EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Η Νικολάου ομιλήτρια σε προεκλογική εκδήλωση του εμπλεκόμενου στον παιδοβιασμό του Κολωνού, διαιτητή Ντόβα

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη Σοφία Νικολάου. Μετά το δημοσίευμα του Documento της περασμένης Κυριακής, όπου αποκαλύφθηκε το πόρισμα του ΣΔΟΕ, βάσει του οποίου οι απευθείας αναθέσεις της πρώην γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής, φέρονται να ζημίωσαν το ελληνικό Δημόσιο κατά δύο εκατομμύρια ευρώ, η Σοφία Νικολάου έρχεται για ακόμη μια φορά στο προσκήνιο. Αυτή τη φορά για… τις φιλίες της στον Κολωνό…

Ένα από τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση του Κολωνού τις τελευταίες ώρες, είναι ο Φίλιππος Ντόβας, ο οποίος ήταν υποψήφιος με τον Γιώργο Πατούλη στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές. Ένα πρόσωπο που φαίνεται πως είχε την εύνοια της κυβέρνησης, αφού ο πρώην διαιτητής, Φίλιππος Ντόβας, εμφανίζεται να καταλαμβάνει θέσεις στον τομέα της Υγείας, ενώ μάλιστα προσλήφθηκε και στο Αττικό Νοσοκομείο ως… μακροχρόνια άνεργος. Ένα πρόσωπο που είχε όμως και τις κατάλληλες διασυνδέσεις και φιλίες εντός της Νέας Δημοκρατίας. Ένα πρόσωπο το οποίο υποστήριξε δημόσια μέσω ομιλίας της, η Σοφία Νικολάου. Και μπορεί ακόμα να μην έχουν αποδοθεί κατηγορίες στον Φίλιππο Ντόβα, ούτε να ποινικοποιείται η φιλία, εντούτοις βάσει των όσων έρχονται στο φως της επικαιρότητας αναφορικά με την υπόθεση του Κολωνού, η Σοφία Νικολάου οφείλει άμεσα να δώσει εξηγήσεις αναφορικά με το είδος της σχέσης της με τον Φίλιππο Ντόβα.

Στο πλαίσιο της υποψηφιότητάς του στις επίμαχες εκλογές, ο Φίλιππος Ντόβας πραγματοποίησε προεκλογική εκδήλωση στον Κολωνό στις 15 Μαΐου 2019. Στην επίμαχη ομιλία παρευρέθηκαν αρκετά πρόσωπα, όπως προκύπτει από τις σχετικές φωτογραφίες που κοινοποίησε ο ίδιος ο Φίλιππος Ντόβας στην προσωπική του σελίδα στο Facebook. Ένα είναι όμως το πρόσωπο που ξεχωρίζει, να παρακολουθεί την ομιλία του Φίλιππου Ντόβα από την πρώτη σειρά των καθισμάτων: η Σοφία Νικολάου. Μάλιστα, η παρουσία της πρώην γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής, δεν περιορίστηκε σε μια απλή ακρόαση της ομιλίας του Φίλιππου Ντόβα. Όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει ο ίδιος Φίλιππος Ντόβας, η Σοφία Νικολάου πραγματοποίησε ομιλία προκειμένου να υποστηρίξει την υποψηφιότητα του ανθρώπου, το όνομα του οποίου αυτή τη στιγμή εμπλέκεται στη δυσώδη υπόθεση του Κολωνού.Μάλιστα, ο Φίλιππος Ντόβας δεν έκρυψε τη χαρά του για το γεγονός ότι η πρώην γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, πραγματοποίησε ομιλία προκειμένου να προωθήσει την υποψηφιότητά του, αφού κοινοποίησε στο Facebook ακόμη μια φωτογραφία, όπου εικονίζεται χαμογελαστός και αγκαλιά μαζί με τη Σοφία Νικολάου.

Στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο Φίλιππος Ντόβας δεν θα μπορούσε να ευχαριστήσει, όσους παρευρέθηκαν σε αυτή την εκδήλωση μαζί με τη Σοφία Νικολάου: «Ευχαριστώ όλες και όλους που παρευρέθηκαν στην μεγαλειώδη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία Κολωνού “Σωτήρη Πέτρουλα” Ευχαριστω όλους που κοινοποίησαν αποσπάσματα της καταπληκτικής εκδήλωσης και της σεμνής και ταπεινής ομιλίας μου. Είμαι σίγουρος ότι είδατε και διαβάσατε παρά πολλά διότι αυτό που έγινε δεν έχει ξαναγίνει με τέτοια οργάνωση και σε ωραίο κλιμα. Δείτε μερικές φωτογραφίες για να δείτε τι πραγματικά έγινε!».

Τα ερωτήματα που προκύπτουν προφανώς, εκτός από αυτονόητα είναι και αμείλικτα για τη Σοφία Νικολάου: Για ποιο λόγο η Σοφία Νικολάου, όχι απλά παρευρέθηκε στην προεκλογική συγκέντρωση του Φίλιππου Ντόβα, αλλά επέλεξε να στηρίξει μέσω ομιλίας της, την υποψηφιότητά του στις περιφερειακές εκλογές; Από πού γνωρίζονται οι δύο τους; Πώς γνώρισε τον Φίλιππο Ντόβα; Γιατί τον υποστήριξε δημόσια; Ποια ήταν η μεταξύ τους σχέση;

Αναμένουμε απαντήσεις.


Πηγή: Το διαβάσαμε εδώ documentonews.gr

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ
Οι πληροφορίες και άλλα δεδομένα που δημοσιεύονται στο παρόν άρθρο, μαζί με συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους, είναι καθαρά ενημερωτικά και απολύτως ανεπίσημα.
epiosyinfo.comΕνα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo ως news aggregator ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID