EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Η Ρωσία χάκαρε το Σύστημα Διοίκησης και Ελέγχου “DELTA” των ΗΠΑ: Διέρρευσαν όλα τα ουκρανικά σχέδια – Διασπορά αμερικανικών δυνάμεων

Τα αμερικανικά αεροσκάφη απενεργοποίησαν τους αναμεταδότες τους

Οι Ρώσοι κατάφεραν να χακάρουν το πολυδιαφημισμένο Σύστημα Διοίκησης και Ελέγχου DELTA των ΗΠΑ, το δίκτυο υπολογιστών που χρησιμοποιούν οι ουκρανικές δυνάμεις. Πρόκειται για κομβικής σημασίας εξέλιξη που θα επηρεάσει τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Οι Ρώσοι πλέον γνωρίζουν τα σχέδια μάχης της Ουκρανίας, την κίνηση στρατευμάτων, τα πυρομαχικά, και όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες μιας δικτυοκεντρικής προσέγγισης! Το σύστημα αυτό χαρτογραφούσε ακόμη και τις διαδρομές των ουκρανικών UAV.

Οι Ουκρανοί χάνουν το κύριο πλεονέκτημα στον σύγχρονο πόλεμο που είναι η πλήρης πληροφόρηση στο πεδίο της μάχης, η κατανόηση του πού βρίσκεται ο εχθρός, του αριθμού του, της ικανότητας μάχης κ.λπ.

Το Σύστημα Διοίκησης και Ελέγχου “DELTA” των Ηνωμένων Πολιτειών ενημερώνεται συνεχώς από στρατιωτικούς σχεδιαστές και πηγές πληροφοριών με πληροφορίες ανάπτυξης στρατευμάτων, πληροφορίες αποθεμάτων όπλων και σχέδια επίθεσης.

Εξίσου σημαντικό, το σύστημα ΔΕΛΤΑ ενημερώνεται επίσης συνεχώς με πληροφορίες για τις εχθρικές δυνάμεις, στην προκειμένη περίπτωση τη Ρωσία.

Δεν είναι σαφές για πόσο καιρό ο ρωσικός στρατός είχε πρόσβαση στα δεδομένα των Ουκρανών και αν τα έχει ακόμα. Το Κίεβο και η Ουάσιγκτον δεν έχουν ακόμη σχολιάσει το θέμα.
Ομάδα χάκερ «Joker DPR»

Μια ανώνυμη ομάδα χάκερ με το όνομα «Joker DPR» εισέβαλε στο πολυδιαφημισμένο πρόγραμμα διοίκησης και ελέγχου της αμερικανικής Delta, το οποίο χρησιμοποιείται ενεργά από τις ουκρανικές δυνάμεις. Για να γίνει σαφές, πρόκειται για ένα πρόγραμμα στο οποίο όλα τα δεδομένα για τα φιλικά και εχθρικά στρατεύματα εισάγονται για διοίκηση και έλεγχο. Μεταξύ αυτών, υπάρχει το περίφημο αμερικανικό στρατιωτικό πρόγραμμα Delta, το οποίο χρησιμοποιείται ενεργά από την Ουκρανία.

Το γεγονός ότι οι ειδικές υπηρεσίες των Ρώσων απέκτησαν πρόσβαση σε αυτό δείχνει ότι τώρα γνωρίζουν τα πάντα για τον εχθρό και γνωρίζουν όλα όσα γνωρίζει ο εχθρός για τις δυνάμεις και το ρωσικό στρατό και την ανάπτυξή του.

Το σύστημα Delta είναι ένα σύστημα συλλογής, επεξεργασίας και εμφάνισης πληροφοριών για εχθρικές δυνάμεις, συντονισμό αμυντικών δυνάμεων και παροχή όλων δεδομένων της κατάστασης σύμφωνα με τα πρότυπα του ΝΑΤΟ, που αναπτύχθηκε από το Κέντρο Καινοτομίας και Ανάπτυξης Αμυντικών Τεχνολογιών του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας.

Η Delta χρησιμοποιείται για τον σχεδιασμό επιχειρήσεων και αποστολών μάχης, συντονισμό με άλλες μονάδες, ασφαλή ανταλλαγή πληροφοριών σχετικά με την τοποθεσία των εχθρικών δυνάμεων κ.λπ.

Σύμφωνα με τους προγραμματιστές, η Delta παρέχει μια ολοκληρωμένη κατανόηση του χώρου μάχης σε πραγματικό χρόνο, ενσωματώνει πληροφορίες για τον εχθρό από διάφορους αισθητήρες και πηγές, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών, σε ψηφιακό χάρτη, δεν απαιτεί πρόσθετες ρυθμίσεις και μπορεί να λειτουργήσει σε οποιαδήποτε συσκευή – φορητό υπολογιστή, tablet ή ακόμα και σε κινητό τηλέφωνο. Σε γενικές γραμμές, η Delta είναι ένας τόσο σύγχρονος χάρτης διοίκησης σε πραγματικό χρόνο και κέντρο ελέγχου στρατευμάτων.

Το πρόγραμμα διοίκησης και ελέγχου των ΗΠΑ DELTA θεωρείται ένα από τα καλύτερα τέτοια προγράμματα στον κόσμο. Ο κύριος διαχειριστής αυτού του προγράμματος στην Ουκρανία ήταν ο Vadim Novikov.

Την 1η Νοεμβρίου, ο επικεφαλής της υπηρεσίας Τύπου του Ντονέτσκ, Daniil Bezsonov, επιβεβαίωσε ότι ο στρατός του Ντονέτσκ είχε πρόσβαση στο λογισμικό των Ουκρανών.

“Για να είμαστε σαφείς, πρόκειται για ένα πρόγραμμα διοίκησης και ελέγχου στο οποίο παρέχονται και ενημερώνονται τακτικά όλα τα δεδομένα για φιλικά και εχθρικά στρατεύματα, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών από πηγές πληροφοριών.

Πολύ χρήσιμο. Το γεγονός ότι οι ειδικές υπηρεσίες μας είχαν πρόσβαση σε αυτό υποδηλώνει ότι τώρα γνωρίζουμε τα πάντα για τον εχθρό και γνωρίζουμε όλα όσα γνωρίζει ο εχθρός για τις δυνάμεις και τα μέσα μας και την ανάπτυξή τους», είπε ο Bezsonov.

Είναι σημαντικό ότι οι Ουκρανοί επιβεβαίωσαν την παραβίαση της ασφάλειας τον Αύγουστο, σημειώνοντας όμως ότι ήταν βραχύβια.

«Οι Ουκρανοί στρατιώτες καυχιούνται για τα προγράμματά τους και γελούν με τους στρατιώτες του Ντόνετσκ επειδή χρησιμοποιούν χάρτινους χάρτες. Αποφάσισα να το ξεκαθαρίσω. Ενώ οι Ουκρανοί γεμίζουν τακτικά τις βάσεις δεδομένων τους με προγράμματα που δωρίζονται από τους Αμερικανούς κατόχους τους, δεν χρειάζεται καν να εφεύρουμε και να εγκαταστήσουμε τίποτα, απλώς χρησιμοποιούμε τα προγράμματά τους στο διαδίκτυο. Είναι πολύ βολικό και οικονομικό. Θέλω να επιστήσω την προσοχή στο γεγονός ότι χρησιμοποιούμε όλα τα προγράμματά τους…

Μόλυνα με τον ιό μου κάθε υπολογιστή που έχει συνδεθεί ποτέ στο DELTA (και όχι μόνο). Όπως όλοι θυμάστε, το Τζόκερ είναι μια ιδέα. Και άλλαξα λίγο τα δεδομένα εκεί, αναδιάταξη… Μερικές φορές είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε χάρτες» αναφέρει το μήνυμα της ομάδας χάκερ «Joker DPR».

Οι ισχυρισμοί υποστηρίχθηκαν από πολυάριθμα βίντεο και στιγμιότυπα οθόνης που δείχνουν το λογισμικό του αμερικανικού προγράμματος DELTA.

Δείτε το βίντεο
Τα αεροσκάφη των ΗΠΑ απενεργοποίησαν τους αναμεταδότες τους

Παράλληλα, με τους Ουκρανούς να χάνουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα, στις ΗΠΑ λαμβάνουν χώρα περίεργες κινήσεις.

Εκτός από τα μηνύματα Έκτακτης Δράσης (EMERGENCY ACTION MESSAGES γνωστά και ως EAM) την προηγούμενη Δευτέρα όλα τα στρατιωτικά αεροσκάφη των Ηνωμένων Πολιτειών απενεργοποίησαν τους αναμεταδότες τους. Τα αεροπλάνα δεν μπορούσαν πλέον να παρακολουθηθούν από πολιτικές οντότητες ή μέσω Διαδικτύου.

Ακόμη πιο δυσοίωνο, ακούγεται η είδηση ​​ότι σε πολλά περιφερειακά αεροδρόμια στις ΗΠΑ, ειδικά αυτά που βρίσκονται αρκετά κοντά σε βάσεις πυρηνικών πυραύλων των ΗΠΑ, τα μαχητικά και άλλα στρατιωτικά αεροσκάφη μεταφέρονται εκεί αθόρυβα σε αυτά τα περιφερειακά αεροδρόμια, χωρίς καμία εξήγηση.

Μια πιθανότητα είναι ότι οι ΗΠΑ μετακινούν τα αεροσκάφη για να τα απομακρύνουν από πιθανούς στόχους πυρηνικής επίθεσης, όπως αεροπορικές βάσεις. Αυτό -θεωρητικά- θα επέτρεπε σε μερικά από τα στρατιωτικά αεροσκάφη των ΗΠΑ να επιβιώσουν από ένα πυρηνικό πρώτο χτύπημα.

Το περιφερειακό αεροδρόμιο στη Βόρεια Ντακότα είναι ένα τέτοιο εναέριο πεδίο όπου λέγεται ότι θα επανατοποθετηθούν στρατιωτικά αεροσκάφη. Το αεροδρόμιο απέχει περίπου 219 μίλια από την αεροπορική βάση Minot, μια βάση πυρηνικών όπλων.

Η είδηση ​​ήρθε στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας ότι ένας πολύ ασυνήθιστος και μεγάλος αριθμός στρατιωτικών αεροσκαφών εθεάθη να πετούν σε αυτό το αεροδρόμιο. Σε απόσταση 219 μιλίων από το Minot, το αεροσκάφος που στάλθηκε στο Page πιθανότατα θα επιζούσε από μια πυρηνική επίθεση εναντίον του ίδιου του Minot.

Δείτε εικόνες

Πηγή: Το διαβάσαμε εδώ

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ
Οι πληροφορίες και άλλα δεδομένα που δημοσιεύονται στο παρόν άρθρο, μαζί με συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους, είναι καθαρά ενημερωτικά και απολύτως ανεπίσημα.
epiosyinfo.comΕνα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo ως news aggregator ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID