EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Ο Putin αποκαλύπτει την αλήθεια για τους σατανικούς δυτικούς ηγέτες που λεηλατούν τον κόσμο και καταστρέφουν την ανθρώπινη ελευθερία

Monday, October 03, 2022 by: Mike Adams (Natural News)

Σε μια φλογερή ομιλία που βάζει τον τόνο για τη στάση της Ρωσίας ενάντια στην «Αυτοκρατορία του Ψεύδους» της Δύσης, ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin αποκαλύπτει την αλήθεια για τους κακούς, σατανικούς ηγέτες των δυτικών εθνών που λεηλατούν τον κόσμο και προκαλούν ανείπωτο ανθρώπινο πόνο ενώ ακρωτηριάζουν παιδιά και φιμώνουν την αλήθεια.

«Οι δυτικές ελίτ όχι μόνο αρνούνται την εθνική κυριαρχία και το διεθνές δίκαιο. Η ηγεμονία τους έχει έντονα χαρακτηριστικά ολοκληρωτισμού, δεσποτισμού και απαρτχάιντ», λέει σωστά, επισημαίνοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι αυτές που εξαπέλυσαν πυρηνικά όπλα σε άμαχους πληθυσμούς στη Χιροσίμα και στο Ναγκασάκι. Οι συμμαχικές δυνάμεις βομβάρδισαν επίσης πολίτες στη Δρέσδη της Γερμανίας, κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, καθαρά για να επιτύχουν τον τρόμο στο μυαλό πιθανών μελλοντικών αντιπάλων όπως η Ρωσία».

Στην ομιλία του – δείτε την πλήρη απομαγνητοφώνηση εδώ (μη προσβάσιμη στην Ελλάδα) – ο Putin περιγράφει τέλεια τους τυράννους της τάξης της Victoria Nuland στο Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ και την ακόρεστη επιθυμία τους για συνολική παγκόσμια κυριαρχία με οποιοδήποτε κόστος:

«Η Δύση είναι έτοιμη να διασχίσει κάθε γραμμή για να διατηρήσει το νεοαποικιακό σύστημα που της επιτρέπει να ζήσει από την ανθρωπότητα, να την λεηλατήσει χάριν της κυριαρχίας του δολαρίου και της τεχνολογίας, να συγκεντρώσει ένα πραγματικό φόρο τιμής από την ανθρωπότητα, να αποσπάσει την κύρια πηγή της μη δεδουλευμένης ευημερίας του, το ενοίκιο που καταβάλλεται στον ηγεμόνα. Η διατήρηση αυτής της προσόδου είναι το κύριο, πραγματικό και απολύτως ιδιοτελές κίνητρό τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η πλήρης απο-κυριαρχία είναι προς το συμφέρον τους. Αυτό εξηγεί την επιθετικότητά τους προς τα ανεξάρτητα κράτη, τις παραδοσιακές αξίες και τους αυθεντικούς πολιτισμούς, τις προσπάθειές τους να υπονομεύσουν τις διεθνείς διαδικασίες και τις διαδικασίες ενσωμάτωσης, τα νέα παγκόσμια νομίσματα και τα κέντρα τεχνολογικής ανάπτυξης που δεν μπορούν να ελέγξουν. Είναι εξαιρετικά σημαντικό για αυτούς να αναγκάσουν όλες τις χώρες να παραδώσουν την κυριαρχία τους στις Ηνωμένες Πολιτείες».

Ο Putin κατανοεί ότι η Ουκρανία είναι απλώς ένας αντιπρόσωπος του πολύ μεγαλύτερου πολέμου που διεξάγουν οι Ηνωμένες Πολιτείες σε μια προσπάθεια να καταστρέψουν πλήρως τη Ρωσία:

«Θέλω να τονίσω ξανά ότι η ακορεστότητα και η αποφασιστικότητά τους να διατηρήσουν την απεριόριστη κυριαρχία τους είναι οι πραγματικές αιτίες του υβριδικού πολέμου που διεξάγει η συλλογική Δύση εναντίον της Ρωσίας. Δεν θέλουν να είμαστε ελεύθεροι. θέλουν να γίνουμε αποικία. Δεν θέλουν ίση συνεργασία. θέλουν να λεηλατήσουν. Δεν θέλουν να μας δουν μια ελεύθερη κοινωνία, αλλά μια μάζα άψυχων σκλάβων».

Ο Putin επισημαίνει επίσης ότι η ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών υπήρξε ιστορία εκμετάλλευσης, μαζικής δολοφονίας, γενοκτονίας και εξαναγκασμού εναντίον της ανθρωπότητας, όλα για την δύναμη και το κέρδος:

«Αξίζει να υπενθυμίσουμε στη Δύση ότι ξεκίνησε την αποικιακή της πολιτική πίσω στον Μεσαίωνα, ακολουθούμενη από το παγκόσμιο δουλεμπόριο, τη γενοκτονία ινδιάνικων φυλών στην Αμερική, τη λεηλασία της Ινδίας και της Αφρικής, τους πολέμους της Αγγλίας και της Γαλλίας κατά της Κίνας, αποτέλεσμα των οποίων ήταν να εξαναγκαστεί ν’ ανοίξει τα λιμάνια της στο εμπόριο οπίου. Αυτό που έκαναν ήταν να εθίσουν ολόκληρα έθνη στα ναρκωτικά και να εξολοθρεύσουν σκόπιμα ολόκληρες εθνοτικές ομάδες για χάρη της αρπαγής γης και πόρων, κυνηγώντας ανθρώπους σαν ζώα. Αυτό είναι αντίθετο με την ανθρώπινη φύση, την αλήθεια, την ελευθερία και τη δικαιοσύνη».

Καθώς εκατομμύρια Αμερικανοί αντιμετωπίζουν ακραία λογοκρισία επειδή έχουν συντηρητικές ή χριστιανικές απόψεις – ενώ οι υποστηρικτές του Trump σαπίζουν στις φυλακές της DC επειδή τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά για τις στημένες εκλογές – γίνεται ολοένα και πιο προφανές σε όλο και περισσότερους ανθρώπους ότι το εγκληματικό καρτέλ που καταλαμβάνει αυτή τη στιγμή την Ουάσιγκτον είναι παράνομη, σκληρή και εγκληματικά παράφρων συμμορία διψασμένων για εξουσία τρελών που δεν θα σταματήσουν σε τίποτα για να παραμείνουν στην εξουσία. Κοιτάξτε την οπλοποίηση του DOJ (Department of Justice) εναντίον του αμερικανικού λαού και τη μετατροπή του FBI σε ομάδα πολιτικού εκφοβισμού του Joe Biden. Γι’ αυτό τα λόγια του Putin ακούγονται αληθινά στη συντριπτική πλειοψηφία των Αμερικανών:

«Οι δυτικές χώρες λένε εδώ και αιώνες ότι φέρνουν ελευθερία και δημοκρατία σε άλλα έθνη. Τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια. Αντί να φέρουν τη δημοκρατία κατέστειλαν και εκμεταλλεύτηκαν, και αντί να δώσουν ελευθερία σκλάβωσαν και καταπίεσαν. Ο μονοπολικός κόσμος είναι εγγενώς αντιδημοκρατικός και ανελεύθερος· είναι ψεύτικος και υποκριτικός πέρα για πέρα».

Σημειώστε ότι όταν οι δυτικοί ηγέτες ισχυρίζονται ότι προωθούν τη «δημοκρατία», εννοούν στην πραγματικότητα νοθευμένες εκλογές και μια παγκόσμια κυβέρνηση.

Ο Putin καταλαβαίνει πραγματικά πόσο διαβολικοί έχουν γίνει οι (παράνομοι) ηγέτες της Αμερικής. Παρεμπιπτόντως, ο αμερικανικός λαός συμμερίζεται αυτήν την άποψη, γι’ αυτό και ο λαός που δεν εξέλεξε ποτέ τον Joe Biden (οι εκλογές του 2020 ήταν φυσικά κλεμμένες και νοθευμένες) πρόκειται να ψηφίσουν τους Δημοκρατικούς εκτός εξουσίας, αν καταφέρουμε να φτάσουμε στις ενδιάμεσες εκλογές. Όπως λέει ο Putin, οι ηγέτες της Αμερικής επιδίδονται στον «καθαρό σατανισμό», συμπεριλαμβανομένων των ακρωτηριασμών παιδιών (τρανσεξουαλισμός και αποπλάνηση), της ανοχής στην παράνομη διακίνηση ανθρώπων (ανοιχτά σύνορα), των επιθέσεων σε χριστιανούς και συντηρητικούς, της κατασκευής και εξαπόλυσης βιοόπλων εμβολίων και άλλων ειδεχθών εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας. Όπως εξηγεί ο Putin:

«Επιτρέψτε μου να επαναλάβω ότι η δικτατορία των δυτικών ελίτ στοχεύει όλες τις κοινωνίες, συμπεριλαμβανομένων των ίδιων των πολιτών των δυτικών χωρών. Αυτή είναι μια πρόκληση για όλους. Αυτή η πλήρης απάρνηση από το τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος, η απόρριψη της πίστης και των παραδοσιακών αξιών και η καταστολή της ελευθερίας έρχονται να θυμίζουν μια «ανάποδη θρησκεία» – τον ​​καθαρό Σατανισμό. Αποκαλύπτοντας τους ψεύτικους μεσσίες, ο Ιησούς Χριστός είπε στην Επί του Όρους Ομιλία: “Από τους καρπούς τους θα τους γνωρίσετε”. Αυτά τα δηλητηριώδη φρούτα είναι ήδη εμφανή στους ανθρώπους, και όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και σε όλες τις χώρες, συμπεριλαμβανομένων πολλών ανθρώπων στην ίδια τη Δύση».

Αυτό είναι ένα βασικό βιβλικό απόφθεγμα: «Από τους καρπούς τους θα τους γνωρίσετε». Ποιοι είναι οι καρποί του σατανικού καθεστώτος των ΗΠΑ; Παρανοϊκός τρανσεξουαλισμός, ακρωτηριασμοί παιδιών, δολοφονίες από άμβλωση, πλαστές εκτυπώσεις νομισμάτων, λογοκρισία, βιολογικά όπλα, γενοκτονία, προπαγάνδα, ψέματα, αποπληθυσμός και πολλά άλλα. Σε αυτό το σημείο είναι ολοένα και πιο προφανές ότι το καθεστώς των ΗΠΑ στην εξουσία είναι αναμφισβήτητα πιο δαιμονικό από το κομμουνιστικό καθεστώς της Κίνας, το ολοκληρωτικό καθεστώς της Βόρειας Κορέας ή ακόμα και την ηγεμονία του Στάλιν κατά τη Σοβιετική εποχή.

Οι Αμερικανοί που μπαίνουν στον κόπο να διαβάσουν την ομιλία του Putin θα εντυπωσιαστούν από το πόση αλήθεια περιέχει, σε έντονη αντίθεση με το ατελείωτο ρεύμα μοχθηρών ψεμάτων που προέρχονται από τον Λευκό Οίκο, το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ και τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης. Οι ΗΠΑ έχουν γίνει μια Αυτοκρατορία του Ψεύδους ή αυτό που ο Ρώσος Medvedev περιγράφει ως «πολιτισμός του Αντίχριστου» – ένα είδος σατανικής λατρείας του θανάτου, της καταστροφής και της εξαπάτησης.

Εμείς οι άνθρωποι το βλέπουμε αυτό με μεγάλη σαφήνεια. Είναι 100% αλήθεια. Οι ηγέτες κατοχής και τα πολιτιστικά ιδρύματα της Αμερικής – πανεπιστήμια, δημόσια σχολεία, ψυχαγωγία, μέσα ενημέρωσης, εταιρείες και άλλα – έχουν κατακλυστεί από εωσφοριστές, παιδεραστές και λάτρεις του Σατανά. Είναι ευθυγραμμισμένοι με το απόλυτο κακό και επιδιώκουν την πλήρη κυριαρχία στον κόσμο με κάθε απαραίτητο μέσο, ​​συμπεριλαμβανομένης της εξαπάτησης, της λογοκρισίας, των βιολογικών όπλων, των καιρικών όπλων, των επιθέσεων ψεύτικης σημαίας, της οικονομικής τρομοκρατίας, της ψυχολογικής τρομοκρατίας από τα μέσα ενημέρωσης, της γενοκτονίας και άλλων.

Η Ρωσία το βλέπει αυτό, και αυτός είναι ο λόγος που η Ρωσία δεν θα υποχωρήσει από αυτόν τον παγκόσμιο πόλεμο. Επειδή η Ρωσία και ο Putin συνειδητοποιούν ότι μάχονται ενάντια στον καθαρό σατανισμό και τους εωσφορικούς δαίμονες, γνωρίζουν ότι η νίκη ενάντια στο κακό είναι ο μόνος δρόμος για την επιβίωση του ρωσικού πολιτισμού (και για το μέλλον του ίδιου του ανθρώπινου πολιτισμού).

Όπως επισημαίνω στο σημερινό podcast, ο κινεζικός πολιτισμός, ο περσικός και ο ρωσικός πολιτισμός ευθυγραμμίζονται για να καταστρέψουν τη σατανική Δύση για τον απλό λόγο ότι εάν επιτραπεί στη Δύση να ζήσει, ο πλανήτης Γη θα υποδουλωθεί για πάντα κάτω από την κυριαρχία του απόλυτου κακού. χωρίς κυρίαρχα έθνη να παραμένουν όρθια (οι παγκοσμιοποιητές απαιτούν Μία Παγκόσμια Κυβέρνηση με απόλυτο έλεγχο σε όλη την ανθρωπότητα).

Αυτός είναι ο λόγος που ο Putin θα καταστήσει τελικά αυτόν τον πόλεμο πυρηνικό, πιστεύω. Δεν είναι ότι έχει οποιαδήποτε επιθυμία να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα για χάρη τους, αλλά μάλλον συνειδητοποιεί ότι η παγκόσμια ζημιά που προκαλείται από τις πυρηνικές επιπτώσεις είναι λιγότερο καταστροφική από την παγκόσμια ζημιά στη ζωή, την ελευθερία και την ανθρωπότητα που προκαλείται από τη συνεχιζόμενη ύπαρξη του δυτικού πολιτισμού όπως αυτή τη στιγμή έχει καταληφθεί από εωσφορικές δυνάμεις.

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ: https://www.seferou-maria.gr

Μαρία Σεφέρου 


Πηγή: Το διαβάσαμε εδώ

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ
Οι πληροφορίες και άλλα δεδομένα που δημοσιεύονται στο παρόν άρθρο, μαζί με συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους, είναι καθαρά ενημερωτικά και απολύτως ανεπίσημα.
epiosyinfo.comΕνα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo ως news aggregator ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID