EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Μουλάδες και Δένδιας ταπείνωσαν τον Μητσοτάκη. Η πρώτη στρατηγική ήττα του killer Πρωθυπουργού

Το δικαστήριο, για την ακρίβεια των λεγομένων το στημένο δικαστήριο, αποφάσισε ότι η δέσμευση του ιρανικού τάνκερ, ήταν παράνομη και έτσι, έλυσε τα χέρια της κυβέρνησης, ανοίγοντας το δρόμο στο να απελευθερωθούν από τους Ιρανούς Ισλαμοφασίστες τα δύο ελληνικά πλοία. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ταπεινώθηκε από τους Ιρανούς μουλάδες και τον Νίκο Δένδια, που έστησε αυτή την υπόθεση.

Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Η ιστορία, όμως, έχει και ουρά. Ο Νίκος Δένδιας, πήγε στο Ισραήλ και κατάφερε πλήγμα στις ελληνοϊσραηλινές σχέσεις, μιλώντας για επιστροφή του Ισραήλ σε κάποια κατά φαντασία Δενδιακά σύνορα του ’67 και την ουσιαστική παράδοση της Πρωτεύουσας του Εβραϊκού Κράτους, Ιερουσαλήμ, στα χέρια των Αράβων. Ο Δένδιας, στέρησε από την κυβέρνηση ένα μεγάλο όπλο κατά του Ιράν, που ήταν η αναγνώριση ως αντίποινα από την ελληνική Πολιτεία της Ιερουσαλήμ ως την πρωτεύουσα του Εβραϊκού Έθνους. Μία αναγνώριση που, όχι μόνο είναι ηθικά και ιστορικά, δίκαιη, αλλά δύο υπουργοί της κυβέρνησης, Γεωργιάδης και Βορίδης, έχουν προβεί στην αναγνώρισή της κατά τα παρελθόντα έτη.

Η ταπείνωση αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ελληνικής δημοκρατίας από το Κουκουεδολάγνο Καραμανλιστάν, σβήνεται μόνο, εάν ο Παπαγγελόπουλος και η συμμορία των Τσιπροκαραμανλήδων οδηγηθούν στη φυλακή, πάραυτα!

Το Καραμανλιστάν, γνώριζε από το 1960 ότι υπήρχαν υδρογονάνθρακες στο Αιγαίο και ποτέ δεν επεδίωξε μία στενή συμμαχία με το Ισραήλ, ώστε αυτά να εξορυχθούν μαζί με τα Κυπριακά και τα Ισραηλινά, λυτρώνοντας την Ευρώπη από την ρωσική ενεργειακή αγκαλιά. Οι αιώνια Ναζί, Καραμανλήδες, δούλευαν πάντα υπέρ της Γερμανίας, που η βιομηχανία της τρέφεται από το φθηνό ρωσικό πετρέλαιο και αέριο, για να είναι ανταγωνιστική έναντι των άλλων βιομηχανικών χωρών (Ιταλία – Γαλλία – Ισπανία). Η ισχυρή, οικονομικά, Γερμανία, σημαίνει δυνατή, πολιτικά, Γερμανία και υποταγή όλων των Ευρωπαϊκών χωρών στο Βερολίνο.

Επειδή, ως γνωστόν, δε γράφω ποτέ κάτι τυχαία, θα επαναλάβω αυτά που έγραψα στο τελευταίο μου άρθρο. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, πρέπει να πάρει αποφάσεις και μάλιστα, σύντομα…
ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ
Οι πληροφορίες και άλλα δεδομένα που δημοσιεύονται στο παρόν άρθρο, μαζί με συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους, είναι καθαρά ενημερωτικά και απολύτως ανεπίσημα.
epiosyinfo.comΠηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo ως news aggregator ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID