EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Χείμαρρος ο δρ Ιωαννίδης: Παταγώδης αποτυχία - Άχρηστα τα lockdowns - Εγκληματική οργάνωση οι φαρμακευτικές

Ένας από τους πιο τολμηρούς και επιδραστικού επιστήμονες διεθνώς, ο Γιάννης Ιωαννίδης, MD, DSc, Καθηγητής Ιατρικής, Επιδημιολογίας και Υγείας του πληθυσμού στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, όπου διευθύνει το Κέντρο Καινοτομίας Meta-Research στο Στάνφορντ (METRICS) μίλησε για την πανδημία του κορωνοϊού, τη διαχείριση της από την ελληνική κυβέρνηση αλλά και για τις φαρμακευτικές όπως η Novartis εξαπολύοντας σφοδρή κριτική.

Ο καθηγητής που επικρίθηκε όσο κανείς για τις αλήθειες του που επιβεβαιώθηκαν επίσημα πλέον παρά την προπαγάνδα, παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Ο κ. Ιωαννίδης καταγγέλλει χωρίς περιστροφές πως τα 2/3 των επιστημόνων που ασχολήθηκαν με τον COVID, τα εμβόλια, τις θεραπείες κ.λπ. και διατύπωσαν διαφορετικές από τις mainstream και επίσημα κατατεθειμένες απόψεις δέχτηκαν απειλές από οργανωμένα συμφέροντα.
Το 2% από αυτούς ξυλοκοπήθηκαν κυριολεκτικώς.

Όπως αποκάλυψε, απειλήθηκε η ζωή του, η ζωή συγγενικών του προσώπων και συνεργατών του για τη στάση που κράτησε, τους σχολιασμούς στους οποίους προέβη και στα συμπεράσματα στα οποία κατέληξε σχετικά με τις πολιτικές που υιοθετήθηκαν κατά την Πανδημία, τον τρόπο διαχείρισης των εμβολιασμών, τα lockdowns κ.λπ.

Για την διαχείριση της πανδημίας

Επιπλέον, ο καθηγητής καταλογίζει ως τεράστιο λάθος της ελληνικής κυβέρνησης τον τρόπο αντιμετώπισης των υγειονομικών και την απομάκρυνσή τους από τα νοσοκομεία, ενώ όπως χαρακτηριστικά λέει η Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια στην υπερβάλλουσα θνησιμότητα κατά την Πανδημία.

Παράλληλα, πετάει στον κάδο των αχρήστων τη σημασία των lockdowns, τα οποία όπως ανέφερε δεν έσωσαν ζωές.

Ενώ, κατηγόρησε την επικοινωνιακή στρατηγική για την πανδημία και την παραπληροφόρηση που δέχθηκαν οι πολίτες, κάνοντας λόγο για «ανηθικότητα που παράγει το σύστημα».

Για την Novartis

Αναφορικά με το ζήτημα της «Novartis» ξεκαθαρίζει πως επρόκειτο για μέγα σκάνδαλο, αλλά εξηγεί πως ακόμη και ο όρος «σκάνδαλο» δεν επαρκεί για να περιγραφεί η πραγματικότητα.

Η υπόθεση «Novartis» διεθνώς και στην Ελλάδα είναι μια πολιτικοοικονομική καθημερινότητα διαπλοκής και διαφθοράς με διαρκή παρέμβαση στα δημόσια συστήματα υγείας.
Στη συνέντευξη του, δηλώνει για τις φαρμακευτικές εταιρείες:

«Ένας Δανός ερευνητής έχει χαρακτηρίσει την παγκόσμια φαρμακευτική βιομηχανία ως εγκληματική οργάνωση. Προσωπικά δεν συμφωνώ με αυτό».Το θέματα τα οποία συζητήθηκαν

Η Αποτίμηση των τριών πανδημικών χρόνων στην Ελλάδα και στον κόσμο

Τελείωσε η πανδημία; Πανδημικοί θάνατοι και αιτίες τους. Τι δεν πήγε καλά, τι κάναμε λάθος;

Η φόρτιση συστήματος υγείας. Η κληρονομιά “ανευλευθερίας” και η υστέρηση δημόσιας υγείας και δημοκρατίας, αποτυχημένες προσδοκίες και υποσχέσεις για θεραπείες και εμβόλια.

Η Κοβιδοποίηση της επιστήμης, χειροτέρευση της έρευνας, αποτυχία των προβλέψεων και των «ειδικών», απώλεια εμπιστοσύνης στην επιστήμη και στη δημόσια υγεία;

Μετα-πανδημική ψυχική υγεία σε ένα πολυεπίπεδο σκηνικό Παγκόσμιων Κρίσεων
Δημογραφική κατάρρευση στην Ελλάδα;
  • Οικονομική κρίση, φτωχοποίηση και περιθωριοποίηση.
  • Πείνα και πόλεμοι σε παγκόσμιο επίπεδο και στη γειτονιά της Ελλάδας.
  • Νέες επιδημίες και τρομολαγνεία, κληρονομιά για το μέλλον
  • Ηθική, ακεραιότητα, αξιοπιστία και μεθοδολογική τεκμηρίωση των επιστημών
  • Γιατί τα περισσότερα ερευνητικά αποτελέσματα είναι αναληθή;

Απάτη στην επιστήμη – η παραδοσιακή τριάδα από απάτες (κατασκευή αποτελεσμάτων, παραποίηση δεδομένων, λογοκλοπή) και η νέα γενιά από απάτες.

Διαφάνεια και επιστημονική αξιοπιστία και ανοιχτή πρόσβαση στα επιστημονικά δεδομένα.
Μεροληψίες στην επιστήμη, επιβλαβείς ερευνητικές πρακτικές.

Συγκρουόμενα συμφέροντα γύρω από την επιστήμη. Επιστήμη και βιομηχανία και νέοι φορείς συγκρουόμενων συμφερόντων.

Προβλήματα από τον καταιγισμό μικρών μελετών και από τα ανερχόμενα big data.
Τι χαρακτηρίζει την χρήσιμη έρευνα; Αναπαραγωγιμότητα στην έρευνα. Τι πρέπει να επιβραβεύουμε στην Επιστήμη;


Πηγή
ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ
Οι πληροφορίες και άλλα δεδομένα που δημοσιεύονται στο παρόν άρθρο, μαζί με συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους, είναι καθαρά ενημερωτικά και απολύτως ανεπίσημα.
epiosyinfo.comΕνα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo ως news aggregator ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID