EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Τραγωδία στα Τέμπη: Yπεράριθμα γεμάτο το τρένο με πάνω από 500 επιβάτες; Ιδού τα στοιχεία και οι λόγοι που το αποκρύπτουν λυσσαλέα

Τα πραγματικά στοιχεία ,την πραγματική διάσταση της τραγωδίας δεν θα την πουν ποτέ για τους λόγους που όλοι γνωρίζουμε. Δεν θα μάθουμε ποτέ από τις Εθνικές τραγωδίες!

Οι αμαξοστοιχίες ETR470 διαθέτουν (9) εννέα βαγόνια, ένα εκ των οποίων είναι εστιατόριο και μπαρ, τρία βαγόνια πρώτης θέσης και τέσσερα οικονομικής. Η νόμιμη χωρητικότητα προβλέπει δυνατότητα μεταφοράς 475 επιβατών Κάθε αμαξοστοιχία όμως μπορεί να μεταφέρει πάνω από 600 επιβάτες . Κοινό μυστικό .

Η μαρτυρία , ¨Το εισιτήριο έλεγε βαγόνι 3, όμως, λόγω κόσμου, μετέφεραν άτομα στο βαγόνι 8 και έτσι έζησαν,¨ που καταθέτει η μητέρα της 21χρονης φοιτήτριας , δείχνει ότι στο επιβατικό τρένο του θανάτου , μετά τη στάση στην Λάρισα , βρισκόταν 360 άτομα τουλάχιστον , μόνο στα πρώτα 7 βαγόνια σε θέσεις . Εάν προστεθούν αυτοί που βρισκόντουσαν στα υπόλοιπα , συν τους όρθιος και όσους ¨καθόταν¨ στο πάτωμα , περνάμε τους 500 .

Σύμφωνα με πολλές ακόμα μαρτυρίες το τρένο ήταν ήδη γεμάτο κατά την αναχώρησή του .Κόπηκαν 351 εισιτήρια επίσημα αλλά επιβιβάστηκαν δεκάδες ακόμα χωρίς εισιτήριο, με πρόθεση να εκδώσουν μέσα στο τρένο. Στην Λάρισα αποβιβάστηκαν 70-80 όμως επιβιβάστηκαν περισσότεροι για Θεσσαλονίκη , γεγονός που προκύπτει από μαρτυρίες ότι τους προωθούσαν πλέον στα πίσω βαγόνια . Στο δρομολόγιο του θανάτου επέβαιναν και 10 μέλη προσωπικό

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής αρχικά και κατά το κύριο ¨ξεκαθάρισμα¨, 214 επιβάτες μεταφέρθηκαν με 6 λεωφορεία σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα και 5 επιβάτες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Κατερίνης, εκ των οποίων 3 ήταν καλά στην υγεία τους και αποχώρησαν, ενώ 2, ελαφρά τραυματίες, Αυτό δείχνει ότι πίσω στην κόλαση έμειναν περισσότεροι από 280 ψυχές

Από αυτά τα 280 άτομα , 48 παρέμεινα για νοσηλεία αργότερα και 6 άτομα νοσηλεύονται σε ΜΕΘ σύνολο 54.

Πόσοι από τους υπόλοιπους 246 είναι νεκροί , πόσοι δεν θα ταυτοποιηθούν ποτέ και πόσοι θα χαρακτηριστούν αγνοούμενοι ; Ποια είναι η διαφορά από το σύνολο των νεκρών που ανακοινώνεται επίσημα;

Είχε εκτός από φοιτητές και πολλούς αλλοδαπούς νόμιμους και ¨παράτυπους¨ , αφού είχε , το πιο φτηνό εισιτήριο που υπάρχει… για την κόλαση επί γης

Σημ . Τα δεδομένα που παρατίθενται προέκυψαν και από μαρτυρίες για τον αριθμό των κενών θέσεων στην επιβατική αμαξοστοιχία.

Τελικά τι μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία; 

Το εμπορικό δεν είναι έκτακτο, μάλλον είναι λαθραίο- τρένο φάντασμα που χρησιμοποιεί το δίκτυο “ιδιωτικά’ από τη μαφία που ελέγχει τις μεταφορές και εχει στήσει το μαγαζί της εντός ΟΣΕ, στην οποία συμμετέχει όλος ο οργανισμός λίγο πολύ, αφού κονομάνε όλοι, με την αδιαφορία-ανοχή-συμμετοχή της διοίκησης η οποία ούτως ή άλλως δεν πιέζεται για έσοδα καθότι επιδοτείται κρατικώς.

Οπότε τον ΟΣΕ πληρώνει το κράτος και από το ανεπίσημο – “αόρατο” έργο του κονομάνε ιδιωτικά μόνο οι εμπλεκόμενοι. Το 63503 μάλλον ήταν ένα από τα αρκετά τρένα που κινούνταν “αόρατα” την ίδια στιγμή στο δίκτυο. και τα συστήματα δεν λειτουργούν ακριβώς γιατί δεν θα μπορούσε να λειτουργεί το κύκλωμα.

Παρόμοιο ατύχημα είχε συμβεί το 2008, χωρίς θύματα όμως. Η δικαιοσύνη “καταδίκασε” τότε μερικούς υπαλλήλους (στεναχωρήθηκαν), υποψιάστηκε κύκλωμα, το οποίο όμως δεν μπόρεσε να αποδείξει καθώς η απόφαση της στηρίχθηκε στο πόρισμα της έρευνας που (δεν) διενήργησε ο ΟΣΕ..!

Τότε αθώος κρίθηκε μόνο ο σταθμάρχης (ως ο τελευταίος τροχός της αμάξης στο κύκλωμα) καθώς το τότε εμπορικό τρένο φάντασμα με τα υπεράριθμα βαγόνια που αμόλησε στη γραμμή, τον διαβεβαίωσε ότι “όλα καλά” και εκείνος (άνευ συστήματος ελέγχου) το έκανε γαργάρα. δεν είναι νέο το κύκλωμα δυστυχώς. και σε αυτό οφείλονται κυρίως οι συνεχείς καθυστερήσεις και αναμονές στη μέση του πουθενά που υπομένουν στωικά οι επιβατικές αμαξοστοιχίες, μέχρι να περάσει κάποιο “αόρατο” τρένο, ή να πάει μια “αόρατη” μηχανή να πάει να μαζέψει μερικά υπεράριθμα βαγόνια που “αποκολλήθηκαν” από ένα νόμιμο στο δρομολόγιο, αλλά όχι σε αριθμό βαγονιών τρένο…

Αναμενόμενο σε αυτό το καθεστώς να συμμετέχουν όλοι (με μερίδιο ή πιεζόμενοι από τη μαφία), να λαδωνονται-εκβιάζονται διοικήσεις, υπηρεσίες και υπουργοί, να μην ενεργοποιείται κανένα σύστημα ασφαλείας που θα το φανέρωνε. Και αναμενόμενο κάποια στιγμή να γίνει και το μεγάλο μπαμ. Μικρότερα γίνονταν πλέον καθημερινά αφού το κύκλωμα είχε αποθρασυνθεί.


Πηγή: Το διαβάσαμε εδώ

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ
Οι πληροφορίες και άλλα δεδομένα που δημοσιεύονται στο παρόν άρθρο, μαζί με συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους, είναι καθαρά ενημερωτικά και απολύτως ανεπίσημα.
epiosyinfo.comΕνα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo ως news aggregator ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID