EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Απίστευτη παραδοχή Fauci, του θιασώτη των εμβολίων: Τελικά τα εμβόλια για τον covid δεν προστατεύουν τόσο καλά όσο είχε εκτιμηθεί…

Μιλώντας κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Fox News , ο Fauci είπε στον οικοδεσπότη της εκπομπής Neil Cavuto ότι «ένα από τα πράγματα που είναι ξεκάθαρο από τα δεδομένα [είναι] ότι … τα εμβόλια —λόγω του υψηλού βαθμού μεταδοτικότητας αυτού του ιού— δεν προστατεύουν υπερβολικά καλά»

Σε μια κυνική ομολογία προέβη σύμβουλος του Λευκού Οίκου για τον COVID-19 , A. Fauci καθώς όπως ο ίδιος παραδέχθηκε το πρωί της Τετάρτης 13/7 τα εμβόλια για τον COVID-19 δεν προστατεύουν «υπερβολικά καλά» από τον ιό.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Fox News , ο Fauci είπε στον οικοδεσπότη της εκπομπής Neil Cavuto ότι «ένα από τα πράγματα που είναι ξεκάθαρο από τα δεδομένα [είναι] ότι … τα εμβόλια —λόγω του υψηλού βαθμού μεταδοτικότητας αυτού του ιού— δεν προστατεύουν υπερβολικά καλά».

Αλλά ο Fauci είπε αργότερα ότι τα εμβόλια «προστατεύουν αρκετά καλά από σοβαρή ασθένεια που οδηγεί σε νοσηλεία και θάνατο».

Αργότερα, σε επόμενο σκέλος αναφέρθηκε και στην πρόσφατη δική του νόσηση από κορωνοϊό:
«Στην ηλικία μου, ο εμβολιασμός και η ενίσχυση, παρόλο που δεν με προστάτευσε από τη μόλυνση, νιώθω σίγουρος ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο στην προστασία μου για να μην εξελιχθεί σε σοβαρή ασθένεια», είπε ο Fauci, ο οποίος είναι 81 ετών και έχει εργαστεί σε διάφορες ικανότητες στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση από τα τέλη της δεκαετίας του 1960.

Είναι επίσης επικεφαλής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων από την κυβέρνηση Ρήγκαν.

Ο Fauci είπε στη συνέχεια ότι λόγω του εμβολιασμού είχε μια σχετικά ήπια πορεία νόσησης.

Η προστασία της φυσικής ανοσίας


Τα σχόλια του αξιωματούχου έρχονται λίγες μόλις ημέρες αφότου μια μελέτη-βόμβα αποκάλυψε ότι η φυσική ανοσία, ή η ανοσία που παρέχεται μέσω προηγούμενης λοίμωξης COVID-19, παρέχει μεγαλύτερη προστασία έναντι του ιού σε σύγκριση με τα εμβόλια.

Ερευνητές στο Κατάρ δήλωσαν ότι τα άτομα που επέζησαν από λοίμωξη COVID-19 και δεν εμβολιάστηκαν είχαν πολύ υψηλή προστασία έναντι σοβαρής ή θανατηφόρας ασθένειας.

«Η αποτελεσματικότητα της πρωτογενούς λοίμωξης έναντι της σοβαρής, κρίσιμης ή θανατηφόρας επαναμόλυνσης COVID-19 ήταν 97,3%… ανεξάρτητα από την παραλλαγή της πρωτογενούς μόλυνσης ή της επαναμόλυνσης.

Παρόμοια αποτελέσματα βρέθηκαν σε αναλύσεις υποομάδων για άτομα ηλικίας ≥50 ετών», έγραψε ο Δρ. Laith Abu-Raddad της Weill Cornell Medicine-Κατάρ.

Ωστόσο, οι ερευνητές παρατήρησαν ότι τόσο η φυσική όσο και η τεχνητή ανοσία που παρέχεται μέσω των εμβολίων μειώθηκε με την πάροδο του χρόνου.

Τα άτομα που είχαν μολυνθεί προηγουμένως με COVID-19 και δεν είχαν εμβολιαστεί είχαν τους μισούς κινδύνους επαναμόλυνσης σε σύγκριση με εκείνους που εμβολιάστηκαν με δύο δόσεις αλλά δεν είχαν μολυνθεί.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στην Washington Post αυτή την εβδομάδα, ο Fauci πρότεινε να επιτραπεί στους Αμερικανούς ηλικίας 5 έως 50 ετών να κάνουν μια δεύτερη αναμνηστική δόση.
Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση, υποστήριξε, «πρέπει να επιτρέψει σε άτομα κάτω των 50 ετών να κάνουν το δεύτερο αναμνηστικό τους εμβόλιο, καθώς μπορεί να έχουν περάσει μήνες από τότε που πολλοί από αυτούς έλαβαν το πρώτο τους αναμνηστικό».

Πηγή

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ
Οι πληροφορίες και άλλα δεδομένα που δημοσιεύονται στο παρόν άρθρο, μαζί με συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους, είναι καθαρά ενημερωτικά και απολύτως ανεπίσημα.
epiosyinfo.comΕνα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo ως news aggregator ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID