EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Εκτίμηση έρευνας: Περισσότεροι από 217.000 Αμερικανοί πέθαναν από τα εμβόλια κατά του κορωνοίού

Δεν θα μαντέψετε ποτέ πόσοι πέθαναν ή τραυματίστηκαν σοβαρά μόλις τον πρώτο κιόλας χρόνο της εντολής εμβολιασμού για τον κορωνοϊό. Ωστόσο, το FDA και το CDC συνεχίζουν να πιέζουν τον κόσμο να κάνει εμβόλια, παρά τα δεδομένα και τις πληροφορίες που βγαίνουν κάθε μέρα στη δημοσιότητα και που δείχνουν ότι δεν έχουν κανένα όφελος όσον αφορά τη μείωση του κινδύνου νοσηλείας ή θανάτου.

Ενώ είναι ξεκάθαρο ότι οι πειραματικοί εμβολιασμοί για τον COVID έχουν σκοτώσει σημαντικό αριθμό ανθρώπων, ο συνολικός αριθμός θανάτων παραμένει άγνωστος, χάρη στις υπηρεσίες υγείας των ΗΠΑ που συσκοτίζουν, κρύβουν και χειραγωγούν τα δεδομένα.

Τούτου λεχθέντος, η πιο πρόσφατη έρευνα 1 , 2 —που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό BMC Infectious Diseases — τοποθετεί τον αριθμό των θανάτων από τα εμβόλια του COVID κάπου μεταξύ 217.330 και 332.608 μόνο για το 2021. Όπως σημειώνει ο Steve Kirsch: 3

«[Έχουμε] σκοτώσει τουλάχιστον 217.000 Αμερικανούς και τραυματίσαμε σοβαρά 33 εκατομμύρια … μόλις τον πρώτο χρόνο, και το CDC [Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων] και η FDA [Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ] θέλουν να σας προσφέρουν περισσότερα… Δεδομένου ότι οι θάνατοι από το εμβόλιο ήταν υψηλότεροι το 2022, οι περισσότεροι ειδικοί θα υπολόγιζαν ότι ο αριθμός των θανάτων όλων των αιτιών από τα εμβόλια για τον COVID κυμαίνεται από 500.000 έως 600.000.

«Το παγκόσμιο κόστος ζωής από αυτά τα εμβόλια είναι της τάξης των 10 έως 12 εκατομμυρίων ανθρώπων… Αυτά [τα δεδομένα] συμβαδίζουν με τους αριθμούς που λέω εδώ και πολύ καιρό. Δεν είναι τυχαίο.”

Γιατί οι άνθρωποι εμβολιάστηκαν ή όχι

Ο πρωταρχικός στόχος αυτής της έρευνας ήταν να «προσδιορίσει τους παράγοντες που οδήγησαν τους Αμερικανούς πολίτες να πάρουν την απόφαση να εμβολιαστούν κατά του COVID-19».

Ο συγγραφέας ήταν περίεργος για το γιατί το 31% των ΗΠΑ είχε απορρίψει το ενδεχόμενο να εμβολιαστεί ή δεν είχε ολοκληρώσει την κύρια σειρά των δύο εμβολιασμών μέχρι τον Νοέμβριο του 2022, σχεδόν δύο χρόνια μετά τη μαζική διαφημιζόμενη εκστρατεία «εμβολιασμού».

Ο υπολογισμός του ποσοστού των θανατηφόρων συμβάντων από τα εμβόλια ήταν δευτερεύον ζήτημα της έρευνας. Όπως εξηγεί ο συγγραφέας, Mark Skidmore, 4  Ph.D., καθηγητής οικονομικών στο Michigan State University: 5

«Ένας σε μεγάλο βαθμό ανεξερεύνητος παράγοντας είναι ο βαθμός στον οποίο τα σοβαρά προβλήματα υγείας που προκύπτουν από την ασθένεια COVID-19 ή τα εμβόλια COVID-19 μεταξύ της οικογένειας και των φίλων επηρεάζουν την απόφαση για εμβολιασμό.

«Σοβαρή ασθένεια λόγω COVID-19 θα έκανε τον εμβολιασμό πιο πιθανό. τα αντιληπτά οφέλη από την αποφυγή του COVID-19 μέσω του εμβολιασμού θα ήταν υψηλότερα.

«Από την άλλη πλευρά, η παρατήρηση σημαντικών προβλημάτων υγείας μετά τον εμβολιασμό του COVID-19 αύξησε τους αντιληπτούς κινδύνους περί μη εμβολιασμού. Προηγούμενες μελέτες δεν έχουν αξιολογήσει τον βαθμό στον οποίο οι εμπειρίες με τη νόσο και τον τραυματισμό του εμβολίου επηρεάζουν την κατάσταση του εμβολίου.

«Ο κύριος στόχος αυτής της διαδικτυακής έρευνας, είναι να διερευνήσει τον βαθμό στον οποίο οι παρενέργειες της νόσου COVID-19 και του εμβολίου COVID-19 μεταξύ φίλων και συγγενών, είτε αντιληπτά είτε αληθινά, επηρέασαν τις αποφάσεις περί εμβολιασμού. Ο δεύτερος στόχος αυτής της εργασίας είναι να εκτιμηθεί ο συνολικός αριθμός των θανάτων που προκαλούνται από το εμβόλιο COVID-19 σε εθνικό επίπεδο.»

Ακολουθεί ένα απόσπασμα που περιγράφει τη μεθοδολογία: 6

«Διεξήχθη μια διαδικτυακή έρευνα για τις γνωσιολογικές εμπειρίες υγείας του COVID-19. Συλλέχθηκαν πληροφορίες σχετικά με τους λόγους υπέρ και κατά των εμβολιασμών για τη νόσο, εμπειρίες από άτομα που ασθένησαν με COVID-19 ή εμβολιάστηκαν ή μη, από τους συμμετέχοντες στην έρευνα και τους κοινωνικούς τους κύκλους. Πραγματοποιήθηκαν αναλύσεις παλινδρόμησης Logit για τον εντοπισμό παραγόντων που επηρεάζουν την πιθανότητα περί εμβολιασμού ή μη».

Τα ευρήματα της έρευνας

Συνολικά 2.840 άτομα ολοκλήρωσαν την έρευνα μεταξύ 18 και 23 Δεκεμβρίου 2021. Η μέση ηλικία ήταν τα 47 έτη και η αναλογία φύλου ήταν 51% γυναίκες, 49% Λίγο περισσότερο από το μισό, το 51%, είχε κάνει ένα ή περισσότερα εμβόλια για τον COVID.

Όπως υποψιαζόταν ο Skidmore, τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι άνθρωποι που έκαναν το εμβόλιο, είχαν περισσότερες πιθανότητες να γνωρίζουν κάποιον που αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας εξαιτίας της μόλυνσης από τον κορωνοϊό, ενώ εκείνοι που γνώριζαν κάποιον που αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας μετά τον εμβολιασμό του είχαν λιγότερες πιθανότητες να προχωρήσουν στη διαδικασία.

Από τους ερωτηθέντες, το 34% γνώριζε ένα ή περισσότερα άτομα που είχαν αντιμετωπίσει σημαντικό πρόβλημα υγείας λόγω της ασθένειας από τον COVID-19 και το 22% γνώριζε ένα ή περισσότερα άτομα που είχαν τραυματιστεί από τον εμβολιασμό, ή χειρότερα… Έτσι, όπως σημειώνει ο συγγραφέας: 7

«Το να γνωρίζεις κάποιον που ανέφερε σοβαρά προβλήματα υγείας είτε από τον COVID-19 είτε από τον εμβολιασμό κατά του COVID-19 είναι σημαντικοί παράγοντες για την απόφαση που θα έπαιρνε.

Όσον αφορά τους τύπους παρενεργειών που βιώνουν άτομα στους κοινωνικούς κύκλους των ερωτηθέντων, περιελάμβαναν τους «συνήθεις ύποπτους», όπως:
  • Καρδιακά και καρδιαγγειακά προβλήματα.
  • Σοβαρή λοίμωξη COVID ή άλλη αναπνευστική ασθένεια.
  • Γενική αδιαθεσία, αδυναμία, κούραση και δύσπνοια για εβδομάδες.
  • Θρόμβοι αίματος και εγκεφαλικό.
  • Θάνατος.
  • Εκατοντάδες χιλιάδες σκοτώθηκαν χωρίς λόγο

Με βάση αυτά τα δεδομένα της έρευνας, ο Skidmore εκτιμά:

«… ο συνολικός αριθμός των θανάτων λόγω εμβολιασμού COVID-19 μπορεί να φτάσει τις 278.000 όταν αφαιρεθούν οι θάνατοι που μπορεί να έχουν συμβεί ανεξάρτητα από τον εμβολιασμό».

Εάν ο κορωνοϊός ήταν μια λοίμωξη με εξαιρετικά υψηλό ποσοστό θνησιμότητας, ίσως τα υψηλά ποσοστά θανάτου από ένα εμβόλιο θα ήταν αποδεκτά. Ωστόσο, ο COVID-19 έχει εξαιρετικά χαμηλό ποσοστό θνησιμότητας, ισοδύναμο ή χαμηλότερο της γρίπης, επομένως ο κίνδυνος που σχετίζεται με τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού θα πρέπει να είναι εξίσου χαμηλός.

Το παγκόσμιο κόστος ζωής από αυτά τα εμβόλια είναι της τάξης των 10 έως 12 εκατομμυρίων ανθρώπων. — Steve Kirsch

Ως έχει, οι κίνδυνοι των εμβολίων είναι πολύ υψηλοί, ενώ τα δεδομένα δοκιμών της ίδιας της Pfizer, με περισσότερους από 40.000 συμμετέχοντες, δείχνουν ότι δεν προσφέρουν κανένα όφελος όσον αφορά τον κίνδυνο νοσηλείας ή/και θανάτου. Η απόλυτη μείωση του κινδύνου είναι τόσο μικρή που είναι σχεδόνασήμαντη. 8

Υψηλά ποσοστά παρενεργειών

Ωστόσο, ο αριθμός των νεκρών από τα εμβόλια δεν είναι το μόνο ανησυχητικό κομμάτι αυτής της έρευνας. Τα ευρήματα του Skidmore υποδηλώνουν επίσης ότι οι παρενέργειες από τις ενέσεις μπορεί να είναι πιο συχνές από ό,τι υποψιάζονταν προηγουμένως.

Όπως αναφέρθηκε, το 51% των ερωτηθέντων εμβολιάστηκε. Από αυτούς, το 15% ανέφερε ότι αντιμετώπισε ένα νέο πρόβλημα υγείας μετά το εμβόλιο και το 13% το θεώρησε «σοβαρό». Συγκρίνετε αυτό με την εξάμηνη ανάλυση ασφάλειας της Pfizer, 9 η οποία ισχυρίστηκε ότι μόνο το 1,2% των συμμετεχόντων στη δοκιμή ανέφεραν σοβαρό ανεπιθύμητο συμβάν.

Τώρα, όπως προτείνει ο Kirsch, 10 «πρέπει να το υποτιμήσουμε κατά δύο φορές επειδή οι άνθρωποι αναφέρουν λιγότερο σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες ως παρενέργειες». Ωστόσο, αυτό σημαίνει ότι τα σοβαρά ανεπιθύμητα συμβάντα μετά από τον εμβολιασμό είναι πέντε φορές υψηλότερα από αυτά που ανέφερε η Pfizer.

«Αυτός είναι ο λόγος που η FDA δεν κάνει ποτέ έρευνες μετά από οποιοδήποτε φάρμακο, εμβόλιο ή σκεύασμα εγκρίνει. Γιατί η πραγματικότητα πονάει», γράφει ο Kirsch. 11 «Είναι η FDA που έπρεπε να ανακαλύψει ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, πριν από τον Mark Skidmore. Η FDA κοιμάται και απλά πιστεύει όλα όσα τους λένε οι εταιρείες φαρμάκων και μάλιστα πολύ από τις επιτροπές ευελπιστούν ότι στο μέλλον θα εργαστούν για αυτές τις εταιρείες. Γιατί δεν κάνουν τέτοιες έρευνες για να δουν αν η πραγματικότητα ταιριάζει με τη μελέτη που τους παρουσιάζουν;»

Περισσότερες συγκρίσεις ποσοστών παρενεργειών

Για πρόσθετη σύγκριση, εδώ είναι τα ευρήματα πολλών άλλων ερευνών:Rasmussen Reports 12 : Τον Δεκέμβριο του 2022, το Rasmussen Reports ρώτησε 1.000 Αμερικανούς. Σε αυτή τη δημοσκόπηση -που έγινε ένα χρόνο μετά την έρευνα του Skidmore- το 34% ανέφερε ότι είχε μικρές παρενέργειες από το τρύπημα και το 7% ανέφερε σημαντικές παρενέργειες.

Δεδομένα V-Safe του CDC 13 : Τον Οκτώβριο του 2022, το ICAN [Informed Consent Action Network] έλαβε τα δεδομένα V-Safe των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων. Αυτό είναι ένα εθελοντικό πρόγραμμα για την παρακολούθηση των παρενεργειών του εμβολίου. Από τους 10,1 εκατομμύρια εμβολιασθέντες που χρησιμοποίησαν την εφαρμογή, το 7,7% εξ αυτών έπρεπε να αναζητήσουν ιατρική περίθαλψη μετά τον εμβολιασμό τους.

Έρευνα που χρηματοδοτήθηκε από την Kirsch 14 : Μια έρευνα στις ΗΠΑ του Ιουνίου του 2022 από την εταιρεία έρευνας αγοράς Pollfish διαπίστωσε ότι το 16,3% των ερωτηθέντων που εμβολιάστηκαν για τον κορωνοϊό, υπέστησαν τραυματισμό και το 9,7% χρειάστηκε ιατρική φροντίδα.

Το παρακάτω γραφικό, το οποίο συγκρίνει οπτικά τα ευρήματα του Skidmore με τα ευρήματα των ερευνών Rasmussen, V-Safe και Pollfish, δημιουργήθηκε από την InfoGame στο Substack. 15 Όπως σημειώνεται από το InfoGame:

«Η μελέτη του Skidmore χρησιμεύει ως ακόμα ένα σημάδι ότι το ποσοστό των παρενεργειών εξαιτίας του εμβολιασμού κατά του COVID-19 είναι εξαιρετικά υψηλό και ότι τα εμβόλια για τον COVID-19 είναι ένα πρωτοφανές επικίνδυνο ιατρικό προϊόν».

(InfoGame)

Οι διαταραχές της εμμήνου ρύσεως είναι συχνές μετά από τον εμβολιασμό

Ενώ βρισκόμαστε στο θέμα των αναφερόμενων παρενεργειών, αρκετές έρευνες έχουν επίσης επικεντρωθεί στη συχνότητα των μη φυσιολογικών εμμήνων ρύσεων σε γυναίκες που έκαναν το εμβόλιο, κάτι που θα μπορούσε να είναι ενδεικτικό της αναπαραγωγικής βλάβης. Για παράδειγμα:Μια βρετανική έρευνα που δημοσιεύτηκε στις αρχές Δεκεμβρίου 2021 διαπίστωσε ότι το 20% των γυναικών παρουσίασαν διαταραχές της εμμήνου ρύσεως μετά τον εμβολιασμό τους. 16
Μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Science Advances στα μέσα Ιουλίου 2022 διαπίστωσε ότι το 66% των «πλήρως εμβολιασμένων» μετεμμηνοπαυσιακών γυναικών παρουσίασαν μη φυσιολογική αιμορραγία. Συνολικά, το 42,1% ανέφερε «βαρύτερη« έμμηνο ρύση μετά το έμμηνο (αυτό περιελάμβανε γυναίκες όλων των ηλικιών, καθώς και διεμφυλικά άτομα σε ορμονικές θεραπείες). 17
Μια ιταλική μελέτη που δημοσιεύτηκε τον Μάρτιο του 2022 διαπίστωσε ότι «το 50-60%των γυναικών αναπαραγωγικής ηλικίας που έλαβαν την πρώτη δόση του εμβολίου COVID-19 ανέφεραν παρατυπίες του εμμηνορροϊκού κύκλου, ανεξάρτητα από τον τύπο του εμβολίου που χορηγήθηκε». Μετά τη δεύτερη δόση, ανώμαλη έμμηνος ρύση αναφέρθηκε στο 60-70%. 18
Οι άνθρωποι σε ψηλές θέσεις αναζητούν ανάκληση

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι άνθρωποι σε υψηλές θέσεις προσπαθούν ήδη να αναγκάσουν την ανάκληση των σκευασμάτων. Μια ειδική ανακοίνωση από τον εκδότη, που χρονολογείται μόλις δύο ημέρες μετά τη δημοσίευση, αναφέρει:

«Οι αναγνώστες προειδοποιούνται ότι τα συμπεράσματα αυτής της εργασίας υπόκεινται σε κριτικές που εξετάζονται από τους εκδότες. Συγκεκριμένα, ότι οι ισχυρισμοί είναι αβάσιμοι και ότι υπάρχουν ερωτήματα σχετικά με την ποιότητα της αξιολόγησης από ομοτίμους».

Όπως σημειώνει ο Kirsch: 19

«Προσπαθούν ενεργά να ανακαλέσουν την έρευνα αυτή γιατί καταστρέφει την αφήγηση τους. Είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρουν γιατί τα περιοδικά δέχονται έντονη πίεση να λογοκρίνουν οποιοδήποτε αντί-αφηγηματικό έντυπο. Το πρόβλημα είναι ότι η έρευνα του Mark ήταν απολύτως συνεπής με τις έρευνές μου.

«Αν θέλουν να ανακληθεί η έρευνα, πρέπει να μας δείξουν τις έρευνες ΤΟΥΣ. Αλλά φυσικά, δεν έχουν καμία έρευνα γιατί φοβούνται πολύ τα αποτελέσματα.

«Επομένως, θα χρησιμοποιήσουν επιχειρήματα όπως «δεν μου αρέσει η μεθοδολογία» ή τέτοιου είδους ανοησίες, αντί να συλλέγουν τα δικά τους δεδομένα. Δεν θα μας δείξουν ΠΟΤΕ δεδομένα έρευνας που να υποστηρίζουν την αφήγησή τους επειδή δεν υπάρχουν.

«ΚΑΝΕΝΑΣ τους δεν μπορεί να μου δώσει το όνομα μιας έρευνας στις ΗΠΑ όπου να δείχνει ότι οι θάνατοι από κάθε αιτία έπεσαν κατακόρυφα μετά την κυκλοφορία των εμβολίων. Σε κάθε περίπτωση, διάλεξαν τον λάθος δρόμο. Η αφήγηση ξετυλίγεται με επιταχυνόμενους ρυθμούς, αλλά η ιατρική κοινότητα εξακολουθεί να πολεμά την αλήθεια».

Πηγές και παραπομπέςΠηγή: Το διαβάσαμε εδώ

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ
Οι πληροφορίες και άλλα δεδομένα που δημοσιεύονται στο παρόν άρθρο, μαζί με συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους, είναι καθαρά ενημερωτικά και απολύτως ανεπίσημα.
epiosyinfo.comΕνα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo ως news aggregator ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID