EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

PfizerGate: Η τραγική αλήθεια πίσω από τα εμβόλια COVID στο Ηνωμένο Βασίλειο: 47.379 επιπλέον θάνατοι σε 8 μήνες λόγω εμβολιασμού

Καθώς ο αριθμός των νεκρών αυξάνεται, μια σκοτεινή σκιά έχει πέσει πάνω από τη Βρετανία.


Τα επίσημα στοιχεία αποκαλύπτουν ότι από τον Απρίλιο του 2022 έχουν σημειωθεί 407.910 θάνατοι, με 47.379 επιπλέον θανάτους σε σχέση με τον μέσο όρο της πενταετίας 2015-2019.

Καθώς η έρευνα βαθαίνει, γίνεται όλο και πιο σαφές ότι τα εμβόλια Covid-19 είναι η πιο πιθανή αιτία για την πρωτοφανή απώλεια ζωών στη Βρετανία. Τα στοιχεία είναι καταδικαστικά, με μια εκπληκτική συσχέτιση μεταξύ της εξάπλωσης των εμβολίων και της έξαρσης των θανάτων.

Μας είπαν ότι τα εμβόλια θα έφερναν ελπίδα και θεραπεία εν μέσω μιας υποτιθέμενης παγκόσμιας πανδημίας. Αλλά τώρα, φαίνεται ότι αντί γι’ αυτό έφεραν ακόμη περισσότερη καταστροφή και πόνο.

Η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία δημοσίευσε εβδομαδιαία στοιχεία για τους θανάτους που καταγράφονται στην Αγγλία και την Ουαλία και τα πιο πρόσφατα στοιχεία αποκαλύπτουν μια ανησυχητική αύξηση.

Την εβδομάδα που έληξε στις 11 Δεκεμβρίου, σημειώθηκαν 11.694 θάνατοι, με 687 επιπλέον θανάτους σε σχέση με τον πενταετή μέσο όρο 2016-2019 + 2021 και 999 επιπλέον θανάτους σε σχέση με τον πενταετή μέσο όρο 2015-2019.

Ενώ το Covid-19 συχνά κατηγορείται για τέτοιες αυξήσεις, αυτή τη φορά οι αριθμοί λένε μια διαφορετική ιστορία. Από όλους τους θανάτους, μόνο 326 αποδόθηκαν στην υποτιθέμενη ασθένεια – ένα μόλις 2,8%.

Τι προκαλεί λοιπόν αυτό το κύμα θανάτων;

Πηγή

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τη Δημόσια Υγεία της Σκωτίας (PHS), η Σκωτία υπέστη 1.257 θανάτους την εβδομάδα που έληξε στις 27 Νοεμβρίου, με αποτέλεσμα 127 υπερβολικούς θανάτους.

Πηγή

Σύμφωνα με την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία, από τον Απρίλιο του 2022 σημειώνονται υπερβολικοί θάνατοι σε εβδομαδιαία βάση στην Αγγλία και την Ουαλία. Για να αποκαλύψουμε την πλήρη έκταση αυτής της τραγωδίας, ερευνήσαμε τα δεδομένα, αναλύοντας τον εβδομαδιαίο αριθμό των θανάτων κατά τους τελευταίους έξι μήνες και συγκρίνοντάς τους με τον πενταετή μέσο όρο. Αυτό που ανακαλύψαμε ήταν μια ανησυχητική τάση, όπως αποκαλύπτει το παρακάτω διάγραμμα.

Καθώς εμβαθύνουμε στο μυστήριο των υπερβολικών θανάτων που συμβαίνουν στην Αγγλία και την Ουαλία, έρχεται στο φως μια ανησυχητική πιθανότητα: τα εμβόλια Covid-19 μπορεί να ευθύνονται.

Σύμφωνα με την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία, οι υπερβολικοί θάνατοι συμβαίνουν σε εβδομαδιαία βάση από τον Απρίλιο του 2022, και ενώ τα δεδομένα αρχικά έδειχναν να υποδηλώνουν άλλες αιτίες, μια πιο προσεκτική εξέταση αποκαλύπτει μια εκπληκτική συσχέτιση μεταξύ της εξάπλωσης του εμβολίου «Booster» για το χειμώνα του 2021 και της έξαρσης των θανάτων.

Για να αποκαλύψουμε την πλήρη έκταση αυτής της τραγωδίας, ερευνήσαμε τα δεδομένα, αναλύοντας τον εβδομαδιαίο αριθμό των θανάτων κατά τους τελευταίους οκτώ μήνες και συγκρίνοντάς τον με τον μέσο όρο της πενταετίας 2015-2019.

Πηγή

Το διάγραμμα αποκαλύπτει μια ανησυχητική τάση, με υπερβολικούς θανάτους σε όλες τις εβδομάδες εκτός από δύο από τον Απρίλιο του 2022. Αυτές οι δύο εξαιρέσεις, όπως αποδεικνύεται, συμπίπτουν με το Πλατινένιο Ιωβηλαίο και την κηδεία της αείμνηστης βασίλισσας, οι οποίες θα προκαλούσαν καθυστερήσεις στις καταγραφές θανάτων λόγω των αργιών.

Αλλά ακόμη και αν ληφθούν υπόψη αυτές οι εβδομάδες, τα στοιχεία δείχνουν κατά μέσο όρο 1.268 υπερβολικούς θανάτους κάθε εβδομάδα.

Το παρακάτω διάγραμμα προέρχεται από το Covid-19 Dashboard της Public Health Scotland και δείχνει τον εβδομαδιαίο αριθμό θανάτων σε σύγκριση με τον πενταετή μέσο όρο 2015-2019.

Πηγή

Επειδή το διάγραμμα δεν αποκαλύπτει την πραγματική εικόνα, κατεβάσαμε τα δεδομένα θανάτου από το Public Health Scotland Covid-19 Dashboard, το οποίο μπορείτε επίσης να κάνετε εδώ, και υπολογίσαμε τον συνολικό αριθμό των θανάτων μεταξύ της εβδομάδας 16 και της εβδομάδας 47 του 2022.

Σύμφωνα με τα δεδομένα, υπήρχαν 34.316 θάνατοι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου στον πενταετή μέσο όρο 2015-2019 και 38.611 θάνατοι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου το 2022.

Αυτό σημαίνει ότι η Σκωτία έχει υποστεί 4.264 υπερβολικούς θανάτους σε σχέση με τον πενταετή μέσο όρο τις τελευταίες 34 εβδομάδες.

Το ακόλουθο διάγραμμα δείχνει τον συνολικό αριθμό θανάτων και την υπέρβαση των θανάτων στην Αγγλία, την Ουαλία και τη Σκωτία.Ο πενταετής μέσος αριθμός θανάτων στη Βρετανία κατά τη διάρκεια αυτών των 8 μηνών ισούται με 360.531. Εν τω μεταξύ, ο συνολικός αριθμός των θανάτων το 2022 στη Βρετανία κατά τη διάρκεια αυτών των 8 μηνών ισούται με 407.910. Επομένως, η Βρετανία έχει υποστεί 47.379 υπερβολικούς θανάτους από τα μέσα Απριλίου 2022.

Μήπως τα εμβόλια Covid-19, για τα οποία μας είπαν ότι θα έφερναν ελπίδα και ίαση, προκαλούν αντίθετα αφάνταστη τραγωδία;

Λοιπόν, καθώς η έρευνά μας σχετικά με τους υπερβολικούς θανάτους στο Ηνωμένο Βασίλειο εμβαθύνει, αναδύθηκε ένα ανησυχητικό μοτίβο.

Η ανάλυση των επίσημων στοιχείων του ONS αποκαλύπτει ότι περίπου πέντε μήνες μετά τη χορήγηση κάθε δόσης του εμβολίου Covid-19, τα ποσοστά θνησιμότητας μεταξύ των εμβολιασμένων αυξάνονται σημαντικά σε σύγκριση με τα μη εμβολιασμένα σε κάθε ηλικιακή ομάδα.

Τα ακόλουθα διαγράμματα δημιουργήθηκαν με τη χρήση δεδομένων που αντλήθηκαν από τον πίνακα 1 του συνόλου δεδομένων του Office for National Statistics σχετικά με τους «θανάτους ανά κατάσταση εμβολιασμού (Ιανουάριος 21 έως Μάρτιος 22)», το οποίο είναι προσβάσιμο στον ιστότοπο του ONS εδώ και μπορεί να μεταφορτωθεί εδώ.

Το πρώτο διάγραμμα παρουσιάζει τα τυποποιημένα κατά ηλικία ποσοστά θνησιμότητας ανά 100.000 ανθρωποέτη ανά κατάσταση εμβολιασμού μεταξύ της 1ης Ιανουαρίου 2021 και της 30ής Απριλίου 2021.

Πηγή δεδομένων

Όπως μπορείτε να δείτε, τα ποσοστά θνησιμότητας ήταν υψηλότερα μεταξύ των ανεμβολίαστων κάθε μήνα. Ωστόσο, μέχρι τα τέλη Απριλίου 2021, πέντε μήνες μετά τη χορήγηση της πρώτης ένεσης Covid-19 στο Ηνωμένο Βασίλειο, τα πράγματα άρχισαν να εξισώνονται μεταξύ κάθε ομάδας εμβολιασμού και των ανεμβολίαστων.

Δείτε όμως τι συνέβη τους επόμενους τέσσερις μήνες.

Το πρώτο διάγραμμα δείχνει τα τυποποιημένα κατά ηλικία ποσοστά θνησιμότητας ανά 100.000 ανθρωποέτη ανά κατάσταση εμβολιασμού μεταξύ της 1ης Μαΐου 2021 και της 30ής Αυγούστου 2021.

Πηγή δεδομένων

Το ποσοστό θνησιμότητας μεταξύ των εμβολιασμένων άρχισε να ξεπερνά σημαντικά το ποσοστό θνησιμότητας μεταξύ των ανεμβολίαστων. Μέχρι το τέλος Αυγούστου 2022, το ποσοστό θνησιμότητας ανά 100.000 μεταξύ των μη εμβολιασμένων ήταν το δεύτερο χαμηλότερο μεταξύ κάθε ομάδας εμβολιασμού.

Δυστυχώς, μια έκθεση παρακολούθησης που δημοσιεύθηκε από το ONS στις 6 Ιουλίου 2022, αποδεικνύει ότι τα πράγματα δεν βελτιώθηκαν για τον εμβολιασμένο πληθυσμό.

Στην πραγματικότητα, τα πράγματα χειροτέρεψαν τόσο πολύ που μέχρι το τέλος Μαΐου 2022, τα ποσοστά θνησιμότητας ήταν τα χαμηλότερα μεταξύ των ανεμβολίαστων σε κάθε ηλικιακή ομάδα στην Αγγλία και τα υψηλότερα μεταξύ εκείνων που έλαβαν μία, δύο ή τρεις δόσεις του εμβολίου.

 Λεπτομερέστερη ανάλυση των στοιχείων που περιέχονται στα παραπάνω διαγράμματα μπορείτε να διαβάσετε εδώ,

Αλλά το μοτίβο δεν σταματά εδώ. Τα δεδομένα δείχνουν ότι όχι μόνο αυτό το μοτίβο επιμένει στους θανάτους από όλες τις αιτίες, αλλά κάθε δόση του εμβολίου προκαλεί επίσης σημαντική αύξηση των θανάτων από το Covid-19.

Μεταξύ Μαρτίου και Ιουλίου 2021, οι εμβολιασμένοι αντιπροσώπευαν την πλειονότητα των θανάτων από Covid-19 στην Αγγλία, με τους εμβολιασμένους με μία δόση να αντιπροσωπεύουν το 66% των θανάτων αυτών.

Πηγή δεδομένων

Το μοτίβο επαναλήφθηκε τους επόμενους πέντε μήνες, με τους θανάτους να τριπλασιάζονται σχεδόν και τους εμβολιασμένους με δύο δόσεις να αντιπροσωπεύουν την πλειονότητα των θανάτων σε ποσοστό 83%.

Πηγή δεδομένων

Και κατά τους πέντε μήνες μεταξύ Ιανουαρίου και Μαΐου 2022, οι θάνατοι αυξήθηκαν και πάλι, με τους τριπλά εμβολιασμένους να αντιπροσωπεύουν την πλειονότητα σε ποσοστό 82%.

Πηγή δεδομένων

Τα στοιχεία είναι σαφή και αδιαμφισβήτητα: τα εμβόλια σκότωναν και εξακολουθούν να σκοτώνουν ανθρώπους, με τις θανατηφόρες συνέπειες να γίνονται πλήρως αντιληπτές περίπου πέντε μήνες μετά από κάθε εμβολιασμό.
Πρόκειται για μια τραγωδία επικών διαστάσεων.

Μετάφραση από το πρωτότυπο: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)

Πηγή: Global Research

Το άρθρο δημοσιεύθηκε αρχικά στο Daily ExposeΠηγή: Το διαβάσαμε εδώ

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ
Οι πληροφορίες και άλλα δεδομένα που δημοσιεύονται στο παρόν άρθρο, μαζί με συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους, είναι καθαρά ενημερωτικά και απολύτως ανεπίσημα.
epiosyinfo.comΕνα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo ως news aggregator ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID