EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Η υπερθέρμανση του πλανήτη ευθύνεται για το σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου στους ενήλικες.

Στις 8 Ιουνίου, η βρετανική ταμπλόιντ The Daily Mail δημοσίευσε ένα άρθρο με τίτλο: «Υγιείς νέοι πεθαίνουν ξαφνικά και απροσδόκητα από ένα μυστηριώδες σύνδρομο – καθώς οι γιατροί αναζητούν απαντήσεις μέσω ενός νέου εθνικού μητρώου». Το άρθρο αφορούσε το λεγόμενο σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου ενηλίκων (SADS) – κάποια νέα θαυμάσια ασθένεια που άρχισε να κουρεύει άτομα κάτω των 40 ετών.

Αυτός ο όρος χρησιμοποιείται όταν η αυτοψία δεν μπορεί να βρει μια προφανή αιτία θανάτου και τα συμπτώματα της παθολογίας είναι κυρίως καρδιαγγειακής φύσης. Δηλαδή, οι νέοι άρχισαν ξαφνικά να πεθαίνουν μαζικά κατά τη διάρκεια κάποιου είδους σωματικής άσκησης, βιώνοντας άγχος ή άλλες καταστάσεις που δίνουν αυξημένο φορτίο στην καρδιά.

Συγκεκριμένα, το SADS προκάλεσε τον θάνατο της Μις Βραζιλία 2018 . Τον Απρίλιο, η κοπέλα υποβλήθηκε σε μια απλή επέμβαση αφαίρεσης των αμυγδαλών της και πήρε εξιτήριο, αλλά ξαφνικά άρχισε η αιμορραγία από το λαιμό της, μετά εμφανίστηκαν πόνοι στην καρδιά της, μετά υπήρξε απώλεια συνείδησης και κώμα που κράτησε μέχρι τα μέσα Ιουνίου.

Άλλος ένας διάσημος που έφυγε από τη ζωή στις 21 Ιουνίου είναι ένας διάσημος μπασκετμπολίστας. Ένας απολύτως υγιής και όχι άρρωστος άντρας πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 25 ετών . Και τώρα οι γιατροί ταράζουν το μυαλό τους για το θέμα – γιατί να το κάνουν; Και μετά από πολλή σκέψη, δίνουν μια καθολική διάγνωση: SADS.

Μερικές φορές αυτό το σύνδρομο εμφανίζεται επίσης σε παιδιά εάν έχουν ιστορικό διανοητικής καθυστέρησης και των δύο γονέων:


Και έτσι, ενώ οι άνθρωποι με λευκές μπλούζες κατακτούν τη νέα διάγνωση του SADS, πιο προχωρημένοι ακαδημαϊκοί τους ωθούν ήδη σε μια νέα διάγνωση, η οποία ονομάζεται wet-bulb, η οποία δεν μεταφράζεται από τα αγγλικά κατ’ αρχήν, εκτός ίσως από «θάνατος από υπερθέρμανση , όταν η υγρασία και η θερμοκρασία περιβάλλοντος φτάνουν στο σημείο που η εξάτμιση του ιδρώτα δεν λειτουργεί πλέον και το αίμα στα αγγεία πήζει . Λοιπόν, ή κάτι τέτοιο, που προκύπτει από ένα δείγμα άρθρου του 2020 από μια ομάδα καθηγητών από το Πανεπιστήμιο Κολούμπια.


Η θερμοκρασία υγρού λαμπτήρα, γνωστή και ως θερμοκρασία υγρού λαμπτήρα ή WBT, είναι μια ειδική μέτρηση θερμοκρασίας όταν ένα φιαλίδιο θερμομέτρου αλκοόλης ή υδραργύρου είναι τυλιγμένο σε ένα βρεγμένο πανί. Σε αυτή την περίπτωση, το νερό από τη φυσαλίδα εξατμίζεται, ψύχεται και δείχνει μια θερμοκρασία που είναι ελαφρώς χαμηλότερη από τη θερμοκρασία περιβάλλοντος – υποδεικνύεται από ένα ξηρό θερμόμετρο που βρίσκεται κοντά. Και το κόλπο της μέτρησης είναι ότι στη διαφορά μεταξύ αυτών των θερμοκρασιών, μπορείτε να υπολογίσετε την υγρασία του αέρα. Έτσι, εάν οι θερμοκρασίες και των δύο θερμομέτρων είναι ίσες, τότε η υγρασία έχει φτάσει στο 100% και η εξάτμιση από το υγρό θερμόμετρο δεν εμφανίζεται πλέον.

Και έτσι, ειδικοί από το Πανεπιστήμιο της Κολούμπια συνέταξαν έναν χάρτη περιγράμματος περιοχών όπου, τη στιγμή της ακραίας ζέστης, επιτεύχθηκε επίσης ακραία υγρασία, μετά την οποία ένας χάρτης αιφνιδίων θανάτων από υπερθέρμανση τοποθετήθηκε σε αυτόν τον χάρτη. Η τελική εικόνα για την περίοδο 1979-2017 έμοιαζε κάπως έτσι:Και μετά οι φωτισμένοι τεχνίτες τραγούδησαν το παλιό τραγούδι για το κύριο πράγμα: την υπερθέρμανση του πλανήτη, την κλιματική αλλαγή και…. Λοιπόν, στείλε μας μια επιχορήγηση, Αγία Γκρέτα!

Δυστυχώς για τους οπαδούς, η Γκρέτα δεν διάβασε το έργο τους και δεν διέθεσε επιχορήγηση για την αγορά ενός εκατομμυρίου θερμομέτρων, ωστόσο, οι ειδικοί του SADS ενδιαφέρθηκαν για ερευνητές και τώρα προσπαθούν να ράψουν μια ξαφνική αύξηση της θερμοκρασίας στο σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου. Δηλαδή σε 100% υγρασία ανέβηκε ξαφνικά η θερμοκρασία, το σώμα δεν άντεξε και …κουβαλούσαν τα τραγούδια στο ζουγκούντερ.


Έτσι, όλα αποδείχθηκαν απλά: η υπερθέρμανση του πλανήτη δεν ευθύνεται μόνο για τη δραστική κλιματική αλλαγή και την επικείμενη επισιτιστική κρίση, αλλά και για το σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου στους ενήλικες και τη συνολική μείωση του IQ στους ανθρώπους.

Τώρα μένει μόνο να συνδέσουμε το φαινόμενο του θερμοκηπίου με την ευλογιά των πιθήκων, για την οποία είναι εγγυημένο το Νόμπελ Ιατρικής. Ίσως να δοθεί και το βραβείο Νόμπελ για την παγκόσμια ειρήνη, επειδή το θέμα είναι στην τάση, οι έξυπνοι υποστηρικτές σίγουρα το αξίζουν, επομένως περιμένουμε μια νέα σημαντική ανακάλυψη στην επιστήμη και παρακολουθώντας την εξέλιξη των γεγονότων.

Πηγή


ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ
Οι πληροφορίες και άλλα δεδομένα που δημοσιεύονται στο παρόν άρθρο, μαζί με συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους, είναι καθαρά ενημερωτικά και απολύτως ανεπίσημα.
epiosyinfo.comΕνα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo ως news aggregator ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID