EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Ο Τριντό προχωρά με το σχέδιο του WEF για κατάργηση των αγροκτημάτων έως το 2030

Ο νεαρός παγκόσμιος ηγέτης Τζάστιν Τριντό ανακοίνωσε τα σχέδιά του να προχωρήσει με το σχέδιο του WEF για την κατάργηση των αγροκτημάτων έως το 2030.

Μετά από συνάντηση ομοσπονδιακών και επαρχιακών αξιωματούχων την Παρασκευή, οι Υπουργοί Γεωργίας της Αλμπέρτα και του Σασκάτσουαν εξέφρασαν «βαθιά απογοήτευση» για την απόφαση του Τριντό να προσπαθήσει να μειώσει τις εκπομπές αζώτου από τα λιπάσματα στο όνομα της «καταπολέμησης της κλιματικής αλλαγής».

“Ανησυχούμε πραγματικά με αυτόν τον αυθαίρετο στόχο”, δήλωσε ο υπουργός Γεωργίας της Σασκάτσουαν Ντέιβιντ Μαρίτ . «Η κυβέρνηση Τριντό προφανώς έχει απομακρυνθεί από την επίθεσή της στη βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου και έχει βάλει στο στόχαστρο τους αγρότες της Σασκάτσουαν».EXPOSED: Πλήρης λίστα της επόμενης γενιάς του WEF Young Global Leaders του Klaus Schwab

«Αυτή ήταν η πιο ακριβή σοδειά που έχει κάνει κάποιος, μετά από μια πολύ δύσκολη χρονιά στα λιβάδια», δήλωσε ο υπουργός Γεωργίας της Αλμπέρτα, Νέιτ Χόρνερ.

«Ο κόσμος αναζητά τον Καναδά να αυξήσει την παραγωγή και να αποτελέσει λύση στις παγκόσμιες ελλείψεις τροφίμων. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση πρέπει να δείξει ότι το κατανοεί αυτό. Το οφείλουν στους παραγωγούς μας».

Το Infowars.com αναφέρει: Η Lisa Thompson του Οντάριο είπε μετά τη συνάντηση: «Οι επαρχίες ήταν απογοητευμένες από την έλλειψη ευελιξίας και διαβούλευσης σχετικά με τον ομοσπονδιακό στόχο».

Ωστόσο, ορισμένοι Καναδοί αξιωματούχοι επιμένουν ότι οι αγρότες θα «αγκαλιάσουν» την πολιτική για την κλιματική αλλαγή.

Από την Toronto Sun :

Ο ομοσπονδιακός υπουργός Marie-Claude Bibeau χαρακτήρισε τον στόχο της κυβέρνησης φιλόδοξο, αλλά ισχυρίζεται ότι είναι ένας στόχος που θα αγκαλιάσουν οι αγρότες.

«Συναντώ με πολλούς αγρότες στο χωράφι. Ξέρω πόσο νοιάζονται για το περιβάλλον και πόσο επενδύουν σε νέες πρακτικές και νέες τεχνολογίες για να μειώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τις εκπομπές τους», είπε ο Bibeau . «Η ιδέα είναι να παραχθεί η πιο βιώσιμη τροφή στον κόσμο».

Αγροτικές ομάδες, όπως οι Western Canadian Wheat Growers , έχουν πει ότι το ομοσπονδιακό σχέδιο θα μειώσει την παραγωγή των καλλιεργειών, θα μειώσει το εισόδημα για τις αγροτικές οικογένειες και θα αυξήσει τις τιμές των τροφίμων στα καναδικά παντοπωλεία.

Η καναδική κυβέρνηση σχεδιάζει να εφαρμόσει μείωση 30% στις εκπομπές αζώτου έως το 2030, η ίδια πρόταση με την ολλανδική κυβέρνηση που είχε ως αποτέλεσμα συνεχείς μαζικές διαμαρτυρίες από Ολλανδούς αγρότες.

Σε απάντηση, οι Καναδοί αγρότες αρχίζουν να κινητοποιούνται για να υποστηρίξουν τους Ολλανδούς αγρότες και να διαμαρτυρηθούν για το επερχόμενο πρόγραμμα Great Reset του Καναδά .


Εάν η διαμαρτυρία των Ολλανδών αγροτών είναι κάποια ένδειξη, η μαζική αντίσταση που δημιουργείται στον Καναδά θα πρέπει να επιφέρει παρόμοια επίδειξη περιφρόνησης ενάντια στην αιχμαλωτισμένη από την παγκοσμιοποίηση καναδική κυβέρνηση.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ
Οι πληροφορίες και άλλα δεδομένα που δημοσιεύονται στο παρόν άρθρο, μαζί με συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους, είναι καθαρά ενημερωτικά και απολύτως ανεπίσημα.
epiosyinfo.comΕνα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo ως news aggregator ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID