EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Μητσοτάκης Α.Ε. Κάποιες τσέπες θα ξεχειλώσουν πάλι. (εσύ μαλάκα πλήρωνε)...

Να το πω απλά…Η “ μητσοτάκης Α.Ε”, αν δούλευε τόσο καλά και μεθοδικά για το καλό της χώρας και όχι για τις πελώριες τσέπες της φαμίλιας και των παρατρεχάμενων, θα ήταν η καλύτερη κυβέρνηση των τελευταίων αιώνων.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ

Στα χρόνια του ΠΑΣΟΚ και της παντοδυναμίας του Λαλιώτη, οι Έλληνες φορολογούμενοι πλήρωσαν πολλά εκατομμύρια για να μεταφερθούν οι υπηρεσίες του τότε ΥΠΕΧΩΔΕ στο παλιό κτίριο του Κεράνη στον Πειραιά. Έπεσαν γιγαντιαίες προκαταβολές σε εργολάβους, κατασκευαστές και ημέτερους, έκαναν και κάποιες εργασίες να πάρουν και τα υπόλοιπα χρήματα. Φυσικά το ΥΠΕΧΩΔΕ ουδέποτε πήγε στον Κεράνη που μέχρι και σήμερα παραμένει κτίριο φάντασμα.
 
Η “μητσοτάκης ΑΕ” βρήκε τον δικό της Κεράνη, στην Δάφνη, στις εγκαταστάσεις της ΠΥΡΚΑΛ. Όμως το πήγε ήδη σε άλλο level…Το “σχέδιο” που έχει αναλάβει να τρέξει για λογαριασμό της ομάδας ο Σκέρτσος, είναι να γίνει ΑΜΕΣΑ μετεγκατάσταση της ΠΥΡΚΑΛ στο Λαύριο και στην Μάνδρα. Τα χρονικά όρια που έχει βάλει στην διοίκηση (μέχρι τέλους του 2022), είναι τόσο πιεστικά που ανάγκασαν σε παρέμβαση τον Υπουργό Εθνικής άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο, που “ευγενικά” διεμήνυσε ότι “καταβάλλονται εργώδης προσπάθειες”...
 
Γιατί όλη αυτή η πρεμούρα;;
 
Σύμφωνα με το project, στις εγκαταστάσεις της ΠΥΡΚΑΛ, θα κατασκευαστεί με σύμπραξη δημοσίου - ιδιωτικού φορέα (ΣΔΙΤ) ένα “υπουργικό πάρκο”, που θα στεγάσει τα υπουργεία Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Υγείας, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Εσωτερικών, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Τουρισμού.
 
Παράλληλα θα ελευθερωθούν πάνω από 200 κτίρια, με τα περισσότερα στο κέντρο της Αθήνας συνολικού εμβαδού 350.000 τετραγωνικά μέτρα, που θα ανακατασκευαστουν και θα γίνουν μικρές κατοικίες.
 
Αν κάποιος δεν κατάλαβε ότι μιλάμε για airBNB, μάλλον δεν ξέρει από business…Σκεφτείτε τώρα δουλειές που άνοιξαν…
 
Κονδύλια για την μετεγκατάσταση της ΠΥΡΚΑΛ
Κονδύλια για την κατασκευή του χώρου του “υπουργικού πάρκου”
Κονδύλια για την μετεγκατάσταση των υπηρεσιών
Κονδύλια για τις ανακατασκευές των κτιρίων από γραφεία σε διαμερίσματα.
 
Διαχείριση χιλιάδων διαμερισμάτων στο “χρυσοφόρο” τουριστικά ιστορικό κέντρο των Αθηνών. 
 
Αλήθεια το λέω… Θα ήταν εξαιρετικό project αν δεν ήξερα (και μάλλον κι εσείς ξέρετε), την κατάληξη του.
 
Κάποιες τσέπες θα ξεχειλώσουν πάλι. (εσύ μαλάκα πλήρωνε)...
 
Υ.Γ  Απροκάλυπτα ληστρικοί αυτοί και απροκάλυπτα ηλίθιοι αυτοί που τους ψηφίζουν και τους βγάζουν κυβερνήτες.


Πηγή
ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ
Οι πληροφορίες και άλλα δεδομένα που δημοσιεύονται στο παρόν άρθρο, μαζί με συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους, είναι καθαρά ενημερωτικά και απολύτως ανεπίσημα.
epiosyinfo.comΕνα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo ως news aggregator ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID