EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Έγγραφα από τις ΗΠΑ βάζουν «φωτιά» στον κορωνοϊό, στα εμβόλια και σε όλα

Νέα έγγραφα του FOIA (Νόμος για την Ελευθερία της Πληροφορίας) φέρονται να αποκαλύπτουν ότι η πανδημία του COVID ήταν μια επιχείρηση του Υπουργείου Άμυνας που χρονολογείται από τον Ομπάμα!

Η σχετικά πρόσφατη αποκάλυψη έρχεται να δέσει με τις σημερινές αποκαλύψεις των Ρώσων!

«Το Πεντάγωνο έλεγχε το πρόγραμμα COVID-19 από την αρχή και όλα όσα μας είπαν ήταν πολιτικό θέατρο για να το καλύψουμε μέχρι την έγκριση του εμβολίου FDA», ισχυρίζονται εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ.

Όπως υπογραμμίζεται, «τα έγγραφα του FOIA αποκαλύπτουν ότι η πανδημία του COVID ήταν μια επιχείρηση DOD (Υπουργείο Άμυνας). Το εμβόλιο κυκλοφόρησε ως μέρος των «αντίμετρων»».

«Τόσο πολλοί από εμάς φιμώθηκαν και λογοκρίθηκαν ακόμη και για τον λόγο ότι εξερευνήσαμε την ιδέα ότι αυτός ο ιός προήλθε από ένα εργαστήριο. Αυτό θεωρήθηκε απόλυτη θεωρία συνωμοσίας!

Ωστόσο, σύμφωνα με αυτά τα έγγραφα -η δική μας κυβέρνηση το αντιμετώπιζε με αυτό τον τρόπο. Το αντιμετώπιζε σαν να προήλθε από ένα εργαστήριο, είναι μια “πράξη πολέμου” εναντίον μας.

Έχουν πλήρη γνώση του τι κάνουν και ότι στον FDA υποδύονται τους Ρυθμιστές στο κοινό, για να πείσει τους πάντες και να ξεγελάσει τους πάντες, στο να πιστέψουν ότι αυτά είναι πραγματικά φαρμακευτικά προϊόντα που έχουν πραγματικά κατασκευαστεί με καλές πρακτικές παραγωγής. Ότι πραγματικά πέρασαν από αυστηρές κλινικές δοκιμές, αντί του τεράστιου όγκου της απάτης και χειραγώγησης των δεδομένων που έκαναν για λογαριασμό αυτών των κατασκευαστών.


Το Πεντάγωνο έλεγχε το πρόγραμμα covid-19 από την αρχή και όλα όσα μας είπαν, ήταν ένα πολιτικό θέατρο βασικά για να το καλύψουν μέχρι την διαδικασία έγκρισης του εμβολίου από τον FDA. Ήτανε όλα ένα θέατρο. Αυτό σημαίνει ότι τα ανθρώπινα όντα χρησιμοποιήθηκαν ως πειραματόζωα ουσιαστικά.

Σύμφωνα με πρόσφατα έγγραφα, το Πεντάγωνο χρησιμοποίησε  ένα συνδυασμό αδειών σκιώδους έγκρισης, που εξακολουθεί να χρησιμοποιείται συμπεριλαμβανομένης της “προπαρασκευαστικής πράξης”:- “Άδεια  χρήσης έκτακτης ανάγκης”, και άλλης αρχής  δοσοληψίας του”ΟΤΑ”, οι οποίοι όλοι θωράκισαν την “Μεγάλη Φαρμακευτική”, “εταιρείες”, “ιατρικούς συμμετέχοντες” που παρέδωσαν μη ελεγχόμενα εμβόλια, πέρα από οποιαδήποτε ευθύνη», συνεχίζουν τα ρεπορτάζ!

Αυτά τα έγγραφα, -αυτά τα νέα έγγραφα, φέρονται να αποκτήθηκαν από ένα πρώην στέλεχος μιας εταιρείας παροχής πόρων  φαρμακευτικών συμβάσεων.

Αυτό το πρόσωπο είναι η Sasha Latypova, η οποία αποκαλύπτει συγκλονιστικά πράγματα, τα οποία παρατίθενται δημοσιογραφικά, καθώς όλα τα παραπάνω απορρίπτονται ως θεωρίες συνωμοσίας από την κρατική επιστήμη, η οποία χαρακτηρίζει τα εμβόλια COVID ως «ασφαλή και αποτελεσματικά».


Τι αποκάλυψαν οι Ρώσοι;

Νύξη στα ύποπτα βιολογικά προγράμματα των ΗΠΑ σε όλο τον κόσμο έκανε για ακόμα μία φορά το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας, κάνοντας ρητή αναφορά στον νέο κορωνοϊό.

Παρακάτω παρουσιάζεται αυτούσια η ανακοίνωση καθώς και τα στοιχεία που προσκόμισε το ρωσικό ΥΠΑΜ:

«Προηγουμένως έχουμε ενημερώσει για τις εργασίες για την ενίσχυση των παθογόνων χαρακτηριστικών του αιτιολογικού παράγοντα COVID-19, που πραγματοποιήθηκαν στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης με πόρους των Η.Π.Α. τον κρατικό προϋπολογισμό, καθώς και την πιθανή συμβολή του Οργανισμού των Ηνωμένων Πολιτειών για τη Διεθνή Ανάπτυξη (USAID) στην εμφάνιση του νέου κορωνοϊού.

Ο βασικός ρόλος στην υλοποίηση των παραπάνω έργων ανήκει στον ενδιάμεσο οργανισμό EcoHealth Alliance. Τα διαθέσιμα έγγραφα των Η.Π.Α. Η Υπηρεσία Μείωσης Αμυντικών Απειλών (DTRA) επιβεβαιώνει ότι από το 2015, επαγγελματίες της προαναφερθείσας εταιρείας μελετούν την ποικιλομορφία στον πληθυσμό των νυχτερίδων, αναζητούν νέα στελέχη κορονοϊού και μηχανισμούς μετάδοσής του από τα ζώα στον άνθρωπο. Πάνω από 2,5 χιλιάδες δείγματα έχουν ερευνηθεί.

Ο υψηλός βαθμός ετοιμότητας των Η.Π.Α. οι κατασκευαστές εμβολίων mRNA για μια πανδημία της νέας λοίμωξης κοροναϊού εγείρουν ερωτήματα. Έχει κανείς την εντύπωση ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες είχαν παραγάγει τα σκευάσματα εμβολίου εκ των προτέρων, χωρίς να μπορούν να τα εισαγάγουν γρήγορα στην αγορά λόγω των ειδικών χαρακτηριστικών του ιού που ενσωματώνονται στη χαμηλή αποτελεσματικότητα του εμβολιασμού και στις πολυάριθμες παρενέργειες.

Υπενθυμίζεται ότι στις 18 Οκτωβρίου 2019, δύο μήνες πριν από τις πρώτες επίσημες αναφορές για την εμφάνιση της νέας μόλυνσης από τον κορωνοϊό στην Κίνα, το Πανεπιστήμιο John Hopkins, με την υποστήριξη του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates, πραγματοποίησε άσκηση Event 201 στη Νέα Υόρκη.

Αυτή η άσκηση προσομοίωσε την επιδημία ενός μέχρι τότε άγνωστου κορωνοϊού που, σύμφωνα με το σενάριο, μεταδόθηκε από τις νυχτερίδες στον άνθρωπο μέσω των χοίρων, του ενδιάμεσου ξενιστή.

Το ξέσπασμα της πανδημίας COVID-19 ακριβώς σύμφωνα με αυτό το σενάριο εγείρει ερωτήματα σχετικά με τον προμελετημένο χαρακτήρα της, τη συμμετοχή των ΗΠΑ σε αυτό το περιστατικό, καθώς και τους πραγματικούς στόχους των Η.Π.Α. βιολογικά προγράμματα που στοχεύουν στην ενίσχυση των χαρακτηριστικών των επικίνδυνων παθογόνων.


Πηγή: Το διαβάσαμε εδώ

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ
Οι πληροφορίες και άλλα δεδομένα που δημοσιεύονται στο παρόν άρθρο, μαζί με συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους, είναι καθαρά ενημερωτικά και απολύτως ανεπίσημα.
epiosyinfo.comΕνα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo ως news aggregator ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID