EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Νέα έκθεση του Lancet υποδηλώνει ότι το COVID προήλθε από αμερικανικό εργαστήριο

Μια νέα έκθεση του κορυφαίου ιατρικού περιοδικού παγκοσμίως Lancet υποδεικνύει ότι ο ιός COVID-19 προέρχεται πιθανότατα από ένα εργαστήριο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μέχρι σήμερα, οι περισσότερες εικασίες σχετικά με την προέλευση της πανδημίας επικεντρώνονταν στο εργαστήριο Wuhan στην Κίνα.

Ωστόσο, οι επιστήμονες ισχυρίζονται τώρα ότι το Sars-Cov-2 θα μπορούσε να έχει διαρρεύσει από ένα αμερικανικό εργαστήριο “κατά λάθος”.

Summit.news αναφέρει: Η έκθεση αναφέρει ότι “ανεξάρτητοι ερευνητές δεν έχουν ακόμη ερευνήσει” τα αμερικανικά εργαστήρια και ότι τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας “αντιστέκονται στην αποκάλυψη λεπτομερειών” των εργασιών τους.

Παρά τα στοιχεία που παρουσιάζονται στο ερευνητικό έγγραφο, το Lancet εξακολουθεί να αντιμετωπίζει αντιδράσεις για την άρνησή του να λάβει μέτρα κατά του οικονομολόγου καθηγητή Jeffrey Sachs, ο οποίος συμμετείχε στην έρευνα για τη δημοσίευση.

Κατά τη διάρκεια ενός podcast που φιλοξένησε ο Robert F Kennedy, Jr, ο Sachs δήλωσε ότι ήταν “αρκετά πεπεισμένος” ότι το COVID “βγήκε από ένα αμερικανικό εργαστήριο βιοτεχνολογίας, όχι από τη φύση”.

Η καθηγήτρια Angela Rasmussen υποστήριξε ότι η εμφάνιση του Sachs στο podcast “υπονομεύει τη σοβαρότητα της αποστολής της Επιτροπής Lancet σε σημείο που να την αναιρεί πλήρως”.

Ωστόσο, ο καθηγητής Sachs δήλωσε στην Telegraph ότι εμμένει στα αρχικά του συμπεράσματα.

“Όλοι έχουν υπογράψει το τελικό κείμενο. Το ζήτημα μιας πιθανής εργαστηριακής απελευθέρωσης αφορά κυρίως το ζήτημα της κοινής εργασίας ΗΠΑ-Κίνας που βρισκόταν σε εξέλιξη σχετικά με τους ιούς τύπου Sars”, δήλωσε.

Αν και υπάρχουν πολλά στοιχεία που υποδηλώνουν ότι ο ιός διέρρευσε από το εργαστήριο της Γουχάν, η αντίδραση της Κίνας στην πανδημία δεν έχει πολύ νόημα σε αυτό το πλαίσιο.

Εάν η Κίνα διέρρευσε τον ιό σκόπιμα ή κατά λάθος, γιατί το Πεκίνο εξακολουθεί να ακολουθεί μια καταστροφική πολιτική “μηδενικού ΚΟΒΙΔΙΟΥ”, αποκλείοντας ολόκληρες πόλεις μέχρι σήμερα, διακινδυνεύοντας ταραχώδεις εσωτερικές αναταραχές και βλάπτοντας σοβαρά την ίδια του την οικονομία;

Εν τω μεταξύ, όπως διερευνούμε στο παρακάτω βίντεο, οι κυβερνήσεις στη Δύση εξακολουθούν να είναι πολύ πρόθυμες να χρησιμοποιήσουν κάθε δυνατή μέθοδο για να πείσουν το κοινό να μην εμπλακεί σε οποιεσδήποτε “θεωρίες συνωμοσίας” σχετικά με το COVID ή τα εμβόλια.

Πηγή
ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ
Οι πληροφορίες και άλλα δεδομένα που δημοσιεύονται στο παρόν άρθρο, μαζί με συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους, είναι καθαρά ενημερωτικά και απολύτως ανεπίσημα.
epiosyinfo.comΕνα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo ως news aggregator ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID