EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Γιατί η ΝΔ δεν διέγραψε τον παιδοβιαστή αλλά ανέστειλε την ιδιότητα μέλους

Η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου

Αίσθηση προκάλεσε το χθεσινό σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου, ο οποίος κατά την διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, παραδέχτηκε ότι ο 53χρονος, ο οποίος συνελήφθη για βιασμό και εκπόρνευση της 12χρονης από τον Κολωνό, ήταν μέλος της ΝΔ και η ιδιότητά του έχει ανασταλεί.

Σήμερα, στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραμέρος ρώτησε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο γιατί το κόμμα ανέστειλε την ιδιότητα μέλους του 53χρονου και δεν προχώρησε απευθείας στην διαγραφή του.

Αμήχανος, ο Οικονόμου απάντησε στον δημοσιογράφο: «Αυτό είναι στην ουσία, μην κολλάμε στα τυπικά».




Πηγή: Το διαβάσαμε εδώ





ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ
Οι πληροφορίες και άλλα δεδομένα που δημοσιεύονται στο παρόν άρθρο, μαζί με συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους, είναι καθαρά ενημερωτικά και απολύτως ανεπίσημα.
epiosyinfo.com



Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo ως news aggregator ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID