EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Υπάρχει μια επικίνδυνη αγέλη από ύαινες στην Ευρώπη

περίμεναν να τους συμπεριφερόμαστε με κανέναν σεβασμό;
μπορούν να γυαλίσουν τα μετάλλιά τους και να ακονίσουν το
χαμόγελό τους και να διασκεδάσουν παίζοντας παιχνίδια για λίγο
μπουμ μπουμ, μπανγκ μπανγκ, ξαπλώστε είστε νεκροί

Ρότζερ Γουότερς
Μέχρι τώρα οι περισσότεροι από εσάς πρέπει να έχετε ακούσει για το «μυστηριώδες» χτύπημα πυραύλων που έπληξε την Πολωνία. Είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον να δούμε πώς «αναπτύχθηκε» αυτή η ιστορία. Πρώτα παρουσιάστηκε ως ρωσική επίθεση. Φυσικά. Τι άλλο θα μπορούσε να είναι;

Στη συνέχεια έγινε αρκετά προφανές ότι ο πύραυλος ήταν ένας ουκρανικός πύραυλος αεράμυνας S-300. Τώρα θα πρέπει να σας πω ότι οι Ουκρανοί έχουν κατηγορήσει τη Ρωσία ότι χρησιμοποιεί παλιούς S-300 εναντίον χερσαίων στόχων. Ωστόσο, δεν υπάρχουν ρωσικοί S-300 εντός της εμβέλειας της τοποθεσίας στην Πολωνία όπου προσγειώθηκε ο πύραυλος, παρά μόνο ουκρανικοί. Και, όπως τόνισε ο Gonzalo Lira, ένας Πολωνός αγρότης έκανε πραγματικά κάτι σπουδαίο όταν φωτογράφισε τα συντρίμμια του πυραύλου. Θα ήθελα να σημειώσω ότι ο Lira κάνει λάθος όταν λέει ότι ένας ρωσικός πύραυλος θα μπορούσε να έρθει μόνο από την Ανατολή. Τα ρωσικά όπλα standoff χρησιμοποιούν δορυφορική, αδρανειακή και καθοδήγηση που ακολουθεί το έδαφος για να ακολουθήσουν μια προσεκτικά προετοιμασμένη τροχιά για να παρακάμψουν την αεράμυνα και μπορούν σε μεγάλο βαθμό να πετάξουν γύρω από έναν στόχο πριν τον χτυπήσουν από «πίσω».Όπως ήταν αναμενόμενο, η συνήθης συμμορία των τρελών απαίτησε συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και συνεδρίαση του ΝΑΤΟ. Οι Ούγγροι ήταν ιδιαίτερα φωνακλάδες, και είναι προφανές γιατί: Οι ουκρανικοί S-300 χτυπούν κτίρια εδώ και αρκετό καιρό, και κάθε μια από αυτές τις εκρήξεις κατηγορήθηκε, φυσικά, στη Ρωσία (ή ακόμα και προσωπικά στον Πούτιν). Υπάρχουν βίντεο στο Telegram με ουκρανικούς πυραύλους αεράμυνας να απογειώνονται, να κάνουν μια μεγάλη καμπύλη και είτε να εκρήγνυνται στον αέρα είτε, ακόμα χειρότερα, να πέφτουν στο έδαφος. Το ίδιο ακριβώς πράγμα συνέβη κατά τη διάρκεια του πολέμου του Κόλπου, όταν οι αμερικανικοί Patriots απέτυχαν να αναχαιτίσουν ιρακινά SCUD και σκότωσαν πραγματικά ανθρώπους στο έδαφος. Οι προσπάθειες του Κιέβου να αποκρύψει την πραγματική προέλευση αυτού του πυραύλου με δυνατές υστερίες περί «ρωσικής επιθετικότητας» δεν απέδωσαν και πολύ καλά αυτή τη φορά.

Αρχικά, φαίνεται ότι κάποιοι Πολωνοί πολιτικοί ήθελαν να χρησιμοποιήσουν άμεσα αυτό το περιστατικό για να δημιουργήσουν ακόμη περισσότερες εντάσεις, αλλά η μάλλον χλιαρή αντίδραση των ΗΠΑ τους έστειλε ένα σαφές μήνυμα: οι ΗΠΑ δεν ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε κάτι που θα ήταν πραγματικά γελοίο (και δυνητικά πολύ επικίνδυνο) PSYOP ή false flag.

Οι Πολωνοί πήραν το μήνυμα και σύντομα συμφώνησαν επίσης ότι ο πύραυλος ήταν ουκρανικός.

Το μόνο «βραβείο παρηγοριάς» που πήραν οι Πολωνοί και οι Ούγγροι ήταν μια χαλαρή δήλωση των ΗΠΑ ότι η Ρωσία ήταν «τελικά υπεύθυνη», η οποία είναι τόσο ουσιαστική και ενδιαφέρουσα όσο ένα βρεγμένο πυροτέχνημα.

Παρόλα αυτά, η ύαινα της Ευρώπης προσπαθεί σκληρά να δείξει την ανδρεία της, διεξάγοντας «μικρούς πολέμους», αφού τα αφεντικά τους στις ΗΠΑ δεν τους επιτρέπουν (ακόμα!) να προκαλέσουν τον μεγάλο πόλεμο που αυτή η ύαινα χρειάζεται απεγνωσμένα για να δαγκώσει, για άλλη μια φορά, κάποια εδάφη από την ηττημένη Ουκρανία (όπως ακριβώς έκανε κατά τη διάρκεια του διαμελισμού της Τσεχοσλοβακίας με τη βοήθεια του Χίτλερ το 1938).

Η τελευταία πολωνική νίκη είναι η «ήττα» του Ρότζερ Γουότερς, στον οποίο έχουν πλέον απαγορεύσει να εμφανιστεί στην Πολωνία. Ο Ρότζερ Γουότερς ήταν ήδη καταχωρημένος ως «εχθρός της Ουκρανίας» στη διαβόητη λίστα επιτυχίας «Mirotvorets». Τώρα έχει αναβαθμιστεί σε «εχθρό της Πολωνίας».

Άλλη μια επιβεβαίωση ότι οι ναζιστές Ουκρανοί, οι Λατίνοι Πολωνοί και οι Σιωνιστές Ισραηλινοί έχουν τους ίδιους «εχθρούς» παρά τις, σχετικά μικρές, διαφορές τους στην ιδεολογία.

Για να είμαστε δίκαιοι, το Ηνωμένο Βασίλειο, ο Καναδάς, το Μπαντεραστάν ή οποιοδήποτε από τα τρία κρατίδια της Βαλτικής δεν είναι λιγότερο ύαινες από την Πολωνία – και αυτοί δείχνουν θάρρος μόνο όταν προστατεύονται από τους Αμερικανούς επικυρίαρχους.

Οπότε ναι, αυτή τη φορά, οι Ουκρανάζι και οι Πολωνοί δεν θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν έναν αδιαμφισβήτητα ουκρανικό πύραυλο για να προσπαθήσουν να ενισχύσουν το ΝΑΤΟ ώστε να επιτεθεί στη Ρωσία. Αλλά τι θα συμβεί την επόμενη φορά, αν δεν είναι διαθέσιμες οι φωτογραφίες (οι Ουκραναζί έχουν ήδη απαγορεύσει τη δημιουργία φωτογραφιών ή βίντεο από οποιαδήποτε τοποθεσία χτυπήθηκε από οποιονδήποτε πύραυλο!);

Πού οδηγούνται λοιπόν όλα αυτά;

Απλά: πρώτον, οι Πολωνοί μισούν τους Ουκρανούς όσο μισούν και τους Ρώσους. Οι Ουκρανοί, παρεμπιπτόντως, μισούν τους Πολωνούς όχι λιγότερο από ό,τι μισούν τους Ρώσους (και τους Εβραίους). Η μόνη διαφορά είναι ότι το αντι-ουκρανικό μίσος των Πολωνών είναι διανθισμένο με περιφρόνηση, ενώ το αντιρωσικό μίσος τους είναι διανθισμένο με φόβο. Προσθέστε σε αυτή την εικόνα και τους Βρετανούς με τους δικούς τους αυτοκρατορικούς φανταστικούς πόνους και την αίσθηση φυλετικής ανωτερότητας έναντι των «ηπειρωτικών» Ευρωπαίων («ομίχλη πάνω από το κανάλι, η Ευρώπη απομονωμένη») και γρήγορα καταλαβαίνετε ότι υπάρχει άφθονο μίσος μεταξύ αυτών των «συμμάχων».

Αυτό λοιπόν που έχουμε να κάνουμε είναι μια ολόκληρη αγέλη γεμάτη μίσος από ύαινες.

Οι Πολωνοί και οι Ούκις έχουν ένα βασικό κοινό σημείο – θέλουν το ΝΑΤΟ να κάνει πόλεμο κατά της Ρωσίας: οι Ούκις το θέλουν απλά για να επιβιώσουν και οι Πολωνοί για να αρπάξουν ένα κομμάτι της Ουκρανίας. Ορισμένα πολιτικά κόμματα στην Πολωνία θέλουν ακόμη και Ουκρανούς πρόσφυγες να ορκιστούν πίστη στην Πολωνία! Για να λέμε την αλήθεια, οι Ουκρανάζι έχουν περάσει νόμους που στην ουσία επιτρέπουν στους Πολωνούς υπηκόους να έχουν το ίδιο δικαίωμα με τους Ουκρανούς.

Σίγουρα φαίνεται ότι η Πολωνία ή τουλάχιστον ένα μέρος του Μπαντεράσταν προετοιμάζεται για μια ενδεχόμενη συγχώνευση σε μια οντότητα. Αν αυτό συμβεί πραγματικά, η ΕΕ θα έχει ένα μεγάλο και πολύ άσχημο πρόβλημα στα χέρια της.
  
Και, φυσικά, οι ηγέτες του ΝΑΤΟ θα ήθελαν πολύ να νικήσουν τη Ρωσία σε έναν μεγάλο πόλεμο, αλλά γνωρίζουν ότι απλά δεν έχουν το ανθρώπινο δυναμικό για να το κάνουν, εξ ου και η «προσοχή» των ΗΠΑ και οι συζητήσεις για «αποσυγκέντρωση».

Κάποιοι σκέφτονται κάποιο είδος «συνασπισμού των προθύμων» ή μια «συμμαχία των δημοκρατιών», αλλά όλες αυτές οι όμορφα ηχηρές έννοιες δεν παρέχουν ούτε ανθρώπινο δυναμικό ούτε δύναμη πυρός. Αυτή η προσέγγιση απέτυχε παταγωδώς παντού όπου δοκιμάστηκε και θα αποτύχει ξανά.

Η επίθεση κατά της Ρωσίας όταν η Ρωσία είναι αδύναμη, ή όταν ήδη δέχεται επίθεση από άλλους εχθρούς, αποτελεί μια πατροπαράδοτη πολωνική παράδοση και ο εθνικός τους ήρωας είναι ένας ψυχοπαθής ηγέτης που ήθελε σοβαρά να γίνει η Πολωνία ευρωπαϊκή υπερδύναμη καταλαμβάνοντας όλη τη γη μεταξύ της Βαλτικής και της Μαύρης Θάλασσας. Ο Θεός ξέρει ότι προσπάθησαν αρκετές φορές για να ξέρουν ότι αυτό απλά δεν πρόκειται να συμβεί, οπότε το επόμενο καλύτερο πράγμα για τους Πολωνούς είναι να αρπάξουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος της Ουκρανίας.

Η άλλη «εκλεπτυσμένη» στρατηγική των Πολωνών είναι να είναι το πιο άθλια υποταγμένο κανίς στο «αγγλικό ευρωπαικό σκυλάδικο» με την ελπίδα ότι αυτό που η «νέα Ευρώπη» του Ράμσφελντ (δηλαδή η Πολωνία) θα αντικαταστήσει την «παλιά Ευρώπη» (δηλαδή τη Γερμανία και τη Γαλλία). Θυμάστε που ήθελαν ένα «Φρούριο Τραμπ»; Ήταν μάλιστα πρόθυμοι να πληρώσουν (κυρίως με επιδοτήσεις της ΕΕ) για την «τιμή» να στεγάσουν τις αμερικανικές δυνάμεις!

Έτσι θέλουν οι Πολωνοί να γίνουν «υπερδύναμη της ΕΕ». Χωρίς πλάκα!

Το ίδιο ισχύει και για τους Βρετανούς, των οποίων η επί αιώνες εξωτερική πολιτική μπορεί να συνοψιστεί σε μια φράση: «βάλτε φωτιά στην Ευρώπη πυροδοτώντας πολέμους και επαναστάσεις».

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι Βρετανοί και οι Πολωνοί έχουν σήμερα κάτι σαν ερωτικό πανηγύρι (παρά τη βρετανική αίσθηση ανωτερότητας απέναντι σε αυτή την επίδοξη ευρωπαϊκή υπερδύναμη).

Το μεγαλύτερο πρόβλημά τους είναι ότι καμία από τις δύο χώρες δεν έχει πυρηνικά και χρειάζονται και οι δύο το πράσινο φως του θείου Shmuel όχι μόνο για να χρησιμοποιήσουν πυρηνικά, αλλά ακόμη και για να οργανώσουν ένα (σχετικά) μικρό περιστατικό ή μια ψευδή σημαία. Και ενώ οι Πολωνοί εξοπλίζονται (και εξακολουθούν να εξοπλίζονται) σαν τρελοί, ο βρετανικός στρατός είναι ως επί το πλείστον ένα ανέκδοτο. Και απλά δεν υπάρχει περίπτωση οι Πολωνοί να συγκεντρώσουν το (ομολογουμένως αυτοκτονικό) θάρρος να επιτεθούν μόνοι τους στις ρωσικές δυνάμεις. Τα τρία κρατίδια της Βαλτικής θα συνεισέφεραν ευχαρίστως σε έναν τέτοιο ευγενή σκοπό, αλλά οι στρατιωτικές τους δυνατότητες είναι πραγματικά ασήμαντες και η γεωγραφία τους μια θανατική καταδίκη αν επιτεθούν στη Ρωσία.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν Πολωνοί που πολεμούν στην Ουκρανία. Υπάρχουν τουλάχιστον αρκετές χιλιάδες Πολωνοί που πολεμούν αυτή τη στιγμή στην Ουκρανία, αλλά, όπως και το υπόλοιπο προσωπικό του ΝΑΤΟ, είναι επισήμως είτε «εθελοντές» είτε «σύμβουλοι» είτε «πάροχοι βοήθειας». Παρεμπιπτόντως, οι «παλιοί Ευρωπαίοι» εκπροσωπούνται επίσης καλά στην Ουκρανία με γαλλικές, ισπανικές και ιταλικές μονάδες να είναι επίσης παρούσες.

Όμως αυτοί οι αριθμοί δεν πλησιάζουν ούτε κατά διάνοια το είδος των αριθμών που απαιτούνται για να αντιμετωπιστεί άμεσα ο ρωσικός στρατός.

Όπως και να έχει, οι πραγματικά παράλογες πολιτικές και συμπεριφορές τόσο των Πολωνών όσο και των Ουκρανών φέρνουν σιγά σιγά τη συνειδητοποίηση του γεγονότος ότι η επέκταση της ΕΕ προς τα ανατολικά ήταν ένα τεράστιο και μοιραίο λάθος. Όχι μόνο χώρες όπως η Ουγγαρία και η Πολωνία δεν είναι διατεθειμένες να υπακούσουν σε κάθε εντολή των ευρωγραφειοκρατών, αλλά και η απέραντη αλαζονεία των Ουκρανών που απαιτούν συνεχώς, όχι ζητούν, να τους στηρίξει το ΝΑΤΟ και η ΕΕ ό,τι κι αν γίνει, έχει πλέον ως αποτέλεσμα να υπάρχει κάτι σαν αντίδραση (ακόμα πολύ σεμνότυφη, οι περισσότεροι πολιτικοί της ΕΕ είναι ακόμα ανίκανοι να αψηφήσουν ανοιχτά τις ΗΠΑ). Καθώς οι δυτικές οικονομίες βυθίζονται περαιτέρω σε μια οικονομική άβυσσο, η αλαζονεία και η αίσθηση του δικαιώματος τόσο των Πολωνών όσο και των Ουκρανών θα προκαλούν όλο και περισσότερες αντιδράσεις.

Αργά ή γρήγορα, η υπόλοιπη ΕΕ θα βαρεθεί αυτούς τους τρελούς.

Ορισμένοι, όπως ο πολύ δημοφιλής Τάκερ Κάρλσον, έχουν ήδη βαρεθεί αυτούς τους άσχημους κλόουν.

Ακόμη και ορισμένοι πολιτικοί των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων φιλελεύθερων και συντηρητικών, αντιδρούν στην πλήρη υποστήριξη των ΗΠΑ προς το καθεστώς του Κιέβου.

Θα αθροιστούν ποτέ αυτές οι φωνές για την επιστροφή στη λογική; Ειλικρινά δεν ξέρω.

Το μέλλον της ευρωπαϊκής ηπείρου θα καθοριστεί σε μεγάλο βαθμό από την ικανότητα των, ας πούμε, «λογικών χωρών της ΕΕ» να χαλιναγωγήσουν και να περιορίσουν τους σκληροπυρηνικούς τρελούς της συμμορίας 3Β+PU+UK. Αυτή τη στιγμή, οι 3B+PU+UK έχουν την απόλυτη υποστήριξη των ΗΠΑ, κάτι που είναι εξαιρετικά επικίνδυνο, καθώς τους ενθαρρύνει να εμπλακούν περαιτέρω σε πραγματικά επικίνδυνες, ακόμη και απερίσκεπτες ενέργειες. Οι Νεοσυντηρητικοί των ΗΠΑ είναι τουλάχιστον τόσο γεμάτοι μίσος προς τη Ρωσία όσο και η συμμορία 3B+PU+UK, οπότε μπορούμε μόνο να προσευχόμαστε και να ελπίζουμε ότι υπάρχουν αρκετά λογικά μυαλά στο Πεντάγωνο και αλλού για να προτρέψουν σε προσοχή (κάτι που, προφανώς, συνέβη στην περίπτωση της «μυστηριώδους» πυραυλικής επίθεσης στον πολωνικό ελκυστήρα).

Το συμπέρασμα είναι το εξής: αν οι ενήλικες στο δωμάτιο δεν μπορέσουν να κρατήσουν τις διάφορες «ύαινες της ΕΕ» σε σύντομο λουρί, αργά ή γρήγορα μια από αυτές τις ύαινες θα πυροδοτήσει μια δυνητικά κατακλυσμική αλυσίδα γεγονότων. Λάβετε υπόψη ότι οι άνθρωποι που έβαλαν τους Ναζί στην εξουσία στο Κίεβο είναι οι ίδιοι που ομοσπονδοποίησαν τους Τακφίρι σε αυτό που έγινε γνωστό ως Αλ Κάιντα (ευχαριστώ Zbig!). Αυτό έγινε πριν από 40 χρόνια, και ο κόσμος εξακολουθεί να πληρώνει ένα τεράστιο τίμημα σε αθώο αίμα για αυτό το «λαμπρό» σχέδιο της CIA…

Αυτή τη στιγμή, δεν βλέπω κανέναν «ενήλικα στο δωμάτιο», αλλά ίσως αυτό αλλάξει κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Σύντομα θα το μάθουμε.

Πριν κλείσω, θέλω να σας αφήσω τρία ενδιαφέροντα στοιχεία:


Πρώτον, αυτό που φαίνεται να είναι αποχαρακτηρισμένο υλικό από τη CIA, το οποίο δείχνει ότι η CIA ήταν βαθιά αναμεμειγμένη με τους εθνικιστές Ουκροναζί. Δεν μπορώ να εγγυηθώ για τη γνησιότητα αυτών των εγγράφων, αλλά ρώτησα έναν φίλο που θα μπορούσε να γνωρίζει, και μου είπε ότι του φάνηκε αληθινό.

Δεύτερον, φροντίστε να δείτε το σχόλιο του Αντρέι Μαρτιάνοφ σχετικά με αυτή την «πυραυλική ψεύτικη σημαία». Συμφωνώ απόλυτα μαζί του όταν λέει ότι οι (περισσότεροι) δυτικοί δημοσιογράφοι είναι εγκληματίες πολέμου.

Τρίτον, σας αφήνω με μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του συνταγματάρχη ε.α. Douglas MacGregor, ενός εξαιρετικού στρατιωτικού αναλυτή των ΗΠΑ και ενός ανθρώπου που λέει την αλήθεια για τον πόλεμο στην Ουκρανία εδώ και πολύ καιρό.

Μπορώ μόνο να ελπίζω και να προσεύχομαι ότι οι άνθρωποι στο Πεντάγωνο και στην επιστολική σούπα θα ακούσουν τι έχει να πει ο MacGregor!

Η αρχική συνέντευξη βρίσκεται στο κανάλι του στο YouTube:
Μετάφραση από το πρωτότυπο: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)

Πηγή: the saker


Πηγή: Το διαβάσαμε εδώ

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ
Οι πληροφορίες και άλλα δεδομένα που δημοσιεύονται στο παρόν άρθρο, μαζί με συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους, είναι καθαρά ενημερωτικά και απολύτως ανεπίσημα.
epiosyinfo.comΕνα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo ως news aggregator ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID