EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Κάποιος απολύεται: νέα προτυπωμένη μελέτη που δείχνει ότι οι μη εμβολιασμένοι έχουν λιγότερες πιθανότητες να νοσηλευτούν στο νοσοκομείο αναδημοσιεύεται στο MSN.com και στη συνέχεια κατεβαίνει γρήγορα

Το COVID-19 είναι η μεγαλύτερη και πιο ολοκληρωμένη ψυχολογική επιχείρηση στην ιστορία της ανθρωπότητας. Οι αφηγήσεις ελέγχονται σχολαστικά. Η προπαγάνδα είναι επίμονη. Ο φόβος είναι το κλειδί για την επιτυχία αυτής της ψυχολογικής επιχείρησης. Αλλά τελικά τα κανάλια προπαγάνδας των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης διοικούνται από ανθρώπους που είτε βιώνουν mea culpa είτε απλά κάνουν κρίσιμα λάθη που θα μπορούσαν ενδεχομένως να αφυπνίσουν τα αρνιά. Η Microsoft καθαρίζει τώρα ένα από αυτά τα λάθη που προκάλεσαν μεγάλη αναστάτωση μεταξύ των φανατικών του vaxx.

Ο Συνεταιρισμός Ομάδων Ελέγχου (CGC) δημιουργήθηκε τον Ιούλιο του 2021. Οι ιδρυτές αναγνώρισαν ότι τα παραδοσιακά ερευνητικά πανεπιστήμια και οργανισμοί αρνούνται να κάνουν μελέτες που συγκρίνουν την υγεία εμβολιασμένων έναντι μη εμβολιασμένων πληθυσμών. Ο Dr. Robert Verkerk της Alliance for Natural Health International, ηγήθηκε μιας ομάδας που ανέλυσε τα δεδομένα της CGC, η οποία περιλαμβάνει σήμερα πάνω από 305.000 μη εμβολιασμένους συμμετέχοντες σε μελέτες σε 175 χώρες. Σε όλους αυτούς παρέχονται ταυτότητες που τους προσδιορίζουν ως κλινικά υποκείμενα και συνεπώς «δεν πρέπει να εμβολιαστούν».(Σχόλιο Καταχανά: Σε αυτό το σημείο, θα ήθελα να ενημερώσω τους αναγνώστες ότι κι εγώ, εδώ και 8 περίπου μήνες, αποτελώ ενεργό κομμάτι αυτής της έρευνας. Συμμετέχω στο ερευνητικό πρόγραμμα του Συνεταιρισμού και έχω τη δική μου ταυτότητα. Μόνο που δε χωρούσε το δεύτερο επίθετο, καθώς όσοι με γνωρίζετε ή έχετε διαβάσει το βιογραφικό μου, ξέρετε ότι ονομάζομαι Γεώργιος Δουρμούσς – Μεταξάς, οπότε ανεγράφη μόνο το ένα. Αξίζει να σημειώσω ότι η συμμετοχή στο ερευνητικό πρόγραμμα δεν είναι δωρεάν, αλλά έχει ένα αντίτιμο.)Πολλοί από τους εν λόγω συμμετέχοντες ανέφεραν ότι οι ταυτότητες απέτρεψαν τις μυριάδες απώλειες της ελευθερίας και τις απροκάλυπτες διακρίσεις που αντιμετωπίζουν τακτικά οι μη εμβολιασμένοι σε όλο τον κόσμο. Όλοι οι συμμετέχοντες συμφώνησαν να συμπληρώνουν μηνιαίες έρευνες σχετικά με την υγεία τους. Η άμεση μελέτη, που αναρτήθηκε στον διακομιστή προτυπωμάτων ResearchGate στις 8 Ιουνίου, αναφέρει τα αποτελέσματα των πρώτων πέντε μηνών των εν λόγω ερευνών (Οκτώβριος 2021 έως Φεβρουάριος 2022).

Οι ερευνητές κατέστησαν σαφές ότι όλοι οι συμμετέχοντες επέλεξαν μόνοι τους να συμμετάσχουν έναντι τυχαίας επιλογής. Επίσης, έκαναν αυτοαναφορές μέσω διαδικτυακών ερευνών. Έτσι, η μελέτη αυτή δεν είναι άμεσα συγκρίσιμη με τις παραδοσιακές μελέτες παρατήρησης. Η άμεση μελέτη επικεντρώνεται σε μια υπο-ομάδα 18.327 συμμετεχόντων από τους 297.618 που είχαν εγγραφεί μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου 2022.

Η ευρείας κλίμακας έρευνα μέτρησε τα πάντα, από τις διακρίσεις που αντιμετωπίζουν οι μη εμβολιασμένοι μέχρι τις επιβαρύνσεις των νοσοκομείων λόγω των μη εμβολιασμένων ασθενών. Για την ιστορία, οι Ευρωπαίοι (60%) και οι Αυστραλοί/Νεοζηλανδοί (57%) ανέφεραν τις περισσότερες διακρίσεις και περιστατικά μίσους. Οι μη εμβολιασμένοι Αυστραλοί και Νεοζηλανδοί έχασαν τη δουλειά τους συχνότερα (29%) από οποιονδήποτε άλλον. Συγκριτικά, το 13% των Βορειοαμερικανών ανέφεραν απώλεια θέσεων εργασίας επειδή δεν ήταν εμβολιασμένοι.

Τα ευρήματα της έρευνας συγκρίθηκαν με αναλογικά προσαρμοσμένα στοιχεία του CDC σχετικά με τις νοσηλείες που σχετίζονται με το λεγόμενο COVID-19. Τα στοιχεία του CDC διαπίστωσαν ότι το 10,4% των Αμερικανών παρουσίασε συμπτωματική ασθένεια από τον Οκτώβριο του 2021 έως τον Φεβρουάριο του 2022. Η κοόρτη CGC παρουσίασε συμπτωματική νόσο σε ποσοστό 25%. Ο αριθμός είναι τόσο πολύ υψηλότερος από τον αριθμό του CDC επειδή οτιδήποτε, από κόπωση έως βήχα, αναφέρθηκε ως συμπτωματική ασθένεια.

Η συντριπτική πλειοψηφία (71%) της ομάδας ανέφερε αυτοθεραπεία με κάποιο συνδυασμό ψευδαργύρου, κερκετίνης και βιταμινών C και D. Η ιβερμεκτίνη και η υδροξυχλωροκίνη χρησιμοποιήθηκαν επίσης συχνά για αυτοθεραπεία. Αλλά είναι τα δεδομένα νοσηλείας που έστειλαν τα mainstream μέσα ενημέρωσης σε πανικόβλητη φρενίτιδα.

Θυμηθείτε, η αφήγηση γύρω από τις ενέσεις πήγε από το «σταματά τη μετάδοση» στις αρχές του 2021 στο «αποτρέπει τη νοσηλεία» το 2022. Τα δεδομένα λένε το αντίθετο. Το CDC ανέφερε ότι το 0,6% των Αμερικανών νοσηλεύτηκε λόγω του λεγόμενου COVID-19 από τον Οκτώβριο του 2021 έως τον Φεβρουάριο του 2022. Αυτό είναι σε σύγκριση με το 0,4% της ομάδας των μη εμβολιασμένων. Συνεπώς, έχετε 33% λιγότερες πιθανότητες να νοσηλευτείτε για/με/από το λεγόμενο COVID-19 αν είστε μη εμβολιασμένοι. Αλλά και πάλι, δεν υπήρχε άμεση κοόρτη εμβολιασμένων σε σύγκριση με τη μη εμβολιασμένη κοόρτη στη μελέτη CGC.

Διαβάστε ολόκληρη την έρευνα εδώ.

Οι συνέπειες στο MSN.com


Η έρευνα CGC αναφέρθηκε αρχικά από τον Luigi Caler στο Medical Daily στις 14 Ιουνίου. Αρκετές ώρες αργότερα, το MSN.com δημοσίευσε εκ νέου το άρθρο.Σημειώστε ότι το MSN.com είναι το «Microsoft Network» και η προεπιλεγμένη αρχική σελίδα για το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Microsoft Internet Explorer.

Το άρθρο παρέμεινε ζωντανό στο MSN.com για σχεδόν 24 ώρες. Αλλά τώρα ο αρχικός σύνδεσμος ανακατευθύνεται στην αρχική σελίδα του MSN.com. Τώρα είναι προσβάσιμο μόνο μέσω των αρχείων. Από την Κυριακή, 19 Ιουνίου, όταν αναζητάτε τον ακριβή τίτλο του άρθρου μέσω Google, λαμβάνετε τα εξής Το άρθρο του MSN.com δεν εμφανίζεται στα αποτελέσματα της αναζήτησης.Όταν κάνετε αναζήτηση στον Luigi Caler, τον αρχικό συγγραφέα του άρθρου του Medical Daily, το άρθρο του MSN είναι το ένατο αποτέλεσμα στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων της Google.
Ανεξάρτητα από αυτό, οι ζηλωτές του Twitter έχασαν τα μυαλά τους και επιτέθηκαν ανελέητα στο MSN.com για την αναδημοσίευση του άρθρου.

 Δεν είναι σαφές ποιος είναι υπεύθυνος για την αναδημοσίευση άρθρων στο MSN.com ή ποιος διαχειρίζεται τις ροές RSS που αναδημοσιεύουν αυτόματα άρθρα στον εν λόγω ιστότοπο. Αλλά να είστε σίγουροι ότι κάποιος έχει απολυθεί ή κάτι χειρότερο.
Η τυχαία αλήθεια είναι πιο συχνή από ό,τι όχι

Ήταν 26 Απριλίου όταν ο Fauci παρουσίασε πλήρη δυσλειτουργία στην τηλεόραση. Είπε στην εκπομπή PBS NewsHour ότι ο κόσμος έχει «βγει από τη φάση της πανδημίας» του COVID-19. Την επόμενη ημέρα, η τότε εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Jen Psaki διόρθωσε τον Fauci μπροστά στον κόσμο.

Στην πραγματικότητα, ο Fauci είναι ένας από τους κύριους προμηθευτές της τυχαίας αλήθειας σε αυτή την εποχή του ψεύδους και της εξαπάτησης. Παραδέχτηκε τον Αύγουστο του 2020 ότι κάθε δοκιμή PCR που υπερβαίνει τους 36 κύκλους ενίσχυσης ουσιαστικά βρίσκει «νεκρά νουκλεοτίδια» και είναι ψευδώς θετική για το COVID-19. Οι Ηνωμένες Πολιτείες χρησιμοποίησαν 40 κύκλους καθ’ όλη τη διάρκεια του 2020. Το Ηνωμένο Βασίλειο χρησιμοποίησε 45 κύκλους. Φυσικά, ο FDA ανακάλεσε την έγκριση επείγουσας χρήσης της PCR ως εξέταση COVID-19 στις 31 Δεκεμβρίου 2021.

Ακόμη και ο Τζορτζ Μπους παραδέχθηκε λίγα χρόνια μετά την 11η Σεπτεμβρίου ότι 1) ο Σαντάμ Χουσεΐν δεν είχε ποτέ όπλα μαζικής καταστροφής και 2) το Ιράκ δεν είχε καμία σχέση με την 11η Σεπτεμβρίου.

Αλλά οι ΗΠΑ εισέβαλαν στο Ιράκ ούτως ή άλλως επειδή ο Σαντάμ άρχισε να εμπορεύεται το πετρέλαιό του σε ευρώ αντί για δολάρια στα τέλη της δεκαετίας του 1990. Οι εξουσίες είναι τόσο πολύ προβλέψιμες όσο και πολύ απρόσεκτες. Βασίζονται στη μαζική ευπιστία και την υπακοή για να υλοποιήσουν τις ατζέντες τους. Αλλά αν περιμένετε αρκετά, θα ξεφύγουν και θα σας πουν την αλήθεια.

Μην περιμένετε να ανακοινωθεί η πλήρης αλήθεια από τις παγκόσμιες κυβερνήσεις σχετικά με τη γενοκτονία των εμβολίων σύντομα. Η αλήθεια, ωστόσο, αποκαλύπτεται με τους εκατοντάδες και ίσως χιλιάδες καθημερινούς ξαφνικούς και απροσδόκητους θανάτους νέων ανθρώπων το 2022. Όλα είναι πολύ απλά – πιστέψτε αυτό που βλέπετε με τα μάτια σας ή πιστέψτε αυτό που σας λένε.

Μείνετε σε επαγρύπνηση και προστατέψτε τους φίλους και τους αγαπημένους σας.

Μετάφραση από το πρωτότυπο: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)

Πηγή: the Covid blog


ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ
Οι πληροφορίες και άλλα δεδομένα που δημοσιεύονται στο παρόν άρθρο, μαζί με συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους, είναι καθαρά ενημερωτικά και απολύτως ανεπίσημα.
epiosyinfo.comΕνα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo ως news aggregator ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID