EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Αυτός ο Nέος Nόμος για την “Kλιματική Aλλαγή” είναι Eξαιρετικά Oργουελικός – Όλα Aποσκοπούν στον Aπόλυτο Έλεγχο

Μετάφραση: Απολλόδωρος | Peter Imanuelsen| Διάβαστε το εδώ

Θυμάστε όταν οι άνθρωποι αποκαλούνταν “θεωρητικοί συνωμοσίας” επειδή προειδοποιούσαν ότι το λουέτο του “κλίματος” θα ήταν το επόμενο βήμα;

Λοιπόν, ρίξτε μια ματιά σε αυτόν τον νέο εξαιρετικά δρακόντειο νόμο στη Βρετανία που μοιάζει σαν κάτι βγαλμένο από το 1984.

Θα χωρίσουν την πόλη της Οξφόρδης σε έξι διαφορετικές ζώνες και οι άνθρωποι θα έχουν μόνο έναν περιορισμένο αριθμό φορών που θα τους επιτρέπεται να διασχίζουν τις ζώνες με το αυτοκίνητό τους.

Θα σας Παρακολουθούν.

Όλοι οι κάτοικοι θα αναγκαστούν να δηλώσουν το αυτοκίνητό τους στο δημοτικό συμβούλιο. Οι κάμερες αναγνώρισης πινακίδων κυκλοφορίας που θα τοποθετηθούν στην πόλη θα ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ πόσες φορές βγαίνετε από τη ζώνη σας.

Στην πραγματικότητα, τα ιδιωτικά αυτοκίνητα θα απαγορευτεί εντελώς να διασχίζουν τις ζώνες, εκτός αν αγοράσετε μια άδεια, η οποία θα σας επιτρέπει το πολύ 100 διελεύσεις το χρόνο! Ω, πόσο γενναιόδωρο.

Όσοι δεν έχουν άδεια ή αν οδηγείτε μεταξύ των ζωνών αφού έχετε συμπληρώσει το όριο των 100 διελεύσεων, θα σας επιβάλλεται πρόστιμο 70 λίρες ανά διέλευση.

Όλα αυτά γίνονται στο όνομα της “κλιματικής αλλαγής”, με στόχο να σταματήσουν οι άνθρωποι να κάνουν “περιττές” μετακινήσεις και να αναγκαστούν να περπατήσουν ή να πάρουν το λεωφορείο αντί γι’ αυτό.

Ξέρετε ποιος άλλος έκανε σχεδόν αδύνατη την ιδιοκτησία ιδιωτικών αυτοκινήτων και ανάγκασε τους ανθρώπους να χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς; Η Σοβιετική Ένωση. Αυτό δεν έχει να κάνει με τη σωτηρία του πλανήτη. Πρόκειται για μια κομμουνιστική ιδέα στον πυρήνα της. Το κράτος θα αποφασίζει πού, πώς και πότε μπορείτε να ταξιδεύετε.

Αυτοί οι δικτάτορες νομίζουν ότι μπορούν απλά να επιβάλλουν την τυραννία στο λαιμό του λαού, με έναν επικεφαλής του Συμβουλίου Ταξιδίων της χώρας να λέει ότι το σχέδιο “θα προχωρήσει είτε αρέσει είτε όχι στους ανθρώπους”.
Α, θα σας απαγορευτεί να ταξιδεύετε και θα είστε ευχαριστημένοι – Είτε σας αρέσει είτε όχι!

Αυτές οι κλιματικές ζώνες θα μετατρέψουν την Οξφόρδη σε μια “πόλη των 15 λεπτών”, με το σχέδιο να αναγκάζει τους ανθρώπους να περπατούν προκειμένου να έχουν πρόσβαση σε τοπικά καταστήματα και υπηρεσίες.

ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ!

Το είδατε αυτό, το θέμα της “πόλης των 15 λεπτών”; Θα σας αφήσω να μαντέψετε από πού προέρχεται αυτή η ιδέα…

Προέρχεται από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ. Μίλησαν κυριολεκτικά γι’ αυτό στη Σύνοδο Κορυφής για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη 2021.Έχουμε μια μη εκλεγμένη ελίτ που προωθεί τους κλιματικούς της στόχους και την οργουελική της ατζέντα, και οι τοπικές πόλεις και τα συμβούλια συνεργάζονται μαζί τους για να εφαρμόσουν τις πολιτικές τους στο κοινό – ενάντια στη θέλησή του.

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΤΕ! ΜΗΝ ΥΠΟΤΑΣΣΕΣΤΕ!.

Τώρα το συμβούλιο έχει λάβει οργισμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τηλεφωνήματα από τους ντόπιους που είναι εξοργισμένοι με αυτό που είναι ουσιαστικά μια μορφή κλειδώματος του κλίματος. Δεν θέλουν να πρέπει να πληρώνουν πρόστιμα μόνο και μόνο για να τους επιτρέπεται να κυκλοφορούν στη γειτονιά τους.

Φυσικά, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης έχουν πέσει πάνω σε αυτό, υποστηρίζοντας ότι οι υπάλληλοι έχουν υποστεί “ακραία κακοποίηση”. Οι απειλές και η κακοποίηση δεν είναι ποτέ αποδεκτές. Είναι ενδιαφέρον να δούμε την αφήγηση των μέσων ενημέρωσης εδώ, όπου το χρησιμοποιούν αυτό για να επιτεθούν σε όσους αντιτίθενται σε αυτόν τον δρακόντειο κανόνα. Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να έστειλαν κακά μηνύματα, επομένως κανείς δεν επιτρέπεται να αντιταχθεί σε αυτή την τυραννία!

Φυσικά, οι “ελεγκτές γεγονότων” έχουν αναμειχθεί επίσης, υποστηρίζοντας ότι αυτό σίγουρα δεν είναι ένα κλιματικό κλείδωμα. Επειδή, βλέπετε, περιορίζουν μόνο την κυκλοφορία των αυτοκινήτων μεταξύ των ζωνών. Οι άνθρωποι μπορούν ακόμα να περπατήσουν! Και δεν υπάρχουν φυσικά εμπόδια που να εμποδίζουν τους ανθρώπους να οδηγούν, παρά μόνο κάμερες που διαβάζουν την πινακίδα κυκλοφορίας σας και στη συνέχεια σας στέλνουν ένα πρόστιμο 70 λιρών με το ταχυδρομείο. Δεν υπάρχει καθόλου αποκλεισμός του κλίματος εδώ!

Έτσι, δεν υπάρχουν φυσικά εμπόδια, μόνο κάμερες που σας παρακολουθούν και σας στέλνουν πρόστιμα. Τότε όλα είναι εντάξει!

Αλλά αυτό δεν είναι το πρώτο δρακόντειο πράγμα.

Είχαν επίσης μια δοκιμή στη Βρετανία για κάτι που έμοιαζε πολύ με ένα Σύστημα Κοινωνικής Πίστωσης (social credit score). Οι άνθρωποι θα είχαν μια εφαρμογή στο τηλέφωνό τους που θα παρακολουθούσε την τοποθεσία τους και οι άνθρωποι θα έπαιρναν πόντους αν ήταν φιλικοί προς το περιβάλλον και έπαιρναν το λεωφορείο αντί να οδηγούν.

Βλέπουμε ήδη αρκετές χώρες στην Ευρώπη να εισάγουν “κλιματικά” λουκέτα, να περιορίζουν τις θερμοκρασίες στους εσωτερικούς χώρους, ενώ στην Ιταλία απαγορεύουν στους ανθρώπους ακόμα και να θερμαίνουν τα σπίτια τους τη νύχτα! Γνωρίζω, γιατί βρέθηκα πρόσφατα εκεί και το έζησα από πρώτο χέρι.

Συνειδητοποιείτε τι συμβαίνει;

Τα λουκέτα για το Covid ήταν μόνο η αρχή. Όπως έχω προειδοποιήσει και στο παρελθόν, τα επόμενα βήματα θα είναι τα κλιματικά λουκέτα και μπορούμε ήδη να τους δούμε να εργάζονται σκληρά για να το πετύχουν αυτό.

Όπως πιθανώς γνωρίζετε, στην Ολλανδία πρόκειται να αναγκάσουν τους αγρότες να πουλήσουν τη γη τους στο κράτος και να παραδώσουν τα αγροκτήματά τους – Όλα αυτά προκειμένου να επιτευχθούν οι “κλιματικοί στόχοι” του 2030.
Δεν θα είναι μόνο τα κλιματικά λουκέτα. Το ψηφιακό νόμισμα της κεντρικής τράπεζας είναι προ των πυλών και θα συνδέεται με την ψηφιακή σας ταυτότητα. Τα κοινωνικά πιστωτικά αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να έρθουν και τότε μπορείτε να φανταστείτε πόσο εύκολο θα είναι να αποκλειστούν οι αντιφρονούντες.

Έχουμε ήδη δει πώς εταιρείες όπως η PayPal απαγόρευσαν ανθρώπους για τις πολιτικές τους απόψεις, φανταστείτε πότε η κυβέρνηση θα το κάνει με το ψηφιακό της νόμισμα.

Η παγκόσμια τυραννία είναι μεγαλύτερη απειλή από την υπερθέρμανση του πλανήτη.—-Δικτυογραφία:

This new climate change rule is extremely Orwellian.

  The Freedom Corner with PeterSweden
This new climate change rule is extremely Orwellian.
Remember when people were called ”conspiracy theorists” for warning that climate lockdowns would be the next step? Well, just have a look at this new extremely draconian rule in Britain that sounds like something straight out of 1984. They will be dividing the city of Oxford into six different zones, and people will only be given a limited number of times…

Thanks for reading Apollodoros’s Newsl 


Πηγή: Το διαβάσαμε εδώ

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ
Οι πληροφορίες και άλλα δεδομένα που δημοσιεύονται στο παρόν άρθρο, μαζί με συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους, είναι καθαρά ενημερωτικά και απολύτως ανεπίσημα.
epiosyinfo.comΕνα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo ως news aggregator ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID