καθεστώς μόνιμης πίεσης…

Ούτε οι συμφωνίες του Μινσκ τους διασφάλιζαν και γενικώς υπήρχε μεγάλη αβεβαιότητα για την τύχη τους.

2) Ο Zelensky δεν ήταν ποτέ κοντά στην ηγεσία της Ρωσίας υπό τον Putin.

Η στάση του Zelensky στην Ουκρανία να δει ως ξένο σώμα τους ρωσόφωνους δημιούργησε αντιουκρανικά συναισθήματα στην Ρωσία.

Έτσι λοιπόν ο Zelensky πήρε ρίσκα και προκάλεσε την Ρωσία, σύναψε περίεργες συμμαχίες με τις ΗΠΑ και ζήτησε την ένταξη της Ουκρανίας στην βορειοατλαντική συμμαχία.

Η είσοδος της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ, αποτελεί για την Ρωσία casus belli δηλαδή αιτία πολέμου.
Οι ρώσοι δεν μπορούν να δεχθούν την είσοδο χωρών που συνορεύουν με την Ρωσία να γίνουν μέλη του ΝΑΤΟ, η Ουκρανία ανήκει σε αυτή την κατηγορία και για ένα άλλο λόγο… η Ουκρανία ήταν ο περίβολος στο σπίτι της Ρωσίας…

Η Φιλανδία έχει σχεδόν 1000 χιλιόμετρα σύνορα με την Ρωσία επίσης αποτελεί πρόκληση για την Ρωσία….

3) Ο Biden και η παρέα του στην προσπάθεια τους να στοχοποιήσουν την Ρωσία για να αφυπνίσουν τις πολεμικές βιομηχανίες των ΗΠΑ και να σπάσουν το δίπολο Ρωσίας – Κίνας… επιχειρούν να πλήξουν στρατηγικά την Ρωσία.

Οι ΗΠΑ διεξάγουν πόλεμο κατά της Ρωσίας με ενδιάμεσο την Ουκρανία.

Δίνουν όπλα στους Ουκρανούς οι αμερικάνοι για να σκοτώνουν ρώσους και αυτό προφανώς αποτελεί άμεση εμπλοκή στον πόλεμο Ρωσίας και Ουκρανίας…

4) Οι ρώσοι έβλεπαν ότι έπρεπε να σπάσουν την ηγεμονία των ΗΠΑ και του δολαρίου.

Οι κινήσεις της κεντρικής τράπεζας της Ρωσίας η οποία έχει μείνει εκτός κυρώσεων αποτελούν απόδειξη ότι η Δύση αναγνωρίζει την στρατηγική της ρωσίδας κεντρικής τραπεζίτριας.

Ήταν ιδέα της να πληρώνει η Δύση το φυσικό αέριο σε ρούβλια εκτινάσσοντας το ρωσικό νόμισμα σε 63 ρούβλια ανά δολάριο…

Στο απόγειο της εισβολής 1 δολάριο ισοδυναμούσε με 150 ρούβλια αλλά ανέκαμψε μετά την απόφαση κράτη και εταιρίες να πληρώσουν σε ρούβλια.

Για την Ρωσία η ηγεμονία των ΗΠΑ έπρεπε να σπάσει… και ειδικά του δολαρίου…και σε κάποιο βαθμό αυτό έχει επιτευχθεί..

5) Η ενεργειακή κρίση και η επισιτιστική κρίση και βεβαίως ο πληθωρισμός δεν προκλήθηκαν από την Ρωσία, αλλά επιδεινώθηκαν λόγω της Ρωσίας.

Η ενεργειακή κρίση πλήττει όλον τον πλανήτη.

Ο πληθωρισμός αποτελεί σοκ για τις οικονομίες και τις κοινωνίες.

Η επισιτιστική κρίση ήδη αποτελεί ένα μείζονος σημασίας πρόβλημα…

Για τους ρώσους η ενεργειακή κρίση και ο πληθωρισμός είναι η απάντηση στα συνεχή λάθη της Δύσης που με τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας απλά επιδείνωσε το πρόβλημα.

Οι κυρώσεις της Δύσης αποτελούν μια παταγώδη αποτυχία καθώς η Ρωσική οικονομία δεν έχει επηρεαστεί αντιθέτως βγάζει κέρδη από πετρέλαιο και φυσικό αέριο ενώ η Δύση που επιβάλλει τις κυρώσεις πλήττεται πολύπλευρα…

Τόσο το ΝΑΤΟ όσο και η Ευρωπαική Ένωση αποδείχθηκαν θίασος σκιών, ασυμφωνίες, διαρέσεις, αντιθέσεις και στο τέλος… κυρώσεις χωρίς αντίκρυσμα. 


ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ
Οι πληροφορίες και άλλα δεδομένα που δημοσιεύονται στο παρόν άρθρο, μαζί με συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους, είναι καθαρά ενημερωτικά και απολύτως ανεπίσημα.
epiosyinfo.comΠηγή  www.bankingnews.gr


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo ως news aggregator ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID