EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Εκκενώνουν για να μην καούν επικοινωνιακά (Video)

Του Άγγελου Προβολισιάνου

Ζούμε τη λούπα του 2021 σε χρόνο ενεστώτα. Από τις διαβεβαιώσεις Χρυσοχοΐδη – Χαρδαλιά περί «εξαιρετικά πρότυπης δουλειάς για την αντιπυρική προστασία» που οδήγησαν σε 1,5 εκατ. καμμένα στρέμματα, στη «μεγάλη ικανοποίηση του Μαξίμου για την προετοιμασία της αντιπυρικής περιόδου» από τον Χρήστο Στυλιανίδη την ώρα που η Πεντέλη γίνεται στάχτη και μπούρμπερη.

Κοινή συνισταμένη ανάμεσα στην «εξαιρετικά πρότυπη δουλειά» και τη «μεγάλη ικανοποίηση του Μαξίμου» δεν είναι μόνο τα αποκαΐδια και οι κόποι ζωής που γίνονται παρανάλωμα. Κυρίως, είναι το μοναδικό σχέδιο που μπορεί να εκτελέσει με επιτυχία το επιτελικό κράτος. Οι εκκενώσεις, οι οποίες είναι δημοσιονομικά ανέξοδες, δεν απαιτούν προσλήψεις πυροσβεστών και αποφεύγεται το ενδεχόμενο διεκδικήσεων μονιμοποίησης που απαντάται με χημικά και «Αύρες».Κανείς δεν αμφισβητεί ότι απόλυτη προτεραιότητα είναι η ανθρώπινη ζωή, όμως, το αξίωμα αυτό δεν αναιρεί την ανάγκη προστασίας της ιδιωτικής περιουσίας. Δεν μπορεί να λογίζεται ως μέτρο κυβερνητικής επιτυχίας η αποστολή sms από το 112 όταν καίγονται 112 σπίτια. Αυτός είναι ο πήχης για τα Μέσα της θέσης 108, όχι για αυτούς που βλέπουν το βιος τους να παραδίνεται στις φλόγες. Το παράδειγμα της αυτοκτονίας του 84χρονου αρκεί ως μακάβριο τεκμήριο.

«Είμαστε μια χώρα στην οποία έχουμε να αντιμετωπίσουμε μετά βεβαιότητας σεισμούς, φωτιές και πλημμύρες. Και είμαστε ασυγχώρητοι εάν δεν είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε αυτά που ξέρουμε με βεβαιότητα ότι θα γίνουν κάποια στιγμή». Αυτά έλεγε προεκλογικά ο «ασυγχώρητος» Κυριάκος Μητσοτάκης και σίγουρα δεν αναφερόταν αποκλειστικά και μόνο στις εκκενώσεις. Τώρα, «πνίγεται» από τους καπνούς της λουδοβίκιας κομπορρημοσύνης, βλέποντας άνδρες της ΔΙΑΣ να προσπαθούν να σβήσουν φωτιές με κουβάδες στην Ελλάδα 2.0.Η σύγκριση με την τραγωδία στο Μάτι είναι η μόνη πυξίδα άσκησης πολιτικής και διαχείρισης πυρκαγιάς για το Μαξίμου. Η πλειοδοσία στην τυμβωρυχία έχει μετατραπεί σε πρωθυπουργικό εφιάλτη που δεν πρέπει να πάρει σάρκα και οστά. Όχι, κανείς δεν αποζητά νεκρούς. Πυροσβέστες και εναέρια μέσα πυρόσβεσης αναζητούν οι πολίτες. Όταν ένας φορολογούμενος πληρώνει φόρους, δεν το κάνει για να υπάρχουν αστυνομικοί που θα τον ενημερώσουν για εκκένωση ή θα κουβαλούν ντενεκέδες με νερό. Πληρώνει και για την προστασία του σπιτιού του.Πηγή: documentonews.gr


ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ
Οι πληροφορίες και άλλα δεδομένα που δημοσιεύονται στο παρόν άρθρο, μαζί με συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους, είναι καθαρά ενημερωτικά και απολύτως ανεπίσημα.
epiosyinfo.comΕνα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo ως news aggregator ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID