EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Αποστόλου : Καραμανλής – Σγουρός στην “Αγιά Σοφιά” και η κυβερνητική επικίνδυνη μικροψυχία.

Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022 έγιναν τα επίσημα εγκαίνια κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, που φέρει την ονομασία Αγιά Σοφιά! Ενός υπέροχου από κάθε άποψη γηπέδου που μονοπώλησε αυτές τις ημέρες τα ΜΜΕ! Ένα εμβληματικό γήπεδο, στην θέση του παλαιού, που μόνο ο Δημήτρης Μελισσανίδης μπορούσε να φτιάξει! Υλοποιώντας τα όνειρα εκατομμυρίων Ενωσιτών, που μεγάλωσαν σε αυτόν τον ιστορικό χώρο και των οποίων οι καρδιές ράγισαν όταν το γήπεδο γκρεμιζόταν, μετατρέποντας τους φιλάθλους της ΑΕΚ σε νεοπρόσφυγες!

Αξίζουν χίλια μπράβο στον Δημήτρη Μελισσανίδη και του τα απευθύνω εγώ προσωπικά, που του τα έχω σούρει πολλές φορές, για τα της κακής διαχείρισης του έμψυχου δυναμικού της ποδοσφαιρικής ομάδας, με αμέτρητες κακές επιλογές!

Οι πολέμιοι αυτής της κατασκευής ήταν πάρα πολλοί! Οι οποίοι κατέχοντας κάποια θέση με αμέτρητο μίσος προσπάθησαν να σταματήσουν αυτήν την κατασκευή, απαραίτητη γενικότερα στο ανέβασμα του προϊόντος στην Ελλάδα!

Αλλά αυτοί οι μικρόψυχοι, οι περίεργοι, δεν σταμάτησαν και ούτε θα σταματήσουν να δείχνουν το μικρό ανάστημά τους!

Μια ημέρα λοιπόν πριν τα επίσημα εγκαίνια του γηπέδου Αγιά Σοφιά έβγαλαν δηλητήριο με Δελτίο Τύπου που εξέδωσαν για τον δικέφαλο αετό που κοσμεί την είσοδο του γηπέδου! Είναι το Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών, που εκ του νόμου είναι ο επίσημος σύμβουλος του Κράτους (Υπουργείου Πολιτισμού) για την τέχνη στον δημόσιο χώρο!

Έτσι είδαν, ότι ο περίτεχνος δικέφαλος αετός εκφράζει εθνικισμό, εκφράζει αισθήματα αλυτρωτισμού! Μας λένε, ότι ο δικέφαλος αετός “παριστάνει έναν εστεμμένο δικέφαλο αετό με τα δυο κεφάλια σε στάση επίθεσης με ανοιχτά ράμφη”!

Για κοίτα να δεις! Τα ίδια λέει και ο τουρκικός Τύπος, που πολύ ενοχλήθηκε από όλα όσα εκφράζει αυτή η κατασκευή! 

Το θέμα μας όμως είναι γιατί ενοχλήθηκε τόσο πολύ ένας οργανισμός, ένα επιμελητήριο, που αντιπροσωπεύει το Κράτος, την κυβέρνηση, παρουσιάζοντας για άλλη μια φορά δουλική στάση απέναντι στην Τουρκία!

Καταθέτοντας για άλλη μια φορά μια επικίνδυνη εθνικά άποψη και θέση!

Ωστόσο δεν είδαμε να εκθειάζουν το Μουσείο του προσφυγικού Πολιτισμού και το οποίο θα είναι ένας φωτεινός φάρος, μνήμης, γνώσης, μάθησης, για όλους τους Έλληνες!

Βέβαια υπάρχει μεγάλη πίκρα και την οποία κατανοούμε,  στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, αφού ο εκπρόσωπός της στα εγκαίνια του γηπέδου Αγιά Σοφιά, Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης πέρασε τελείως απαρατήρητος από τις χιλιάδες Ενωσίτες που παραβρέθηκαν εκεί και από το γεγονός πως ο Πρόεδρος της ΑΕΚ δεν τον ανέφερε στον λόγο του!  

Αντίθετα ανέφερε και ευχαρίστησε για την εκεί παρουσία του, τον πρώην Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της ΝΔ, τον πραγματικό “ιδιοκτήτη” της γαλάζιας πολυκατοικίας, Κώστα Καραμανλή!

Μια παρουσία, που ήταν τελείως αδύνατον να μην δημιουργήσει διάφορους συνειρμούς! Μια μεγαλοπρεπής παρουσία, που επευφημήθηκε έντονα!

Βγάζοντας ταυτόχρονα και την αποστροφή της κοινωνίας – για άλλη μια φορά – προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη!

Όμως, άλλο ένα πολιτικό μήνυμα έβγαλε ο λαός της ΑΕΚ την Παρασκευή το βράδυ! Επευφήμησε τον πρώην Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό και ο οποίος έθεσε τον θεμελιώδη λίθο για να δρομολογηθεί η κατασκευή της Αγιά Σοφιάς με τη διάθεση των χρημάτων της Περιφέρειας! Που σήμερα οικειοποιούνται άλλοι αυτήν την ολοκλήρωση αυτού του οράματος!!


Πηγή: Το διαβάσαμε εδώ

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ
Οι πληροφορίες και άλλα δεδομένα που δημοσιεύονται στο παρόν άρθρο, μαζί με συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους, είναι καθαρά ενημερωτικά και απολύτως ανεπίσημα.
epiosyinfo.comΕνα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo ως news aggregator ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID