EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Η Pfizer καλείται να αποζημιώσει εκατομμύρια Αμερικανούς που ζημιώθηκαν από τα εμβόλια COVID

Η Pfizer πρέπει να αποζημιώσει εκατομμύρια ανθρώπους που έχουν τραυματιστεί από τα επικίνδυνα και πειραματικά της εμβόλια για τον COVID, πρότεινε κορυφαίος βρετανός καρδιολόγος.

Ο Δρ Aseem Malhotra εντάχθηκε στο “The Ingraham Angle” την Παρασκευή για να αντιδράσει στον CEO της Pfizer, Albert Bourla, που απέφευγε τις σκληρές ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με το εμβόλιο της εταιρείας του για τον COVID κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνόδου κορυφής του WEF στο Νταβός.

«Έχουμε να κάνουμε με μια από τις φτωχότερες αποτελεσματικές φαρμακολογικές παρεμβάσεις με το χειρότερο προφίλ ασφάλειας που έχει γίνει η πιο κερδοφόρα στην ιστορία της ιατρικής», είπε ο Δρ. Malhotra.


Το Infowars.com αναφέρει: “Και αυτό συνοψίζει πραγματικά μια αποτυχία του συστήματος πίσω από όλους τους λόγους για τους οποίους φτάσαμε σε αυτό το στάδιο. Το έχω περιγράψει και στο παρελθόν ως τη μεγαλύτερη ίσως αποτυχία της ιατρικής επιστήμης που έχουμε δει στη διάρκεια της ζωής μας”.

Ο Malhotra συνέχισε να εξηγεί πώς η πιο “κατάφωρη” πτυχή είναι η κατάρρευση των κυβερνητικών και ιατρικών προτύπων ασφαλείας.

“Αυτές οι φαρμακευτικές εταιρείες έχουν νομική υποχρέωση να παράγουν κέρδη για τους μετόχους τους. Δεν έχουν νομική υποχρέωση να σας παρέχουν την καλύτερη δυνατή θεραπεία”, δήλωσε. “Τα πραγματικά σκάνδαλα είναι ότι οι ρυθμιστικές αρχές απέτυχαν να αποτρέψουν την παραβατική συμπεριφορά της βιομηχανίας. Και ότι οι γιατροί, τα ακαδημαϊκά ιδρύματα και τα ιατρικά περιοδικά συνεργάζονται με τη βιομηχανία για οικονομικό όφελος”.

Για να αποτραπεί αυτό το είδος ιατρικής αμέλειας από το να ξανασυμβεί, η Pfizer θα πρέπει να αποζημιώσει όσους τραυματίστηκαν από την πειραματική ένεση COVID, υποστήριξε.

“Τα πρόστιμα θα πρέπει να είναι τόσο μεγάλα ώστε οι φαρμακευτικές εταιρείες να κινδυνεύουν να χρεοκοπήσουν και τα ανώτερα στελέχη θα πρέπει να πάνε στη φυλακή αν γνώριζαν ότι η ιατρική τους παρέμβαση θα προκαλούσε βλάβη”, είπε.

“Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν τραυματιστεί από τα εμβόλια. Πρέπει να τους φροντίζω και να ασχολούμαι και εγώ μαζί τους. Είναι πραγματικά απαίσιο το πώς τους έχουν κάνει να φαίνονται σαν γκαζάκια”.

“Και νομίζω ότι ένα από τα πράγματα που θα μπορούσε να κάνει ίσως ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer για να εξιλεωθεί είναι να πει: “Θα δώσουμε ένα σημαντικό ποσό από τα κέρδη μας για να βοηθήσουμε στη θεραπεία των τραυματιών από εμβόλια και να κάνουμε έρευνα για τους τραυματισμούς από εμβόλια””, πρόσθεσε.

Η Ingraham συμφώνησε, σημειώνοντας ότι γνωρίζει προσωπικά ανθρώπους που “πονάνε” ως αποτέλεσμα της λήψης του εμβολίου.

Το 2020, οι ΗΠΑ χορήγησαν στην Pfizer και τη Moderna γενική ασυλία από την ευθύνη για τυχόν τραυματισμούς που προέκυψαν από τα εμβόλια COVID mRNA, παρά το γεγονός ότι τα εμβόλια αυτά είχαν σφραγιστεί με άδεια επείγουσας χρήσης αντί να εγκριθούν μετά από εκτεταμένες κλινικές δοκιμές.


Πηγή: Το διαβάσαμε εδώ

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ
Οι πληροφορίες και άλλα δεδομένα που δημοσιεύονται στο παρόν άρθρο, μαζί με συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους, είναι καθαρά ενημερωτικά και απολύτως ανεπίσημα.
epiosyinfo.comΕνα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo ως news aggregator ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID