EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Tucker Carlson: «Το WEF θέλει να καταστρέψει τις εθνικές οικονομίες»

Ο παρουσιαστής του Fox News, Τάκερ Κάρλσον, προειδοποίησε ότι το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) προσπαθεί κρυφά να «καταστρέψει τις εθνικές οικονομίες» προκειμένου να εγκαινιάσει τη Μεγάλη Επαναφορά τους για την ανθρωπότητα.

«Αν προσέχετε τα τελευταία πέντε ή έξι χρόνια και ξέρουμε ότι έχετε προσέξει, πιθανότατα έχετε παρατηρήσει την ανεστραμμένη φύση της σύγχρονης γλώσσας. Σχεδόν όλα είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που ισχυρίζονται ότι είναι», είπε ο Carlson στην εκπομπή της Τετάρτης.

“Έτσι, οι άνθρωποι που σας λένε ότι υπερασπίζονται τη δημοκρατία προωθούν τον αυταρχισμό, ο οποίος δεν είναι δημοκρατία”, συνέχισε ο Carlson. “Τότε το κίνημα Black Lives Matter καταλήγει να σκοτώνει μαύρους ανθρώπους, ποιος θα το περίμενε αυτό; Τότε οι αρχές δημόσιας υγείας μας κάνουν τον πληθυσμό πιο άρρωστο. Και αυτό είναι το νέο μας αγαπημένο, το λεγόμενο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ φαίνεται να υπάρχει για να καταστρέφει τις εθνικές οικονομίες”.

Παρακολουθήστε:
Το Dailycaller.com αναφέρει: Νταβός, Ελβετία, για συζητήσεις και ομιλίες.

Οι ομιλητές στο Νταβός έχουν διαφημίσει πόλεις όπου οι άνθρωποι δεν χρειάζονται αυτοκίνητα, υποστήριξαν ότι ο κόσμος δεν χρειάζεται “ανάπτυξη”, ζήτησαν λογοκρισία και απαίτησαν δεσμεύσεις από την κυβέρνηση και τις επιχειρήσεις για την επίτευξη “καθαρών μηδενικών” εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.

“Δεν είναι υπερβολή. Να θυμάστε ότι το WEF ήταν αυτό που είπε στην κυβέρνηση της Σρι Λάνκα να εγκαταλείψει τα σύγχρονα λιπάσματα”, συνέχισε ο Carlson. “Ω, καλό σχέδιο, παιδιά. Δοκιμάστε το. Αποτέλεσμα, η χώρα κατέρρευσε και οι άνθρωποι λιμοκτόνησαν”.

Η Σρι Λάνκα θεωρήθηκε ως ένα μέρος όπου η βιολογική γεωργία θα μπορούσε να πετύχει, σύμφωνα με ένα άρθρο του καθηγητή του Πανεπιστημίου Κολούμπια Joseph E. Stiglitz το 2016, που δημοσιεύθηκε από το WEF. Σε ένα op-ed του 2018 που δημοσιεύτηκε από το WEF, ο εν ενεργεία πρόεδρος της Σρι Λάνκα Ranil Wickremesinghe , τότε πρωθυπουργός της χώρας, καυχήθηκε ότι η πράσινη ενέργεια θα βοηθούσε να γίνει η χώρα πλούσια μέχρι το 2025.

Ο τότε πρόεδρος της Σρι Λάνκα Gotabaya Rajapaksa απαγόρευσε τα χημικά λιπάσματα το 2021, ανέφερε το Reuters, και μίλησε στην ετήσια συνάντηση του WEF το 2022 ουσιαστικά τον Μάιο του ίδιου έτους. Τον Ιούλιο ξέσπασαν διαμαρτυρίες στη Σρι Λάνκα, αφού η απαγόρευση των λιπασμάτων οδήγησε σε μείωση των αποδόσεων των καλλιεργειών κατά 50%, με τον πρόεδρο και τον πρωθυπουργό της χώρας να παραιτούνται λόγω των διαδηλώσεων.


Πηγή: Το διαβάσαμε εδώ εδώ

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ
Οι πληροφορίες και άλλα δεδομένα που δημοσιεύονται στο παρόν άρθρο, μαζί με συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους, είναι καθαρά ενημερωτικά και απολύτως ανεπίσημα.
epiosyinfo.comΕνα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo ως news aggregator ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID