EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Μαύρη σελίδα στην ανθρώπινη ιστορία τα εμβόλια Covid: Γνώριζαν 7 από τους 10 χειρότερους κινδύνους πριν τα επιβάλλουν

Και οι 10 κίνδυνοι αφορούν την ασφάλεια και όχι την αποτελεσματικότητα

Σειρά μελετών αποκαλούπτουν πως 7 από 10 τους χειρότερους κινδύνους ήταν γνωστοί στους επιστήμονες πριν από την κυκλοφορία των εμβολίων για τον COVID.

Οποιοσδήποτε από αυτούς, υπό άλλες συνθήκες, θα ήταν ένα σήμα να διακοπεί η πορεία προς την έγκριση γιατί και οι 10 αφορούν την ασφάλεια και όχι την αποτελεσματικότητα.
Ως εκ τούτου, απαιτείται πλήρως ενημέρωση του δέκτη και χωρίς τον παραμικρό εξαναγκασμό συγκατάθεση πριν από τη χρήση.

Εν συνόψει, γνωρίζουμε μέχρι τώρα πως:


1. Τα εννέα κριτήρια του Bradford Hill υποδηλώνουν ότι τα εμβόλια για τον COVID ευθύνονται για αυξημένο αριθμό παρενεργειών και θανάτων, από τον πρώτο εμβολιασμό το 2020, γεγονός επιβεβαιωμένο σε όλο τον κόσμο.
Μια πληθώρα δεδομένων από πολύ διαφορετικές πηγές επιβεβαιώνει αυτή την αιτιότητα.

2. Όταν ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) αναγκάστηκε με δικαστική απόφαση να δημοσιοποιήσει τη λίστα των ανεπιθύμητων ενεργειών που παρατηρήθηκαν από την Pfizer στη σύντομη κλινική δοκιμή της, ο κατάλογος έφτασε σε 1290 διαφορετικές παρενέργειες, συμπεριλαμβανομένων πολύ σοβαρών και καταστροφικών αφού πολλές από αυτές μπορεί να είναι μόνιμες.

3. Ένα από τα πιο σημαντικά έγγραφα στην εποχή του COVID δείχνει ότι τα εμβόλια κατά του COVID βλάπτουν το ανοσοποιητικό σύστημα και επιτρέπουν τη δημιουργία νέων καρκίνων, λόγω καταστροφικών παρεμβολών στις οδούς σηματοδότησης ιντερφερόνης τύπου Ι.

4. Είναι πιο επικίνδυνος ο εμβολιασμός κατά του SARS-CoV-2/COVID παρά έναντι άλλων ιών.

5. Η μυοκαρδίτιδα είναι μια απειλητική για τη ζωή κατάσταση.

6. Το mRNA μπορεί να επηρεάσει το DNA

7. Η ενίσχυση που εξαρτάται από τα αντισώματα είναι κάτι περισσότερο από μια απλή απόσπαση της προσοχής του ανοσοποιητικού σας συστήματος στην παρουσία παθογόνων ή καρκινικών κυττάρων, επειδή παραμορφώνει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού, μπορεί να γίνει όπλο του ανοσοποιητικού σας συστήματος εναντίον σας.

8. Τα κατιονικά λιπίδια που χρησιμοποιούνται στο σύστημα παροχής νανοσωματιδίων λιπιδίων των εμβολίων mRNA δεν φτάνουν ποτέ καλά στις μεμβράνες των ανθρώπινων κυττάρων.

9. Επηρεάζει αρνητικά την γονιμότητα ανδρών και γυναικών: έχει μειωθεί και τα ποσοστά γεννήσεων έχουν μειωθεί, λόγω μηχανισμών γνωστών πριν από τη μέγιστη πρόσληψη αυτών των εμβολίων.

10. Οι πρωτεΐνες ακίδας διασχίζουν τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό, προσκολλώνται στους νευρώνες και δημιουργούν φλεγμονή του εγκεφάλου και «λανθασμένες» πρωτεΐνες (όπως οι πρίον).
Kείμενο σε εξέλιξη…Πηγή: Το διαβάσαμε εδώ

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ
Οι πληροφορίες και άλλα δεδομένα που δημοσιεύονται στο παρόν άρθρο, μαζί με συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους, είναι καθαρά ενημερωτικά και απολύτως ανεπίσημα.
epiosyinfo.comΕνα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo ως news aggregator ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID