EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

«Δολοφονικοί υποκριτές»: Η Atlantic προτείνει «αμνηστία» για τους πανδημικούς αυταρχικούς

Γράφει ο Tyler Durden

Η εφημερίδα The Atlantic δέχτηκε πυρά για την άποψη ότι όλες οι τρομερές αποφάσεις της εποχής της πανδημίας σχετικά με τα λουκέτα, το κλείσιμο των σχολείων, τη συγκάλυψη και την τιμωρία μιας ολόκληρης κατηγορίας ανθρώπων που αμφισβήτησαν την αποτελεσματικότητα και τη σοφία της λήψης ενός βιαστικού, πειραματικού εμβολίου – για έναν ιό με ποσοστό επιβίωσης 99% στους περισσότερους, θα πρέπει να είναι παρελθόν.

«Πρέπει να συγχωρήσουμε ο ένας τον άλλον για όσα κάναμε και είπαμε όταν ήμασταν στο σκοτάδι για το COVID», γράφει η καθηγήτρια του Brown Emily Oster – μια τεράστια υπέρμαχος του κλειδώματος, η οποία τώρα εκλιπαρεί για έλεος από τους κάποτε αποκλεισμένους.

«Ας αναγνωρίσουμε ότι κάναμε περίπλοκες επιλογές μπροστά σε μια βαθιά αβεβαιότητα και, στη συνέχεια, ας προσπαθήσουμε να συνεργαστούμε για να χτίσουμε και να προχωρήσουμε μπροστά», συνεχίζει.

Μόνο που δεν ήταν «στο σκοτάδι» για την Covid. Υπήρχαν πολυάριθμες πηγές που επισήμαναν την πραγματική επιστήμη που ερχόταν σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς της εντολής, και εσκεμμένα αποσιωπήθηκαν από μια τεράστια εκστρατεία στα μέσα ενημέρωσης. Τα στοιχεία δείχνουν ότι οι πλατφόρμες των μέσων ενημέρωσης συνεργάστηκαν με τη Μεγάλη Τεχνολογία, το CDC και τη διοίκηση Μπάιντεν. Δεν ήταν ένα απλό θέμα υπερβολικής αντίδρασης, υπήρξε συνεννόηση για την εξάλειψη κάθε αντιπληροφόρησης.

Καλή προσπάθεια, Emily.

Όπως το θέτει ο Michael P. Senger της Daily Sceptic: «Υπάρχουν πολλά λάθη εδώ. Πρώτον, όχι, δεν μπορείτε να υποστηρίζετε πολιτικές που προκαλούν εξαιρετική ζημιά σε άλλους, παρά τη θέλησή τους, και μετά να λέτε: «Δεν ξέραμε τίποτα καλύτερο εκείνη την εποχή!». Η άγνοια δεν λειτουργεί ως δικαιολογία, όταν οι πολιτικές αφορούσαν την κατάργηση των δικαιωμάτων των συμπολιτών σας υπό καθεστώς επ’ αόριστον έκτακτης ανάγκης, ενώ λογοκρίνονται και ακυρώνονται όσοι δεν ήταν εξίσου αδαείς. Το αναπόφευκτο αποτέλεσμα θα ήταν μια κοινωνία στην οποία η άγνοια και η υπακοή στη γνώμη του όχλου θα ήταν η μόνη ασφαλής θέση».

Και κοιτάξτε αυτή την αναλογία:

Σε ένα επικό νήμα στο Twitter, ο Matthew J. Peterson (@docMJP), Senior Fellow του Claremont Institute, κατακεραυνώνει ολόκληρη την υπόθεση του Oster:

Συγγνώμη που έχασες τη δουλειά σου εξαιτίας του εμβολίου που δεν λειτουργεί και η γιαγιά σου πέθανε μόνη της και δεν μπόρεσες να κάνεις κηδεία και η επιχείρηση του αδελφού σου καταστράφηκε άσκοπα και τα παιδιά σου έχουν περίεργα καρδιακά προβλήματα – αλλά ας παραδεχτούμε ότι κάναμε όλοι λάθος και ας κάνουμε ανακωχή, ε;

Είναι πολύ κακό που κλείσαμε ολόκληρη την οικονομία & αναλάβαμε τυραννικές εξουσίες που δεν είχαν χρησιμοποιηθεί ποτέ πριν σε αυτή τη χώρα -αν ανατρέξουμε στο παρελθόν, θα έπρεπε να μπορείτε να πηγαίνετε στην εκκλησία και να χρησιμοποιείτε τα δημόσια πάρκα ενώ εμείς αφήναμε τους ανθρώπους να εξεγείρονται στους δρόμους – αλλά ήταν μια μπερδεμένη εποχή για όλους.

Έι, συγγνώμη που σας τρομάξαμε μέχρι θανάτου & είπαμε ψέματα για χρόνια & διώξαμε & λογοκρίναμε όποιον διαφωνούσε, αλλά γίνονταν εκλογές & θέλαμε πραγματικά να νικήσουμε τον Ντόναλντ Τραμπ, οπότε ήταν σημαντικό να πολιτικοποιήσουμε ριζικά την επιστήμη, ακόμα κι αν αυτό κατέστρεφε τις ζωές των παιδιών σας.

Εντάξει, ναι, είπαμε ότι οι ανεμβολίαστοι άνθρωποι πρέπει να πεθάνουν & να μην έχουν υγειονομική περίθαλψη, ενώ δεν αμφισβητήσαμε ούτε μια φορά τη Μεγάλη Φαρμακευτική, αλλά είμαστε συμπονετικοί άνθρωποι και γι’ αυτό, παρόλο που κλείσαμε ολόκληρη την οικονομία, χρεοκοπήσαμε επίσης το έθνος & προκαλέσαμε πληθωρισμό. Παρακαλώ! Ας είμαστε φίλοι.

Όπως σημειώνει το Fringe Finance του QTR, η έκκληση της Oster για την αξιοπρέπεια που οι όμοιοί της απέτυχαν να προσφέρουν στους περισσότερους Αμερικανούς κατά τη διάρκεια της πανδημίας έρχεται σε ένα σημείο όπου η αφήγηση του Covid έχει σχεδόν χαθεί από τους Δημοκρατικούς και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης.

Υπήρξαν αρκετές πρόσφατες μεγάλες νίκες για τους ανεμβολίαστους που είχαν το σύνταγμα και το θάρρος να υπερασπιστούν τον εαυτό τους καθ’ όλη τη διάρκεια ενός έτους που τους έβριζαν συνεχώς και τους περιφρονούσαν άγρια ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας.


Η πλειοψηφία των μέσων ενημέρωσης και των Δημοκρατικών είχε απαιτήσει να απομακρυνθούν οι άνθρωποι αυτοί από την κοινωνία και γενικά να υποβληθούν σε περιφρόνηση και γελοιοποίηση. Τώρα, σε μια στιγμή που πολλοί από εμάς ήξεραν ότι τελικά θα ερχόταν, ζητούνται συγγνώμες σε όλο τον κόσμο για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκαν οι ανεμβολίαστοι.

Όπως έγραψε το Fox News την περασμένη εβδομάδα:


«Η πρωθυπουργός της Αλμπέρτα, στον Καναδά, δήλωσε ότι επεξεργάζεται ένα σχέδιο για την απονομή χάριτος στους κατοίκους που τους επιβλήθηκαν πρόστιμα ή συνελήφθησαν για την παραβίαση των πρωτοκόλλων για τον κορονοϊό και ζήτησε συγγνώμη από τους ανεμβολίαστους Καναδούς που αντιμετώπισαν «διακρίσεις»».

Στη Νέα Υόρκη, ένας δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου επανέφερε πρόσφατα όλους τους υπαλλήλους που απολύθηκαν από τη δουλειά τους επειδή δεν είχαν εμβολιαστεί:

Το δικαστήριο έκρινε τη Δευτέρα ότι «ο εμβολιασμός δεν εμποδίζει ένα άτομο να προσβληθεί ή να μεταδώσει το COVID-19». Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Έρικ Άνταμς υποστήριξε νωρίτερα φέτος ότι η διοίκησή του δεν θα επαναπροσλάβει υπαλλήλους που είχαν απολυθεί λόγω της κατάστασης εμβολιασμού τους.

Το πρόβλημα δεν ήταν η άγνοια των ανθρώπων για τα γεγονότα, αλλά ο οργανωμένος ανταγωνισμός και η λογοκρισία απέναντι σε οποιονδήποτε παρουσίαζε δεδομένα που ήταν αντίθετα με την ατζέντα της εντολής. Αυτό αφήνει στην άκρη διακηρύξεις όπως αυτές των LA Times, οι οποίες υποστήριζαν ότι η διακωμώδηση των θανάτων των «αντι-εμβολιαστών» μπορεί να είναι αναγκαία και δικαιολογημένη. Μετά από δύο χρόνια τέτοιου είδους αλαζονικών ανοησιών είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι οι άνθρωποι θα είναι πρόθυμοι να προσποιηθούν ότι όλα είναι καλά.

Η ενεργή προσπάθεια να κλείσει κάθε αντίθετο δεδομένο είναι το βασικό έγκλημα, όμως, και όχι, δεν μπορεί ποτέ να ξεχαστεί ή να συγχωρεθεί.

Οι άνθρωποι είναι εξοργισμένοι…

Ο υποψήφιος κυβερνήτης της Αριζόνα Kari Lake (Ρεπουμπλικάνος) θέλει έρευνες.

Όπως σημειώνει περαιτέρω το QTR, πολλοί Αμερικανοί έφτασαν σε μια τόσο φοβισμένη υπνωτική φρενίτιδα που βρέθηκαν να προσκολλώνται στη μεγάλη κυβέρνηση για να επιβάλει τη θέλησή τους, υποστηρίζοντας τις ίδιες δρακόντειες και φασιστικές πολιτικές που πάντα ισχυρίζονται ότι πολεμούν.

Για παράδειγμα, ο Ramussen ανέφερε τον Ιανουάριο του 2022 ότι οι ψηφοφόροι των Δημοκρατικών υποστήριζαν τις ακόλουθες πολιτικές ιδέες του Covid:Πρόστιμα για τους ανεμβολίαστους: 
  • Το 58% των ψηφοφόρων θα ήταν αντίθετοι σε μια πρόταση ομοσπονδιακών ή πολιτειακών κυβερνήσεων να επιβάλλουν πρόστιμα στους Αμερικανούς που επιλέγουν να μην κάνουν το εμβόλιο COVID-19.
  • Κατ’ οίκον περιορισμός: Πενήντα εννέα τοις εκατό (59%) των Δημοκρατικών ψηφοφόρων θα τάσσονταν υπέρ μιας κυβερνητικής πολιτικής που θα απαιτούσε να παραμένουν οι πολίτες περιορισμένοι στα σπίτια τους ανά πάσα στιγμή, εκτός από περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, εάν αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο COVID-19.
  • Φυλάκιση για αμφισβήτηση του εμβολίου: Σχεδόν οι μισοί (48%) Δημοκρατικοί ψηφοφόροι πιστεύουν ότι οι ομοσπονδιακές και πολιτειακές κυβερνήσεις θα πρέπει να μπορούν να επιβάλλουν πρόστιμα ή να φυλακίζουν άτομα που αμφισβητούν δημόσια την αποτελεσματικότητα των υφιστάμενων εμβολίων COVID-19 στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο ή σε ηλεκτρονικές ή ψηφιακές δημοσιεύσεις.
  • Αναγκαστική καραντίνα: Το 45% των Δημοκρατικών θα τάσσονταν υπέρ του να απαιτήσουν οι κυβερνήσεις από τους πολίτες να ζουν προσωρινά σε καθορισμένες εγκαταστάσεις ή τοποθεσίες, εάν αρνηθούν να κάνουν το εμβόλιο COVID-19.

Όπως είναι φυσικό, η επικεφαλής της Αμερικανικής Ομοσπονδίας Δασκάλων Randi Weingarten, η οποία «απέτυχε στην πανδημία» πιέζοντας για κλείσιμο των σχολείων όσο περισσότερο μπορούσε πριν οι γονείς εξεγερθούν, είναι μεγάλη οπαδός της αμνηστίας.

Δεν μπορεί κανείς να μην παρατηρήσει ότι η χρονική στιγμή της έκκλησης της Atlantic για παθητική λήθη συμπίπτει με τις ενδιάμεσες εκλογές που πλησιάζουν, στις οποίες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες συντηρητικής ανατροπής απ’ ό,τι ανέμεναν προηγουμένως οι Δημοκρατικοί. Αν και το Atlantic δεν το παραδέχεται, υπάρχει μια αυξανόμενη πολιτική αντίδραση για τα δύο τελευταία χρόνια ανούσιων αποκλεισμών και εντολών, και οι Δημοκρατικοί έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην εφαρμογή και των δύο. Μια μεγάλη μερίδα του πληθυσμού βλέπει ένα κόμμα ως την αιτία πολλών από τις διαμάχες της εποχής της σοβιετικής κρίσης.

Ίσως τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης συνειδητοποιούν ξαφνικά ότι μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσουν κάποια εκδίκηση για τον φανατισμό τους για τους κοβίνους; «Δεν το ξέραμε! Απλά ακολουθούσαμε εντολές!» Όλα αυτά ακούγονται μάλλον οικεία.

Μετάφραση από το πρωτότυπο: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)

Πηγή: Zero Hedge


Πηγή: Το διαβάσαμε εδώ

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ
Οι πληροφορίες και άλλα δεδομένα που δημοσιεύονται στο παρόν άρθρο, μαζί με συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους, είναι καθαρά ενημερωτικά και απολύτως ανεπίσημα.
epiosyinfo.comΕνα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo ως news aggregator ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID