EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Γερμανίδα Ευρωβουλευτής Δρ. Βιολόγος: ”εμβρυοκτόνος η Pfizer, έθαψαν μελέτη που δείχνει ότι στο 83% των εμβολιασμένων εγκύων γυναικών πέθαναν τα έμβρυα.” BINTEO

Σκάνδαλο: Η αντιπρόσωπος της Pfizer αναγνώρισε στο Ευρωκοινοβούλιο ότι το εμβόλιο δεν δοκιμάστηκε επί της πρόληψης της μετάδοσης! ΜΑΖΙΚΟ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΛΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΦΑΝΤΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ!!! Πράσινοι: Αν δεν εμφανιστεί να του απαγορευθεί η πρόσβαση στο Ευρωκοινοβούλιο στο μέλλον!
 

Αποκαλύψεις χθες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στην σύσκεψη για Pfizer. Στις 10 Οκτώβρη έγινε ακρόαση της Pfizer για τα επίμαχα SMS, για αποτελεσματικότητα εμβολίου της, για τις τιμές του, και τις κλινικές δοκιμές στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από την Επιτροπή covid. Η Γερμανίδα Ευρωβουλευτής Δρ Sylvia Limmer καταγγέλει: “Θάψατε την κλινική μελέτη σε έγκυες γυναίκες και νεκρά έμβρυα! Το 83% των (εμβολιασμένων) εγκύων γυναικών σε αυτήν τη μελέτη έχασαν τα έμβρυά τους”.

” Στις 100 γυναίκες που εμβολιάστηκαν πριν το πρώτο τρίμηνο το 83% αυτών των γυναικών έχασαν τα έμβρυά τους. “Η εταιρεία Pfizer είχε ακρόαση χθες από τους ευρωβουλευτές.

Η Δρ S. Limmer είναι βιολόγος σε εταιρεία βιοτεχνολογίας που ειδικεύεται στην ανάπτυξη μεθόδων και φαρμάκων (RNAi therapeutics) & Επικεφαλής του τμήματος κυτταρικής βιολογίας.2.N. Dupont-Aignan Πρόεδρος του Κόμματος Debout la France, βουλευτής γαλλικού Κοινοβουλίου υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές:

”Kαταλαβαίνουμε καλά γιατί ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer (Αλβέρτος Μπουρλά) αρνήθηκε την ακρόαση από τον Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Η αντιπρόσωπος της Pfizer αναγνώρισε ότι το εμβόλιο της δεν δοκιμάστηκε επί της πρόληψης της μετάδοσης. Το όλοι οι εμβολιασμένοι ,είναι όλοι προστατευμένοι ήταν ένα ψέμα !Ένα νέο σκάνδαλο”

Mετά από αυτήν την αποκάλυψη όλοι οι σε αναστολή εργασίας οφείλουν να επανέλθουν σύμφωνα με άλλο Γάλλο πολιτικό πρόεδρο του Κόμματος les Patriotes.R. ROOS (Eυρωβουλευτής Ολλανδός) ”κατά μια ακρόαση για το covid μια διευθύντρια της Pfizer μου ομολόγησε ότι” ως τη στιγμή της εισαγωγής του το εμβόλιο δεν είχε δοκιμαστεί ποτέ για το αν σταματάει την μετάδοση του ιού. Αυτό καταργεί κάθε νομική βάση του διαβατηρίου κόβιντ που οδήγησε σε μια μαζική θεσμική διάκριση.. το βρίσκω εγκληματικό και σκανδαλώδες.

Δείτε το βίντεο ως το τέλος ” Στο βίντεο φαίνεται ο ευρωβουλευτής να ρωτάει την επιτετραμμένη της Pfizer την Janine Small, Πρόεδρο των International Markets..

– To εμβόλιο covid της Pfizer δοκιμάστηκε για το αν σταματάει τη μετάδοση του ιού πριν την άφιξή του στην αγορά;

–Όχι… εσείς ξέρετε…Oφείλαμε να προχωρήσουμε στην ταχύτητα της επιστήμης για να καταλάβουμε αυτό που πραγματικά συμβαίνει στην αγορά.

Σε άλλη αποστροφή του λόγου της η ίδια παραδέχθηκε ”πήραμε μεγάλα ρίσκα.”
Στις 10 Οκτώβρη έγινε ακρόαση της Pfizer για τα επίμαχα SMS, για αποτελεσματικότητα εμβολίου της, για τις τιμές του, και τις κλινικές δοκιμές στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από την Επιτροπή covid.

3. Ο Μπουρλά άφαντος και δέχθηκε γι αυτό δριμύτατη κριτική από Επιτροπή.ΜΑΖΙΚΟ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΛΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΦΑΝΤΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ!!!

R. ROOS (Eυρωβουλευτής Ολλανδός) ”Γιατί αφού θέλετε τη διαφάνεια ο Δ Σ της Pfizer δεν εμφανίστηκε σήμερα να δώσει προσωπικά εξηγήσεις στην Επιτροπή όταν κέρδισε εκατομμύρια στην πλάτη των Ευρωπαίων πολιτών; ήταν προσωπικά εμπλεκόμενος στις διαπραγματεύσεις συμβολαίου μέσω SMS με την κ. von der Leyen, Πρόεδρο της Επιτροπής. Να γιατί η παρουσία του είναι ουσιαστική εδώ.”.

H Eυρωβουλευτής των Πρασίνων η Michèle Rivasi: ζητώ από την Πρόεδρο επίσημα να επαναπροσκαλέσει τον Μπουρλά για να μπορέσει να εξηγηθεί γι αυτό που μας λέει η Cour des comptes européenne γιατί η έκθεση της είναι πολύ συγκεκριμένη. Έχουμε πολύ συγκεκριμένα πράγματα να τον ρωτήσουμε. Κι αν δεν έρθει θα κάνουμε όπως με την Monsanto. Δηλ. η Pfizer δεν θα έχει πρόσβαση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Αυτή είναι επίσημα η πρόταση των Πρασίνων και λέμε ότι αν αυτός δεν θέλει να έρθει ν λογοδοτήσει στην Επιτροπή μας τότε η Pfizer τότε η Pfizer δεν θα υπολογίζεται ως ένα lobby στο επίπεδο του κοινοβουλίου.

Πηγή: Το διαβάσαμε εδώΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ
Οι πληροφορίες και άλλα δεδομένα που δημοσιεύονται στο παρόν άρθρο, μαζί με συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους, είναι καθαρά ενημερωτικά και απολύτως ανεπίσημα.
epiosyinfo.comΕνα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo ως news aggregator ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID