EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Τέμπη: Έρχονται νέες ποινικές διώξεις για τρία επιπλέον άτομα – «Επιβαρυντικό υλικό για επιθεωρητή, κεντρικό υπεύθυνο και σταθμάρχη της προηγούμενης βάρδιας»

Αναμένονται εξελίξεις πολύ σύντομα

Τρία νέα πρόσωπα, τουλάχιστον, ερευνώνται για ποινικές ευθύνες στην τραγωδία των Τεμπών, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Καθημερινής».

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ήδη υπάρχουν επιβαρυντικά στοιχεία για συμμετοχή στις ευθύνες του σταθμάρχη και για άλλα άτομα, ενώ, όπως επισημαίνεται, «οι ανακριτικές Αρχές θα προχωρήσουν πολύ σύντομα σε νέες ποινικές διώξεις για το τραγικό δυστύχημα».

«Μετά την απολογία του σταθμάρχη, ο οποίος αποδέχθηκε την ευθύνη του και έβαλε στο κάδρο τον επιθεωρητή της διεύθυνσης κυκλοφορίας αλλά και συναδέλφους του σταθμάρχες, η ανακρίτρια έχει συγκεντρώσει επιβαρυντικό υλικό για ακόμα τρία άτομα», επισημαίνεται στο ίδιο δημοσίευμα.

Ποιοι είναι

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Καθημερινής», πρόκειται για τον επιθεωρητή που έβαλε τον άπειρο σταθμάρχη στη βάρδια, τον σταθμάρχη της απογευματινής βάρδιας, που όφειλε να μείνει στη θέση του έως τις 11 το βράδυ, αλλά και τον κεντρικό υπεύθυνο για τις βάρδιες στα κρίσιμα σιδηροδρομικά πόστα (είναι εκείνος ο οποίος δίνει τις γενικές κατευθύνσεις για να διασφαλίζονται η μετακίνηση των επιβατών και η κυκλοφορία των τρένων).

Επιπλέον, οι ανακριτικές διαδικασίες στρέφονται στην αναζήτηση της ευθύνης που πιθανότατα είχε ο μηχανοδηγός της μοιραίας αμαξοστοιχίας, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο τραγικό δυστύχημα. Φως στα αίτια του δυστυχήματος θα ρίξει το πόρισμα των πραγματογνωμόνων, που ήδη είναι έτοιμο και σύμφωνα με πληροφορίες θα κατατεθεί σήμερα στις ανακριτικές Αρχές.



Πηγή: Το διαβάσαμε εδώ





ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ
Οι πληροφορίες και άλλα δεδομένα που δημοσιεύονται στο παρόν άρθρο, μαζί με συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους, είναι καθαρά ενημερωτικά και απολύτως ανεπίσημα.
epiosyinfo.com



Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo ως news aggregator ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID