EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Ζητείται πρωθυπουργός Ελλάδας

Κούλης: «Ή εγώ ή ο Τσίπρας».

Μεταξύ δύο κακών, καλύτερος ο ”κανένας”.

”Χαμός” στην “μπανανία-προτεκτοράτο”’ με το ζήτημα των υποκλοπών παρακολουθήσεων και λοιπά φαιδρά και μη.

Σε λίγους μήνες εκλογές, γι’ αυτό “ανεβαίνει το θερμόμετρο”, όπως για 50+ χρόνια αναφέρουν (την ίδια φράση) τα “χορτασμένα”’ και μη ΜμΕ.

“Σφοδρή επίθεση” Αλέξη στον Κούλη, για υποκλοπές-παρακολουθήσεις. Απαντά ο Κούλης, μπλέκει και Άδωνις και ο λαός αναζητά τον… “κανένα” των δημοσκοπήσεων, αντιλαμβανόμενος ότι Κούλης και Αλέξης εκτός από ξεπουλημένοι είναι φελλοί τυχοδιώκτες, υπηρέτες συμφερόντων.

“Λίστες” με ονόματα που παρακολουθούσαν οι κυβερνητικές υπηρεσίες και λοιποί “ενδιαφερόμενο”. Αποκάλυψαν και… “ληστές” υπουργούς που πήγαιναν Λάρσα (σε είδα και λαχτάρς) να εισπράξουν “μίζα”.

«Ή εγώ ή το χάος», λέγει ο Κούλης. ‘Οπου χάος, Τσίπρας.

«Ο Ερντογάν θα ήθελε αντίπαλο τον Τσίπρα, αλλά έχει εμένα», δηλώνει με έπαρση ο Κούλης στο κομματικό “κοπάδι”. Κι αυτό βελάζοντας, χειροκροτεί.

Εδώ έχει δίκιο ο Κούλης γιατί το ομολογούμε τσάκισε τον Ερντογάν. Εξήγγειλε έρευνες νοτιοδυτικά της Κρήτης, δυτικά της Πελοποννήσου και της Ηπείρου, για υδρογονάνθρακες. Ενώ επεκτείνει και τα χωρικά ύδατα στα 12 μίλια, στο Ιόνιο, έτσι για να σκάσει ο Ερντογάν.

Και το κομματικό “κοπάδι” χειροκροτεί και αποθεώνει τον μεγάλο “πατριώτη”, τον “Μωυσή” Κούλη, που, ως “πατριώτης”’ που δεν υποκύπτει, αποστρατικοποιεί τα νησιά ανατολικού Αιγαίου, στέλνοντας τεθωρακισμένα και λοιπά οπλικά συστήματα, στην Ουκρανία.

Μπορεί ο “Μωυσής” να μην πέρασε απέναντι τον λαό, στην “γη της επαγγελίας”, να τον βούλιαξε, αλλά δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι η ευρύτερη “οικογένεια” έφαγε καλά, “μίζες” και λοιπά. Η τέχνη της κονόμας, είναι και η μόνη ασχολία της οικογένειας που διδάχτηκε (και εφαρμόζει) τέλεια, από τον μεγάλο “δάσκαλο” και αρπακτικό, τον μακαρίτη πρώην πρωθυπουργό.

Κι ενώ ο bugsbunny απειλεί με νέες λίστες και “ληστές”, δεν αποκαλύπτει “πιπεράτες” συνομιλίες από τις υποκλοπές, για να χαρεί ο λαός, ασχολούμενος με κάτι ουσιαστικό.

Έτσι στέλνει τους “νομοταγείς πολίτες”’ σε Χίο, όπου πιθανά θα γίνει το “ξεκατίνιασμα”. Η αλήθεια είναι ότι το σύστημα τηλεπαρακολούθησης predator αγοράστηκε από την κυβέρνηση και ο Κούλης γνώριζε πολύ καλά για την αγορά και την χρήση του. Άσχετα αν τώρα εξαπατά ακόμα και τους δικούς του, ψευδόμενος.

Απόλαυση και ο υπουργός (υπο)Ανάπτυξης, ο Άδωνις, που εκτελεί τα καθήκοντά του στα τηλεοπτικά στούντιο, ως γνήσιος ΝεοΔημοκράτης “ταλιμπάν” και έκραξε τσιρίζοντας:

«Ο Τσίπρας είναι πράκτορας του Ερντογάν και προστάτης μεσαζόντων».

Απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ ζητώντας παρέμβαση πρωθυπουργού κι έτσι σε καθημερνή βάση η πολιτική-κομματική “σαχλαμάρα” ευδοκιμεί στο Ελλαδιστάν, με
αποτέλεσμα ο λαός να έχει αρχίσει να αναζητά τον… “κανέναν” (από τους δύο, δηλ. Κούλη και Αλέξη) των δημοσκοπήσεων.

Κάπου εκεί έμπλεξε και ο ιδιοκτήτης του “θρύλε θεέ Ολυμπιακέ”, εφοπ-ληστής και Μιντιάρχης, που πλακώθηκε με τον πρωθυπουργεύοντα, επειδή το όνομά του ήταν στην “λίστα” παρακολουθούμενων, από τις υπηρεσίες του Κούλη. Αυτό εξόργισε παίκτες και “θύρα 7”, με αποτέλεσμα η ομάδα να χάνει το πρωτάθλημα από τους “βάζελους”. Διπλό το κακό.

Πάτημα στους αμυνόμενους ΝεοΔημοκράτες, έδωσε η αφελής βουλευτής και πρώην υπουργός Θεανώ Φωτίου, η οποία αφού έφτιαξε τα γεμιστά της, πήγε στην Βουλή και είπε μιλώντας σε Επιτροπή:

«Όλο το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας πάτε να το διασπαθίσετε σε ημέτερους. Γι’ αυτό το Ταμείο γίνονται όσα βλέπουμε αυτές τις ημέρες με τους επιχειρηματίες, οι οποίοι μπορεί να μην είναι ευχαριστημένοι ακριβώς στο πώς μοιράζετε το χρήμα και σήμερα αποκαλύπτουν τα σκάνδαλα, ένα παρά ένα, στις υποκλοπές.

Διότι ακριβώς είσαστε οι άνθρωποι που το θέμα των υποκλοπών συνδέεται ευθέως με το πού πάνε τα 72 δισ. του Ταμείου Ανάκαμψης Ανθεκτικότητας και του ΕΣΠΑ. Αυτή είναι η ιστορία των ημερών».

Η κ. Φωτίου είπε το παραδοσιακό και αυτονόητο. Ότι οι πολιτικοί στην Ελλάδα, είναι “υπηρέτες” επιχειρηματικών συμφερόντων, τα οποία τους αλλάζουν όποτε θέλουν. Μετά προσπάθησε να διορθώσει τα λεγόμενα με το συνηθισμένο “παρερμηνεύθηκαν οι δηλώσεις” μου, τα έκανε χειρότερα και η ζημιά έγινε.

Την δήλωση άρπαξαν οι ΝεοΔημοκράτες και τρέχουν οι ΣΥΡΙΖΑίοι. Έχουν συνηθίσει, διότι, για χρόνια, πάντα θα υπάρχει ένας ανόητος ΣΥΡΙΖΑίος, που θα μιλά, θα “δηλώνει”, κάνοντας ζημιά στον Αλέξη.

Τώρα, ο Αλέξης, ζητά να λυθούν οι διαφορές, με “αντιπαράθεση” στο κουκλοθέατρο “Βουλή των Ελλήνων”, πιστοποιώντας έτσι την γραφική αχρηστία του.

Ο Κούλης ισχυρίζεται ότι τα συμφέρoντα τον πολεμούν, αυτά δημιούργησαν το “σκάνδαλο υποκλοπών-παρακολουθήσεων”. Και η δήλωση της Φωτίου, βολεύει το αφήγημά του.

Πρώτος και καλύτερος, ο – στην λίστα παρακολουθούμενων – Άδωνις Γεωργιάδης, που ευχαρίστησε την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ γιατί «επιβεβαίωσε την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πολιτική Επιτροπή» (14 Νοε.’22). Εκεί ο Κούλης είπε και τις φράσεις «εξωθεσμικά κέντρα μας δείχνουν τα δόντια τους, αλλά δεν μασάμε… (Για ΣΥΡΙΖΑ) δεν πρόκειται για παράταξη, αλλά για συνονθύλευμα που τρέφεται από την μιζέρια και ευδοκιμεί στον βούρκο της πολιτικής».

Επί Κυρ. Μητσοτάκη, πάντα φταίνε κάποιοι άλλοι, ποτέ η κυβέρνηση “αρίστων”’.

Μπορεί ο Κούλης να περνά τους τελευταίους του μήνες ως πρωθυπουργός, αλλά δεν θα καταλήξει στην φυλακή, όπου λογικά θα έπρεπε να πάει. Στην “μπανανία”, προτεκτοράτο ΗΠΑ, με Βουλή-πλυντήριο ανομιών, υπάρχει μία αρχή: «Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει». Το είχε πει και ο “σοφός” Θ. Πάγκαλος: «Μαζί τα φάγαμε».

Κόμματα και πολιτικοί στην Ελλάδα λειτουργούν, παραδοσιακά, με κανόνες… “μαφίας”. Και η εξαγοράσιμη, εξευτελισμένη “Δικαιοσύνη”, απλά υπάρχει στην “μπανανία”, με το σάπιο κράτος, για να παραγράφει και “κουκουλώνει”.

Ναι ήρθε το άδοξο τέλος του Κούλη. Έκανε το ίδιο τραγικό λάθος που είχε κάνει και ο πατέρας του: Τηλεπαρακολουθήσεις, εξαιτίας ανασφάλειας. Αλλά Κούλης και “οικογένεια” έφαγαν καλά. Το τέλος Κούλη δεν σημαίνει και επαναφορά Τσίπρα. Αυτός ήδη έχει τελειώσει. Τα συμφέροντα που κυβερνούν την Ελλάδα, θεωρούν Κούλη και Τσίπρα, χρησιμοποιημένες “στημένες λεμονόκουπες”, που καταλήγουν στον “κάλαθο αχρήστων”.

Ο… “κανένας”’ (για τώρα) των δημοσκοπήσεων υπάρχει, ζει και θα… βασιλεύσει. Θα αρχίσει να προβάλλεται από τα εξαγορασμένα ΜΜΕ, αρχές του νέου χρόνου. Και δεν θα είναι ο γραφικός Δένδιας, στην κυβέρνηση συνεργασίας, αρχικά.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Προφητικό το πρωτοσέλιδο του “eΚΑΛΑΜΙ” 22 Αυγ. ’22, με τον τίτλο “Κούλης Τέλος”. Περίπου περιέγραφε τι θα γινόταν… αρχές Νοεμβρίου ’22. Το ποιοι και γιατί επέβαλαν την πτώση Κούλη είναι άλλο ζήτημα, που θα μας απασχολήσει σύντομα. ( Γ. Λυκ. )Πηγή: Το διαβάσαμε εδώ

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ
Οι πληροφορίες και άλλα δεδομένα που δημοσιεύονται στο παρόν άρθρο, μαζί με συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους, είναι καθαρά ενημερωτικά και απολύτως ανεπίσημα.
epiosyinfo.comΕνα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo ως news aggregator ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID