EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαιώνουν γιατί το CDC άλλαξε τους ορισμούς «εμβόλιο» και «εμβολιασμένος»

γράφει ο Zachary Stieber

Τα πρόσφατα ληφθέντα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαιώνουν ότι τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) άλλαξαν τον ορισμό τους τόσο για το «εμβόλιο» όσο και για τον «εμβολιασμένο», επειδή οι άνθρωποι επεσήμαναν ότι οι ορισμοί δεν φαίνεται να ισχύουν για τα εμβόλια COVID-19.

«Ο ορισμός του εμβολίου που έχουμε αναρτήσει είναι προβληματικός και οι άνθρωποι τον χρησιμοποιούν για να ισχυριστούν ότι το εμβόλιο COVID-19 δεν είναι εμβόλιο με βάση τον δικό μας ορισμό», έγραψε η Alycia Downs, υπάλληλος του CDC, σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις 25 Αυγούστου 2021 σε έναν συνάδελφό της.

Ο ορισμός βρίσκεται σε μια σελίδα με τίτλο Βασικά στοιχεία ανοσοποίησης.

Ο όρος «εμβόλιο» ορίζεται από το 2011 τουλάχιστον από το CDC ως ένα προϊόν που προκαλεί ανοσία, ενώ ο όρος «εμβολιασμός» περιγράφεται ως μια ένεση που προλαμβάνει μια ασθένεια, σύμφωνα με αρχειοθετημένες εκδόσεις της σελίδας. Ωστόσο, μια πλημμύρα ερωτημάτων σχετικά με τους ορισμούς προκλήθηκε από το γεγονός ότι τα εμβόλια COVID-19 ήταν όλο και πιο αναποτελεσματικά έναντι της μόλυνσης από τον ιό που προκαλεί το COVID-19, όπως προκύπτει από τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

«Το ερώτημά μας είναι πώς επιτρέπεται στο CDC και στον υπόλοιπο κόσμο να αποκαλούν το εμβόλιο εμβολιασμό όταν δεν ανταποκρίνεται καν στον δικό σας ορισμό», έγραψε ένα άτομο στο CDC.

«Οι δεξιοί αρνητές της πανδημίας covid-19 χρησιμοποιούν τον ορισμό σας για το «εμβόλιο» για να υποστηρίξουν ότι τα εμβόλια mRNA δεν είναι εμβόλια», ανέφερε ένας άλλος.

Τα εμβόλια COVID-19 της Pfizer και της Moderna βασίζονται και τα δύο στην τεχνολογία αγγελιοφόρου RNA. Είναι δύο από τα τρία εμβόλια COVID-19 που διατίθενται στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Downs και οι συνάδελφοί του Allison Michelle Fisher, Cynthia Jorgensen, Valerie Morelli και Andrew (δεν αναφέρεται το επώνυμο) εργάστηκαν για την αλλαγή των ορισμών των όρων «εμβόλιο» και «εμβολιασμός», σύμφωνα με τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Εδώ θα βρείτε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:
cdc-emails-on-changing-definitionsΛήψη


Οι αλλαγές προωθήθηκαν στις 31 Αυγούστου 2021 και την 1η Σεπτεμβρίου 2021, αντίστοιχα.
Αλλαγή ορισμών

Ο όρος «εμβόλιο» ορίζεται πλέον ως «ένα παρασκεύασμα που χρησιμοποιείται για τη διέγερση της ανοσολογικής απάντησης του οργανισμού έναντι ασθενειών. Τα εμβόλια χορηγούνται συνήθως μέσω ενέσεων με βελόνα, αλλά ορισμένα μπορούν να χορηγηθούν από το στόμα ή να ψεκαστούν στη μύτη».

Ο προηγούμενος ορισμός ήταν «ένα προϊόν που διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα ενός ατόμου ώστε να παράγει ανοσία σε μια συγκεκριμένη ασθένεια, προστατεύοντας το άτομο από την εν λόγω ασθένεια. Τα εμβόλια χορηγούνται συνήθως μέσω ενέσεων με βελόνα, αλλά μπορούν επίσης να χορηγηθούν από το στόμα ή να ψεκαστούν στη μύτη».

Ο όρος «εμβολιασμός» άλλαξε σε «η πράξη εισαγωγής εμβολίου στον οργανισμό για την παραγωγή προστασίας από μια συγκεκριμένη ασθένεια» από «η πράξη εισαγωγής εμβολίου στον οργανισμό για την παραγωγή ανοσίας σε μια συγκεκριμένη ασθένεια».

Ο δικηγόρος Τράβις Μίλερ απέκτησε ορισμένα από τα μηνύματα το 2021 και δημοσίευσε στιγμιότυπα οθόνης τους. Εκείνη την εποχή, το CDC δεν αμφισβήτησε τη γνησιότητά τους. Η εφημερίδα Epoch Times απέκτησε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καθώς και πρόσθετα μηνύματα σχετικά με τις αλλαγές, και δημοσίευσε και τις 67 σελίδες τους.

Η δέσμη των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα οποία ελήφθησαν μέσω αιτήματος του Freedom of Information Act, δείχνει επίσης ότι ο Andrew, υπάλληλος του CDC στην Ομάδα Εργασίας Εμβολίων του οργανισμού, ενίσχυσε ένα άρθρο της Washington Post που υποβάθμιζε την κριτική για την αλλαγή.

«Έχω δει μόνο μερικές έρευνες σχετικά με την αλλαγή αυτής της σελίδας. Νομίζω ότι το άρθρο της WaPo εξηγεί καλά το πρόβλημα – ότι οι άνθρωποι παρερμηνεύουν την «ανοσία» ως 100% προστασία», έγραψε ο Andrew.

«Σε ευχαριστώ, Andrew! Εκτιμώ πραγματικά την απάντησή σου», απάντησε ο Downs.

Εκπρόσωπος του CDC δήλωσε στους Epoch Times ότι οι «μικρές αλλαγές στη διατύπωση» δεν έχουν αλλάξει «τον συνολικό ορισμό» του «εμβολίου», προσθέτοντας: «Ο προηγούμενος ορισμός στο Immunization Basics | CDC θα μπορούσε να ερμηνευθεί ότι τα εμβόλια ήταν 100% αποτελεσματικά, κάτι που δεν ίσχυε ποτέ για κανένα εμβόλιο, οπότε ο τρέχων ορισμός είναι πιο διαφανής και περιγράφει επίσης τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να χορηγηθούν τα εμβόλια».

Ορισμένα άλλα τμήματα του δικτυακού τόπου του CDC εξακολουθούν να λένε ότι τα εμβόλια COVID-19 παρέχουν ανοσία. Μια σελίδα, για παράδειγμα, αναφέρει ότι «ο εμβολιασμός κατά του COVID-19 είναι ένας ασφαλέστερος και πιο αξιόπιστος τρόπος για την ανάπτυξη ανοσίας κατά του COVID-19 από το να αρρωστήσει κανείς από το COVID-19».

(Σχόλιο μεταφραστή: τώρα, από πότε η τεχνητή «ανοσία» είναι καλύτερη από τη φυσική ανοσία, αυτό μόνο στο CDC μπορούν να το εμπνευστούν…)

Μετάφραση από το πρωτότυπο: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)


Πηγή: the Epoch Times

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ
Οι πληροφορίες και άλλα δεδομένα που δημοσιεύονται στο παρόν άρθρο, μαζί με συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους, είναι καθαρά ενημερωτικά και απολύτως ανεπίσημα.
epiosyinfo.comΕνα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo ως news aggregator ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID