EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Το να μετράνε τα ποσοστά τους την ώρα που δεν είναι σε θέση να κάνουν ούτε καταμέτρηση θυμάτων είναι περιύβριση νεκρών..

..Κάνανε τα φέρετρα κάλπες…Μπλέξανε τα παραβάν με τα σάβανα…


Το να μετράνε τα ποσοστά τους την ώρα που δεν είναι σε θέση να κάνουν ούτε καταμέτρηση θυμάτων είναι περιύβριση νεκρών…. Κάνανε τα φέρετρα κάλπες…. Μπλέξανε τα παραβάν με τα σάβανα… Σφυγμομέτρηση .. όταν έπαψε ο σφυγμός τόσων νέων παιδιών..Ο πολιτικός πολιτισμός σκοτώθηκε κι αυτός στα Τέμπη. Γίνεται ομηρική μάχη πάνω από τις σωρούς ποιός θα πάρει τους νεκρούς…ποιός θα τους ντύσει με τα δικά του κομματικά μπαϊράκια ποιός θα τους ανασύρει στο δικό του κομματικό στρατόπεδο..Κοράκια…Πεθαίνουν για εξουσία όταν οι άλλοι πέθαναν από την εξουσία. Όταν ο κομματικός τυφλοσούρτης ντουμπλάρει τον κρατικό μηχανισμό αυτά θα είναι τα αποτελέσματα.. Όταν τα αστικά κόμματα έχουν απο-ιδεολογικοποιηθεί και λειτουργούν ως διαφορετικές φατρίες μαφίας που επιχειρούν να ελέγξουν για να κερδοσκοπήσουν όσο περισσότερα μερίδια από την αγορά όταν βλέπουν το δημόσιο βιος ως κομματική περιουσία που την ξεπουλούν για εύκολο-εξπρές πλουτισμό είναι συνεπαγόμενο οι συμφορές.

Ο μεγαλοεργολάβοι γίνανε εργολάβοι κηδειών…..Τα μεγάλα έργα παρέμειναν μακέτα…ανολοκλήρωτα. Κοινωφελείς οργανισμοί στρατηγικοί τομείς κοινωνικά αγαθά θυσιάζονται στο βωμό της ρεμούλας….Ηλεκτρικό νερό αεροδρόμια λιμάνια σιδηρόδρομοι αυτοκινητόδρομοι εκλάπησαν από τον ελληνικό λαό ανεπιστρεπτί από ληστρικά πολιτικά γιουρούσια λεηλατήθηκε το λαικό βιός. Βάλανε να πληρώνει ο λαός νταβατζηλίκι στη δική του περιουσία ιδιοποιήθηκαν ό,τι του ανήκει. Η ΕΕ έβαλε εγκάθετους άπληστους διαχειριστές επιτρόπους και επιμελητές που όχι μόνο κατασπατάλησαν ό,τι δεν τους ανήκει αλλά και κακομεταχειρίζονται το μόνο αφέντη στον τόπο του που είναι ο λαός που μερτικό δεν πήρε… Το μερτικό του από την χαρά του το ‘χουν πάρει άλλοι …

Υπόσχονται φαραωνικά έργα όπως την εκτροπή του Αχελώου όταν οι φυτευτοί τους δεν ήταν σε θέση να εκτρέψουν 2 τρένα να μην γίνει στάχτη ο κόσμος…Υποσχέθηκαν Ευρώπη και παραδίδουν Τρίτο Κόσμο, Μπανανία αποικία χειρίστου είδους ….γιατί αυτό σημαίνει Ελλάδα στην Ευρώπη αποικία των ΗΠΑ και ΕΕ…κανένα έλεος για ιθαγενείς μόνο πειράματα και γενοκτονίες και πολιτισμικό πογκρόμ γουναράδικα ξεπέτσιασμα ξετομάριασμα Μεσογειακού δέρματος βίαιη αφαίρεση μελανίνης να θυμίζεις Αρεία Φυλή…χλωμό πρόσωπο


Πηγή: Το διαβάσαμε εδώ

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ
Οι πληροφορίες και άλλα δεδομένα που δημοσιεύονται στο παρόν άρθρο, μαζί με συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους, είναι καθαρά ενημερωτικά και απολύτως ανεπίσημα.
epiosyinfo.comΕνα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo ως news aggregator ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID