EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Στην Ολλανδια θα ΚΛΕΙΣΟΥΝ 11 200 αγροκτήματα για την επίτευξη των κλιματικών στόχων

Οι αγρότες δεν είναι ευχαριστημένοι με αυτό.


Αν έχετε παρακολουθήσει το ρεπορτάζ μου, πιθανώς γνωρίζετε για τις διαμαρτυρίες που συμβαίνουν στις Κάτω Χώρες. Δεκάδες χιλιάδες αγρότες βγήκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για τους νέους κλιματικούς στόχους που θα αναγκάσουν τους αγρότες να κλείσουν τις φάρμες τους.

Έχουν βάλει φωτιά σε μπάλες σανού σε αυτοκινητόδρομους, έχουν πετάξει κοπριά και έχουν μπλοκάρει ακόμη και κέντρα διανομής σούπερ μάρκετ.Περίπου το 1/5 των γεωργικών εκμεταλλεύσεων θα αναγκαστούν να κλείσουν!

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς που έκανε το υπουργείο Οικονομικών, το επιβλητικό ποσό των 11 200 κτηνοτρόφων θα αναγκαστεί να κλείσει από την κυβέρνηση για να μειώσει τις εκπομπές αζώτου, προκειμένου να τηρηθούν οι ευρωπαϊκοί περιβαλλοντικοί κανόνες. Άλλοι 17 600 κτηνοτρόφοι θα πρέπει να μειώσουν τον αριθμό των ζώων που εκτρέφουν για να επιτύχουν αυτούς τους κλιματικούς στόχους.

Και αυτό είναι κακό. Διότι υπάρχουν περίπου 54 000 γεωργικές εκμεταλλεύσεις στην Ολλανδία, πράγμα που σημαίνει ότι περίπου το 1/5 όλων των γεωργικών εκμεταλλεύσεων θα αναγκαστεί να κλείσει και σχεδόν το 1/3 των γεωργικών εκμεταλλεύσεων θα αναγκαστεί να μειώσει την κλίμακα και να μειώσει το ζωικό κεφάλαιο.

Αυτό σημαίνει ότι χιλιάδες και χιλιάδες αγρότες θα χάσουν τα προς το ζην προκειμένου να επιτευχθούν οι κυβερνητικοί στόχοι για το κλίμα.

Θα αναγκάσουν κυριολεκτικά τους ανθρώπους να χάσουν τα προς το ζην προκειμένου να επιτευχθούν οι κλιματικοί στόχοι. Αυτό είναι τρελό. Και όχι μόνο αυτό, σκεφτείτε όλα τα τρόφιμα που θα χαθούν ως αποτέλεσμα αυτού. Αντιμετωπίζουμε ήδη μια επισιτιστική κρίση λόγω των ουρανοκατέβατων τιμών των λιπασμάτων και της έλλειψης σιτηρών λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

Χρειαζόμαστε περισσότερα τρόφιμα τώρα, όχι λιγότερα! Οι φανατικοί της κλιματικής αλλαγής προσπαθούν να μας γυρίσουν πίσω στον Μεσαίωνα.

Το κράτος σχεδιάζει να αναγκάσει τους αγρότες να πουλήσουν τα αγροκτήματά τους στο κράτος (εξαγοράζοντάς τα). Κρατική έγκριση για την οικειοποίηση των αγροκτημάτων και της γης. Πού έχω ξανακούσει για κάτι τέτοιο…; Ω ναι, στον κομμουνισμό. Σας είπα ότι πρόκειται για Κλιματικό Κομμουνισμό και ότι η Μεγάλη Επαναφορά είναι απλώς μια άλλη λέξη για τον Παγκόσμιο Κομμουνισμό.

Και φαίνεται ότι οι άνθρωποι στην Ολλανδία δεν είναι ευχαριστημένοι με αυτά τα κυβερνητικά σχέδια, καθώς το πολιτικό κόμμα του πρωθυπουργού στην Ολλανδία, το VVD, έχει φτάσει σε νέο ιστορικό χαμηλό στις δημοσκοπήσεις. Αν γίνονταν τώρα εκλογές, θα έχαναν τις 13 από τις 34 έδρες τους στο κοινοβούλιο. Ένα επιβλητικό ποσοστό 7 στους 10 ψηφοφόρους δηλώνουν ότι δεν είναι ικανοποιημένοι με το υπουργικό συμβούλιο του πρωθυπουργού. Εν τω μεταξύ, το νέο κόμμα που ονομάζεται Κίνημα Αγροτών-Πολιτών βρίσκεται τώρα στη δεύτερη θέση των δημοσκοπήσεων.

Οι αγρότες πραγματοποίησαν συνάντηση με την κυβέρνηση την Παρασκευή, ωστόσο ορισμένοι αγρότες δεν είναι ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα και μιλούν για περισσότερες διαμαρτυρίες, με μια ομάδα αγροτών που ισχυρίζεται ότι εκπροσωπεί το 95% της γεωργίας να υπόσχεται τις “πιο σκληρές διαδηλώσεις που έγιναν ποτέ”.


Έτσι, το κράτος σχεδιάζει να αναγκάσει τους αγρότες να κλείσουν τις δουλειές τους με τη δικαιολογία της κλιματικής αλλαγής. Να τους αναγκάσει να πουλήσουν τις φάρμες τους. Ουσιαστικά πρόκειται για μια μορφή κατάσχεσης των μέσων παραγωγής. Είναι ουσιαστικά κομμουνισμός. Κλιματικός κομμουνισμός.

Και όλοι ξέρουμε πώς πήγε αυτό όταν το κράτος έχει κατασχέσει αγροκτήματα στο παρελθόν. Κοιτάξτε τι συνέβη υπό τον Στάλιν στην Ουκρανία ή υπό τον Μάο στην Κίνα.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο άσχημα νέα. Υποθέτω ότι θα έχουμε ολοκαίνουργια εργοστάσια που θα παράγουν σνακ για έντομα. Ή ίσως αποκτήσουμε περισσότερα “βιώσιμα” σούπερ μάρκετ, όπως αυτό με το όνομα Picnic στην Ολλανδία, το οποίο έλαβε επενδύσεις ύψους 600 εκατομμυρίων ευρώ, η πλειοψηφία των οποίων προέρχεται από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates!

Μαντέψτε σε ποιον ανήκει το ίδιο σούπερ μάρκετ; Δεν είναι άλλος από τον αδελφό ενός υπουργού της κυβέρνησης! Αυτό είναι που ονομάζω τεράστια σύμπτωση.
Θα φάτε τα ζωύφια και θα είστε ευτυχισμένοι. Δεν θα σας ανήκει τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι.


Πηγή
ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ
Οι πληροφορίες και άλλα δεδομένα που δημοσιεύονται στο παρόν άρθρο, μαζί με συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους, είναι καθαρά ενημερωτικά και απολύτως ανεπίσημα.
epiosyinfo.comΕνα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo ως news aggregator ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID