EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Με αφορμή τον βιαστή ανηλίκων μπασκίνα, ξετυλίγουμε αποκαλύψεις για την Εγκληματική Οργάνωση ΕΛΑΣ

Ο 53χρονος Ευστράτιος Μυρογιάννης, είναι η ζωντανή απόδειξη ότι η αστυνομία είναι γεμάτη με ψυχασθενείς ανώμαλους. Βέβαια δεν πρόκειται για την πρώτη περίπτωση στα χρονικά, καθώς κάθε τρεις και λίγο διαβάζουμε για κάποιον μπασκίνα που είτε βίασε, είτε χτύπησε τη σύντροφο ή τη γυναίκα του και γενικώς παρουσίασε παραβατική συμπεριφορά.

Η υπόθεση του Μυρογιάννη ωστόσο, έχει την ιδιαιτερότητα που λέγεται «έβαλαν το λύκο να φυλάει τα πρόβατα». Κι αυτό γιατί ήταν και προπονητής πετοσφαίρισης (volleyball) κοριτσιών. Και με τα ΔΕΚΑ δάχτυλα στο μέλι.

Κι ως μπασκίνας, ήταν κι εξπέρ στον εκφοβισμό κι εκβιασμό. Ηξερε ν’ ασκεί και ψυχολογική και σωματική βία. Τόσα χρόνια εκπαίδευσης για την αντιμετώπιση των εγκληματιών, τα εξήντλησε στ’ ανήλικα θύματά του. Ενα από τα πολλά θρασύδειλα κουμάσια που διαθέτει η ΕΛΑΣ.

Εδώ υπάρχει ένα τεράστιο «ΑΛΛΑ»…


Το έγκλημα του Μυρογιάννη είναι ίδιο με αυτό του Λιγνάδη… Πώς άρα γε θα λειτουργήσει η (ανύπαρκτη) «δικαιοσύνη» στην περίπτωση του 53χρονου μπασκίνα; Θ’ αναγνωρίσει το βιασμό (κι όσους ακόμα βιασμούς προκύψουν από την προανάκριση) και θα τον αφήσει ελεύθερο με μία υποτυπώδη εγγύηση, ή θα τον βάλει φυλακή; (αν προλάβει βέβαια λόγω του «Νόμου των Φυλακών»). Οσο να πεις, και μπασκίνας και βιαστής ανηλίκων… θα τύχει «θερμής υποδοχής» σε όποια φυλακή και να πάει…

Τι συμβαίνει με την ΕΛΑΣ;

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να μιλήσουμε ανοιχτά για την ΕΛΑΣ. Ηρθε η ώρα να ξεσκεπάσουμε αυτήν την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ που λειτουργεί με τις ευλογίες του κρατικού μηχανισμού.

Βασίλης Στεφανάκος, ο τελευταίος των «μεγάλων»

Η ΕΛΑΣ, άνετα θα μπορούσε να μπει στον κατάλογο του «Οργανωμένου Εγκλήματος». Είναι κοινό μυστικό στον «κόσμο της νύχτας» ότι οι δολοφονίες Στεφανάκου, Γρίβα, Καπετανάκη κλπ, ενορχηστρώθηκαν από την ΕΛΑΣ. Κι αυτό γιατί το «Οργανωμένο Εγκλημα» στην Ελλάδα, ελέγχεται από την ΕΛΑΣ.

Η διακίνηση ναρκωτικών, η πορνεία, το λαθρεμπόριο όπλων, το λαθρεμπόριο καυσίμων, το λαθρεμπόριο τσιγάρων και πολλά άλλα, ελέγχονται από την ΕΛΑΣ. Κάθε ομάδα «νονών της νύχτας», έχει μέσα μπάτσους.

Την τελευταία δεκαετία, κατασχέθηκαν τόνοι ναρκωτικών. Αφού φωτογραφήθηκαν για τα ΜΜΕ ώστε να φαίνεται ότι η ΕΛΑΣ κάνει δουλειά, αντί να καούν, όπως προβλέπεται, επέστρεψαν στους δρόμους. Κι αυτό δεν είναι κάτι καινούριο. Αυτό συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια. Είθισται βέβαια η ΕΛΑΣ να κρατάει μία ποσότητα ναρκωτικών προκειμένου αυτά να χρησιμοποιούνται σε μυστικές επιχειρήσεις. Ωστόσο, αν και το ποσοστό αυτό όντως κρατείται κι όντως χρησιμοποιείται για τέτοιου είδους επιχειρήσεις, ένα τεράστιο ποσοστό επιστρέφει στα γνωστά στέκια…

Η πρόταση νομιμοποίησης της ινδικής κάνναβης, «σκόνταψε» σε άρνηση της ΕΛΑΣ. Οχι γιατί νοιάζονται για την υγεία μας και το νόμο, αλλά γιατί μια τέτοια νομιμοποίηση θα σήμαινε τεράστια απώλεια κερδών. Κέρδη τα οποία η ΕΛΑΣ μοιράζεται με τους νταβατζήδες της χώρας: τις κυβερνήσεις.

Και μιλώντας για… νταβατζήδες… ΚΑΜΙΑ πόρνη και ΚΑΝΕΝΑ πορνείο δεν μπορεί να δουλέψει αν δε δώσει ποσοστό σε μπάτσους. Το ίδιο και στο λαθρεμπόριο όπλων και καυσίμων. Παντού έλεγχος. Κι αλίμονο σ’ εκείνον που θα θελήσει να δουλέψει πίσω από την πλάτη τους ή που δε θα δώσει ποσοστό… Τον περιμένει είτε σφαίρα στο κεφάλι, είτε φυλακή.

Πρόσφατα ιδρύθηκε μία ομάδα 9 «αδιάφθορων» οι οποίοι προέρχονται από τομείς της ΕΛΑΣ. Συγκεκριμένα πρόκειται για τους τομείς:
  • Διεύθυνση Διαχείρισης και Ανάλυσης Πληροφοριών (Δι.Δ.Α.Π.),
  • Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας,
  • Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος,
  • Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών,
  • Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής,
  • Τμήμα Δίωξης κατά της Ιδιοκτησίας,
  • Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών,
  • Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών
  • Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Η ομάδα αυτή που την αποκαλούν «Task Force» και «Ελληνικό FBI» (η αμερικανιά σ’ όλο της το μεγαλείο), ιδρύθηκε πέρισυ τέτοια περίπου εποχή, με την αιτιολογία ότι η «Ελληνική μαφία» μετακόμισε στα κοσμοπολίτικα νησιά.

Καλό το παραμύθι και με μπόλικους δράκους…

Το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, ποτέ δεν ενοχλήθηκε που στα κοσμοπολίτικα νησιά ένα μπουκαλάκι νερό κοστίζει από 5€ έως και 20€. Ποτέ δεν ενοχλήθηκε που μία ξαπλώστρα ενοικιάζεται από 150€ έως και 500€. Φυσικά, ποτέ δεν το πείραξε που ένα πιάτο με 6 κομμάτια θράψαλο πωλείται ως καλαμάρι και χρεώνεται από 10€ έως 25€… Και να μη συνεχίσω τον κατάλογο που είναι αρκετά μακρύς.

Ενοχλήθηκε που η «ελληνική μαφία» πήγε στα κοσμοπολίτικα νησιά. Τα νησιά που είναι τίγκα στα ναρκωτικά κάθε είδους, χρόνια τώρα. Γνωστοί ηθοποιοί, τραγουδιστές, μεγαλοδημοσιογράφοι και «celebrities», επί σειρά ετών μεταφέρουν τόνους ναρκωτικών. Αλλά ποτέ δεν ενοχλήθηκε κανείς. Κι ενοχλήθηκαν πέρισυ διότι δήθεν η «ελληνική μαφία» ξεκίνησε να κάνει μπίζνα σ’ αυτά τα νησιά…

Ρε ποιον δουλεύετε;

Η ΕΛΑΣ απλώς έστειλε εκπροσώπους ώστε να διασφαλίσει ότι δε θα… ζημιωθεί.

Κι ας δούμε το γιατί.


Κατ’ αρχάς να θυμίσουμε αυτό που γράψαμε σε προηγούμενο άρθρο μας: Ελληνική Μαφία με την απόλυτη έννοια του όρου, πλέον δεν υπάρχει. Πλέον υπάρχουν ομάδες τραμπούκων πρεζέμπορων, χωρίς ήθος και αξιοπρέπεια. Κοινώς ένα τσούρμο κατσαπλιάδων του κοινού ποινικού δικαίου που απλώς έχουν δημιουργήσει σπείρες «φουσκωτών» και «πιστολέρος», οι οποίοι συνεργάζονται με αλβανούς και γεωργιανούς κακοποιούς. Αυτό, δεν αποκαλείται «μαφία»… Ισως σε κάποιο άλλο άρθρο, να αναλύσουμε τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ είναι η μαφία.

Ολα αυτά τα χρόνια, εκτός από αυτούς που αναφέραμε παραπάνω, στα κοσμοπολίτικα νησιά δραστηριοποιούνται αλβανοί, γεωργιανοί και ρουμάνοι έμποροι ναρκωτικών, για τους οποίους ΟΥΔΕΠΟΤΕ ενοχλήθηκε η ΕΛΑΣ. Πολύ σπάνια θα βρεθούν και μέλη της ρωσικής μαφίας, αλλά εκείνοι προτιμούν κυρίως Χαλκιδική, Μακεδονία και Αττική.

Κι ενώ η ΕΛΑΣ δεν ενοχλείται από τους αλλοδαπούς εμπόρους ναρκωτικών που δρουν ανενόχλητοι, ενοχλείται από τους Ελληνες…

Μόνο εγώ βλέπω ανταγωνισμό σε αυτό;

Ακόμα κι η ίδια η νομοθεσία (η οποία πηγάζει από τα βουλευτικά έδρανα), στρέφεται εναντίον των Ελλήνων και υπέρ των αλλοδαπών. Κι αυτό γίνεται αφ’ ενός μεν διότι οι Ελληνες είναι ο πραγματικός κίνδυνος για την Εγκληματική Οργάνωση που λέγεται ΕΛΑΣ κι αφ’ ετέρου διότι οι αλλοδαποί είναι πιο εύκολα ελεγχόμενοι.
Μία ακόμη «σύμπτωση»…

Ενώ μέχρι το 2020 είχαν δολοφονηθεί 30 περίπου μέλη της ελληνικής μαφίας το 2021 η ΕΛΑΣ ανακοινώνει την «Task Force»! Με τη δολοφονία του Βασίλη Σκαφτούρου, έκλεισε ουσιαστικά και το τελευταίο απομεινάρι της ελληνικής μαφίας. Κι όμως, η ΕΛΑΣ συνεχίζει ένα ανθρωποκυνηγητό κατά της «ελληνικής μαφίας», αφήνοντας τους αλλοδαπούς να δρουν ανενόχλητοι!

Γιάννης Σκαφτούρος, γνωστός κι ως «θείος Τζο»

Την ίδια στιγμή, ο Παναγιώτης Βλαστός, βρίσκεται στη φυλακή και δρα ανενόχλητος, αφού όλοι οι αντίπαλοί του έχουν πλέον βγει εκτός μάχης. Οι «κακές γλώσσες» της φυλακής λένε ότι εκείνος ελέγχει την αλβανική μαφία και ταυτόχρονα δρα προς όφελος της ΕΛΑΣ. Κάτι βέβαια, που κανείς δεν τολμά να πει ανοιχτά, διότι ο Βλαστός είναι ο φόβος και τρόμος παρά το ότι ο ίδιος έχει δηλώσει ότι τελείωσε με το έγκλημα…

Το 2020, ο Παναγιώτης Βλαστός «έπεσε στα μαλακά» με την αιτιολογία της καλής διαγωγής στη φυλακή. Κάτι που θυμίζει έντονα για εμάς τους μεγαλύτερης ηλικίας, την περίπτωση του Βαγγέλη Ρωχάμη. Ο Ρωχάμης, ήταν ο «μαιτρ των αποδράσεων», αφού σε όποια φυλακή και αν τον είχαν βάλει, κατάφερνε να δραπετεύει. Κι ενώ κάποιος θα περίμενε ένας τέτοιος άνθρωπος να παραμένει στη φυλακή μέχρι τελευταίας του πνοής, ξαφνικά αποφυλακίζεται το 2000. Ηδη όμως οι φήμες για εκείνον είχαν φουντώσει για τα καλά. Φήμες που έλεγαν ότι τον χρησιμοποίησε το ΠΑΣΟΚ προκειμένου να τον συλλάβουν λίγο πριν τις εκλογές ώστε να υπάρξει θετική ανταπόκριση σε ψήφους.

Η μία φήμη έφερε την άλλη ως ντόμινο, ώσπου τελικά ειπώθηκε ότι ο Βαγγέλης Ρωχάμης ήταν (και είναι) συνεργάτης της ΕΥΠ και εν συνεχεία της ΕΛΑΣ. Φήμες που δεν μπόρεσαν να διασταυρωθούν (και πώς θα μπορούσαν άλλωστε). Ανάλογες φήμες, έχουν αρχίσει και κυκλοφορούν και για τον Παναγιώτη Βλαστό όμως. Το αν ισχύουν ή όχι, δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε. Κύρια αιτιολογία των φημών αυτών, η ευνοϊκή μεταχείριση που απολαμβάνει ο Βλαστός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φυλακές Κορυδαλλού που βρίσκεται ο Παναγιώτης Βλαστός, είναι Δικαστικές. Αυτό σημαίνει ότι οι κρατούμενοι μένουν εκεί ώσπου να εκδικαστεί και να τελεσιδικήσει η υπόθεσή τους. Μετά γίνεται η μεταφορά τους σε άλλο σωφρονιστικό κατάστημα.
Εν κατακλείδι…

Πριν από μερικές εβδομάδες, μιλώντας με ένα φιλικό μου πρόσωπο, παλιό μέλος της ελληνικής μαφίας (και παλιός γνώριμος της αστυνομίας), η συζήτηση ήρθε στην αστυνομία, όπως αναμενόταν άλλωστε. Σε μία στροφή του λόγου του, μου είπε:

«Αδελφέ, δεν υπάρχουν πλέον αστυνομικοί. Κάποτε υπήρχαν. Τώρα η ΕΛΑΣ είναι γεμάτη αληταριά που είναι χειρότεροι από εμάς.»

Πράγματι! Η ΕΛΑΣ έχει γεμίσει από «φουσκωτούς» τραμπούκους, που δε σέβονται κανέναν! Εχει γεμίσει με «πλυμμένους» εγκεφάλους, που νομίζουν ότι μπορούν ατιμώρητοι να χτυπάνε όποιον θέλουν, όποτε θέλουν. Γέμισε με ανθελληνικά εγκληματικά στοιχεία, που ηδονίζονται να τσακίζουν στο ξύλο Ελληνες. Ολα αυτά, θυμίζουν μία ένστολη μαφία. Μία Εγκληματική Οργάνωση που δρα με τις κρατικές ευλογίες.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που τα κρούσματα ενδοοικογενειακής βίας σε οικογένειες αστυνομικών έχουν αυξηθεί κατακόρυφα. Δεν είναι τυχαίο που έναν μπάτσο πλέον τον ξεχωρίζεις μόνο και μόνο από το ύφος 150 καρδιναλίων που έχει όταν κυκλοφορεί χωρίς στολή. Δεν είναι τυχαίο που η ΕΛΑΣ γέμισε με απάνθρωπα κτήνη που μισούν τους Ελληνες.

Εγιναν αυτό ακριβώς που το κράτος ήθελε να γίνουν: οι μπράβοι του καθεστώτος. Μπράβοι που βιάζουν, κλέβουν, πουλάνε ναρκωτικά, τραμπουκίζουν, κάποιοι εργάζονται κι ως «πόρτα» σε νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, άλλοι είναι νταβατζήδες σε πορνεία, άλλοι ελέγχουν τα γνωστά μας «φρουτάκια» και γενικώς δρουν ως Οργανωμένο Εγκλημα που στην τελική θέλει να αφανίσει τον ντόπιο «ανταγωνισμό».

Δε θα σας κρύψω ότι κάποτε, όταν ήμουν παιδί, ήθελα να γίνω αστυνομικός και συγκεκριμένα να μπω στη Δίωξη Ναρκωτικών, καθώς μισώ τους εμπόρους και σιχαίνομαι τα ναρκωτικά. Μεγαλώνοντας όμως, οι συναναστροφές μου με μπάτσους μου έδειξαν ΟΛΗ τη βρώμα που υπάρχει στο κύκλωμα. Ετσι τους σιχάθηκα. Και κάθε χρόνος που περνάει, αντί να γίνονται καλύτερα τα πράγματα, γίνονται χειρότερα.

Η ΕΛΑΣ πλέον, είναι ένα καρκίνωμα που χρειάζεται άμεση αναδιάρθρωση εκ βάθρων.


Πηγή
ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ
Οι πληροφορίες και άλλα δεδομένα που δημοσιεύονται στο παρόν άρθρο, μαζί με συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους, είναι καθαρά ενημερωτικά και απολύτως ανεπίσημα.
epiosyinfo.comΕνα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo ως news aggregator ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID