EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Είναι παράφρονας και επικίνδυνος! Στερεί τα πολιτικά δικαιώματα από εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες για να διατηρηθεί στην εξουσία

Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Την συζητούμενη και κυοφορούμενη απαγόρευση του κόμματος Κασιδιάρη, την είχαμε προαναγγείλει από το Δεκέμβριο. Οι πηγές μας, ήταν κατηγορηματικές και μας έλεγαν, εμφατικά, ότι η κυβέρνηση δε θα επιτρέψει την κάθοδο του κόμματος στις εκλογές.

Τι σημαίνει, όμως, η απαγόρευση πολιτικής λειτουργίας ενός κόμματος, που σύμφωνα με τα δικά τους δημοσκοπικά δεδομένα, ξεπερνά το 3%; Σημαίνει, ότι 200.000 πολίτες θα στερηθούν των πολιτικών τους δικαιωμάτων, στο να ψηφίσουν ελεύθερα τους εκπροσώπους που οι ίδιοι επιλέγουν. Η αστική μας αντιπροσωπευτική δημοκρατία καταργείται de facto από μία ομάδα δικαστών που θα αναλάβει τον ρόλο ενός πολιτικού face control, στον οποιονδήποτε θέλει να ταχθεί απέναντι στην κυρίαρχη αριστερή ιδεολογία και συμμοριτοκρατία που κυβερνά τον τόπο από το 1974. Αρεοπαγίτες στον ρόλο πολιτικού μπράβου, που θα ξεσκαρτάρει το ποιοι θα μπουν στο μαγαζάκι τους.

Σήμερα, είναι ο Κασιδιάρης, αύριο θα είναι κάποιος άλλος, ο οποίος θα βρεθεί απέναντι στην Αρεοπαγιτική διαπλεκόμενη ιερά εξέταση του συστήματος. Δεν έχουν το συνταγματικό, ηθικό και πολιτειακό δικαίωμα, κάτω από οποιοδήποτε νομικό πρόσχημα και εξάμβλωμα, να καταργήσουν τα πολιτικά δικαιώματα εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων. Τελεία και παύλα και κάθε άλλη συζήτηση πάνω στο θέμα, τελειώνει εκεί.

Η τάση απαγορεύσεων πολιτικών κομμάτων που δεν ταυτίζονται με το διεθνές αφήγημα της παγκοσμιοποίησης και της διεθνούς Αριστεράς, έχει ξεκινήσει με την Προεδρία Τραμπ, όπου στο τέλος αναγκάστηκε ο πραξικοπηματίας του Λευκού Οίκου, να κάνει γιγαντιαία νοθεία για να κερδίσει τις εκλογές. Η δικαστική Τζιχάντ, διότι περί αυτού πρόκειται, μεταφορικά και κυριολεκτικά, ξεκίνησε κατά του Προέδρου Τραμπ, του δεξιού φιλέλληνα Μπίμπι Νετανιάχου στο Ισραήλ, στον Ματέο Σαλβίνι και στο Γερμανικό AFD.

Πρόκειται λοιπόν, περί ενός παγκοσμίου φαινομένου στέρησης των πολιτικών δικαιωμάτων του τμήματος των κοινωνιών, που δεν έχει αλλοτριωθεί και έχει αναπτύξει δημοκρατικά αντισώματα στην πλύση εγκεφάλου της Αριστεράς και στον ολοκληρωτισμό, που αυτή εκφράζει. Ο Μητσοτάκης, έχει την άδεια του Μπάιντεν και της Καγκελαρίας για να κάνει πολιτική εγχείρηση ακρωτηριασμού, χωρίς αναισθητικό, πάνω στο εκλογικό σώμα.

Έχουμε να κάνουμε με έναν αδίστακτο παράφρονα που δεν μπορεί και δε θέλει να αντιληφθεί τις συνέπειες των πράξεών του πάνω στο δομολειτουργισμό της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας. Ένας ανερμάτιστος και αμαθής φιλεleft δικτατορίσκος, με μία δικαστική συμμορία και μία καρτελίστικη, πολιτικά, αντιπολίτευση, οδηγούν τη χώρα και το λαβωμένο μας πολίτευμα στο θάνατό του.

Δε θα το έκαναν αυτό, εάν δεν υπήρχε η Γερμανοϊσλαμική εντολή να δοθεί το Αιγαίο στον Ερντογάν και οι Έλληνες να μην σηκώσουν ποτέ κεφάλι από τη φτώχεια και η σταδιακή αντικατάστασή τους από Μουσουλμανους εποίκους. Η απαγόρευση καθόδου του Εθνικού κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη, είναι η επανάληψη, ως συνέχεια, του Γιουγκοσλαβικού δράματος, επεκτεινόμενου στο νότιο άκρο της χερσονήσου του Αίμου.

Μνημόνια, Μακεδονικό, κατάλυση του Πολιτεύματος και στο τέλος, Τουρκικές μπότες…


Πηγή: Το διαβάσαμε εδώ

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ
Οι πληροφορίες και άλλα δεδομένα που δημοσιεύονται στο παρόν άρθρο, μαζί με συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους, είναι καθαρά ενημερωτικά και απολύτως ανεπίσημα.
epiosyinfo.comΕνα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo ως news aggregator ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID